Advertorial Sport

Workshop met klankschalen bij Yogatreasure

Vrijdag 2 november is er een speciale yoga workshop met klankschaalmassage bij Yogatreasure. Je krijgt yogahoudingen aangeboden die je de gelegenheid geven de massage van de klankschalen goed te ervaren om zo nog dieper te ontspannen. Je hoeft niets anders te doen dan te genieten van de klanken en trillingen van de schalen!

Deze workshop, die wordt gegeven door Nanda Cramer van Yogatreasure en Marielle Weekhout van Energie en Balans, vindt plaats van 19.30 tot 21.30 uur. De deur staat voor je open vanaf 19.00 uur. 

Meer informatie over deze workshop kun je vinden via deze link


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Algemeen vandaag 18:43

Auto drie keer over de kop bij Hazerswoude

Een bestuurder van een auto is vanmiddag drie keer over de kop geslagen op de N11 ter hoogte van Hazerswoude. De bestuurder kon zelf uit de auto komen.

Overige vandaag 15:30

Designstoel voor Alphenaar Ad de Bruijn

Winnaar Ad de Bruijn en zijn vrouw Yvonne ontvingen afgelopen week de designfauteuil Caruzzo van Leolux uit handen van Gert de Jeu, eigenaar van Berden by Houweling. Ad: “Eigenlijk bizar dat we dit winnen, want we hebben nog nooit iets gewonnen. Wij zijn hier echt enorm blij mee. Zo’n stoel past heel goed bij ons.”  

Horeca vandaag 14:40

Officiële opening Knøss

Zaterdag 21 september is de officiële opening van horecagelegenheid Knøss. Speciaal voor de opening zijn er gratis kaneelbroodjes voor alle gasten!  

Politiek vandaag 13:40

Fietsknelpunten Top 10 wordt vervangen door Programma Fiets

Gemeente Alphen aan den Rijn wil veel meer voorrang geven aan fietsers. Daarom is een visie gemaakt met een Fietsprogramma. Het gemeentelijke fietsbeleid vervangt de nu toe gebruikt Top 10 Fietsknelpunten van de Fietsersbond.