Theater Castellum
Advertorial Kunst en Cultuur

Word VIP van Castellum!

Het kan weer: VIP worden van Castellum. Alphenaren die cultuur, theater en Castellum in het bijzonder een warm hart toedragen, kunnen zich weer aanmelden voor seizoen 22/23. VIPs genieten van exclusieve voordelen en bijkomend voordeel is dat ze een bijdrage leveren aan het aanbod van Castellum.

Als VIP van Castellum krijg je voorrang op het bestellen van theaterkaarten voor het nieuwe seizoen (22/23). Dat betekent: altijd de beste keuze uit de mooiste plaatsen. Daarnaast krijg je € 1 korting op de prijs van theaterkaarten en worden er geen kosten in rekening gebracht bij annuleren of ruilen. Tot slot mag je gratis naar de seizoenspresentatie van seizoen 22/23 en seizoen 23/24: hét voorproefje van het nieuwe seizoen. Dit jaar vindt de seizoenspresentatie plaats op zondag 12 juni.

Ook (weer) VIP worden?

VIP worden kan al voor € 37,50 per theaterseizoen. Ook kan er samen geprofiteerd worden van de VIP-voordelen. Hiervoor is de VIPvoor2 à € 57,50 in het leven geroepen. Aanmelden kan via de website of via de kaartverkoopbalie van Castellum. Dit is gedurende het hele seizoen mogelijk. Het lidmaatschap is geldig voor één theaterseizoen, lopend van 1 september tot 1 juli. De voordelen hebben betrekking tot de voorstellingen in deze periode.

Meer informatie en de voorwaarden via www.theatercastellum.nl.


Meer nieuws

Evenementen vandaag 15:50

Laatste 500 tickets voor de Zomerspektakel Vrijdag nu in de verkoop

Sta jij straks op het Zomerspektakel aan het Meer om zoals vanouds lekker te zingen en te dansen op muziek van Anouk, Snelle en Kensington? Scoor dan nog snel je tickets, want met tweeënhalve week op de teller zijn er nog maar 500 kaarten beschikbaar.

Advertorial Maatschappelijk vandaag 15:01

Nieuw initiatief in de regio: “De Coöperatiekring Leiden-Haaglanden”

Gelijke kansen voor alle kinderen. Het is een mooi uitgangspunt, maar de praktijk is weerbarstig. Afgelopen jaren nam de kansenongelijkheid in de regio Leiden-Haaglanden verder toe. Door de coronacrisis raakten kinderen in een achterstandssituatie verder achterop. De Coöperatiekring Leiden-Haaglanden wil daar verandering in brengen. Door financiële ondersteuning van concrete projecten zoals extra taallessen of de coaching van ouders.

Politiek vandaag 14:16

Aanleg fietsbrug over Aarkanaal start na de zomer

Na enige vertraging plus oplopende kosten wordt de geplande fietsbrug over het Aarkanaal in het verlengde van de Burgemeester Bruins Slotsingel na de zomer aangelegd. Naar verwachting kunnen de eerste Alphense fietsers en voetgangers in het voorjaar van 2024 de brug in gebruik nemen.

Wonen en bouwen vandaag 13:29

Sloopterrein Rode Dorp wordt vanaf donderdag eindelijk volledig afgesloten

Aankomende donderdag en vrijdag wordt in het Rode Dorp dan eindelijk de gehele bouwplaats voor de nieuwbouw van fase 2 afgesloten met hekken. “Daarmee maken we een afgesloten bouwplaats, een veilige omgeving waarbinnen we de oude woningen kunnen slopen en de nieuwe woningen kunnen opbouwen.”