Mitchell Rietveld
Advertorial Overige

Word lid van de Alphens Boost Club!

Hoe blijf je relevant voor je doelgroep? Hoe ga je consistent om met social media? Welke tools gebruik je en waar zet je die in? De Alphens Boost Club is een business club voor Alphense bedrijven en is totaal gericht op online marketing.

Hoe zet je al die goede ideeën, die je als ondernemer hebt, eens écht online? Dit zijn vragen waar ondernemers mee worstelen. Alphens.nl gaat je hier bij helpen!

Sparren over je eigen marketing?
De Alphens Boost Club is een business club voor Alphense bedrijven en is volledig gericht op online marketing. Voor slechts € 295 ben je een heel jaar lid van de Alphens Boost Club. Je ontvangt hier mega veel waarde voor terug. Je krijgt direct input van de marketeers van Alphens.nl. Onze online community bestaat inmiddels uit meer dan 40.000 volgers en dagelijks bezoeken gemiddeld 17.000 mensen onze website. We weten als geen ander wat er speelt én wat werkt binnen de Alphense community.

Bovendien ontzorgen, ondersteunen en/of adviseren we legio Alphense ondernemers. Deze kennis delen we ook graag met jou! We organiseren 2 keer per jaar een speciale on- en offline marketingavond waar je dan voor bent uitgenodigd. We maken een QuickScan van jouw bedrijf waarbij we jou tevens voorzien van tips en verbeterpunten. Je hebt toegang met 1 introducee tot de lancering van ons Alphens.nl Magazine in december en we geven je een door ons geschreven advertorial. Ben je nu al lid en blijf je dat in 2020, dan ontvang je komend jaar een banner van ons cadeau in plaats van een QuickScan.

Aanmelden? Kom maar op! Al meer dan 45 bedrijven gingen je voor! Ga naar https://abc.alphens.nl/index.html en meld je aan. We nemen dan contact met je op voor meer informatie. Vragen? Stuur een mail aan siona@alphens.nl.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Sport vandaag 16:13

Ritmische groep Wilskracht pakt opnieuw de winst

De seniorengroep ritmische gymnastiek van Wilskracht zette in het weekend van zaterdag 7 en zondag 8 december tijdens de internationale DreamCup in Hoofddorp opnieuw een foutloze oefening met bal neer.

Stadshart vandaag 15:52

IJsbaan op het Rijnplein in opbouw

Van vrijdag 13 december tot en met maandag 6 januari 2020 kan er geschaatst worden op het Rijnplein in Alphen aan den Rijn. De opbouw van de ijsbaan is momenteel in volle gang.

Verkeer en vervoer vandaag 15:20

Geen treinen tussen Bodegraven en Alphen

Er rijden momenteel geen treinen tussen station Bodegraven en station Alphen aan den Rijn. De oorzaak hiervan is een defecte spoorbrug.

Blog Opinie vandaag 15:11

Alphen blameert zich tegen de nummer laatst

A.V.V. Alphen is in de derde klasse A zondag vooralsnog niet meer dan een middenmoter. Toch richt men zich bij de club gelet op het ogenschijnlijk gemakkelijke programma op het winnen van de tweede periode.

Winactie Overige vandaag 14:43

Win een zitzak van Slijterij Jelfra De Toren

Kijk jij graag voetbal in stijl? En doe je dit het liefst op een relaxte en ontspannen manier? Dan hebben wij goed nieuws! Wij mogen namens Slijterij Jelfra De Toren een toffe Heineken/Champions League zitzak weggeven.