Mitchell Rietveld
Advertorial Overige

Word lid van de Alphens Boost Club!

Hoe blijf je relevant voor je doelgroep? Hoe ga je consistent om met social media? Welke tools gebruik je en waar zet je die in? De Alphens Boost Club is een business club voor Alphense bedrijven en is totaal gericht op online marketing.

Hoe zet je al die goede ideeën, die je als ondernemer hebt, eens écht online? Dit zijn vragen waar ondernemers mee worstelen. Alphens.nl gaat je hier bij helpen!

Sparren over je eigen marketing?
De Alphens Boost Club is een business club voor Alphense bedrijven en is volledig gericht op online marketing. Voor slechts € 295 ben je een heel jaar lid van de Alphens Boost Club. Je ontvangt hier mega veel waarde voor terug. Je krijgt direct input van de marketeers van Alphens.nl. Onze online community bestaat inmiddels uit meer dan 40.000 volgers en dagelijks bezoeken gemiddeld 17.000 mensen onze website. We weten als geen ander wat er speelt én wat werkt binnen de Alphense community.

Bovendien ontzorgen, ondersteunen en/of adviseren we legio Alphense ondernemers. Deze kennis delen we ook graag met jou! We organiseren 2 keer per jaar een speciale on- en offline marketingavond waar je dan voor bent uitgenodigd. We maken een QuickScan van jouw bedrijf waarbij we jou tevens voorzien van tips en verbeterpunten. Je hebt toegang met 1 introducee tot de lancering van ons Alphens.nl Magazine in december en we geven je een door ons geschreven advertorial. Ben je nu al lid en blijf je dat in 2020, dan ontvang je komend jaar een banner van ons cadeau in plaats van een QuickScan.

Aanmelden? Kom maar op! Al meer dan 45 bedrijven gingen je voor! Ga naar https://abc.alphens.nl/index.html en meld je aan. We nemen dan contact met je op voor meer informatie. Vragen? Stuur een mail aan siona@alphens.nl.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Cultuur vandaag 13:31

Culturele zondagen bij Parkvilla

Op 9 augustus vindt de tweede culturele zondag plaats bij Parkvilla. Deze zondag staat in het teken van musicalsongs. Tijdens dit musicalconcert nemen vier getalenteerde artiesten het publiek mee op een unieke reis langs de mooiste musicals, zoals Les Miserables en Wicked. Maar dat is nog niet alles!

Alphens Restaurantweek vandaag 12:26

Reserveer vanaf nu voor de Alphens Restaurantweek

Donderdag 20 t/m zondag 30 augustus is het zo ver, dan gaat de zomereditie van de Alphens Restaurantweek van start. Vanaf nu is het mogelijk om couverts te reserveren bij een van de 19 deelnemende restaurants!

Advertorial Beauty en verzorging vandaag 10:39

The Center of Beauty bestaat vijf jaar!

Deze maand bestaat The Center of Beauty vijf jaar, en dat moet gevierd worden met een leuke actie. Hoe heeft eigenaresse Carmen die jaren ervaren? 

Coronavirus in Alphen vandaag 09:56

Zeven nieuwe besmettingen in Alphen

GGD Hollands Midden meldt dat er in de afgelopen week in de gemeente Alphen aan den Rijn opnieuw zeven besmettingen met corona zijn vastgesteld. Een week eerder waren dat er acht.

Wonen en bouwen vandaag 08:40

Vijf jaar sinds de val van de Julianabrug: het brugdrama in beeld

Vandaag is het vijf jaar geleden dat het brugdrama plaatsvond. Bij werkzaamheden aan de Julianabrug in Alphen ging het compleet mis. Twee hijskranen die het brugdeel inhesen vielen om en richtten een enorme ravage aan. In deze fotoreportage van de Alphense fotograaf Josh Walet nemen we je mee terug naar dat bewuste moment.