Xander de Buisonje op Zomerspektakel

Xander de Buisonje staat zaterdag 2 juni op het podium van het Zomerspektakel aan het Meer. De Nederlandse zanger geeft 's avonds om 21.30 uur een optreden in Alphen.

De toegang voor het concert bij de t-steiger aan de Zegerplas is gratis. Shary-Ann (The Voice of Holland) en X-Factor runner-up Adlicious maken ook hun opwachting op 2 juni.

Hou van Holland Live, Mega-Mini-Discoshow en twee live zangentertainers, Total Praise Gospel Choir, Big Black & Beautiful en DJ Nuno Santos maken de line-up compleet. Rond 23.00 uur speelt de muziek een toontje lager tijdens de kaarsenceremonie van de Samenloop voor Hoop. Zomerspektakelgangers kunnen dan terecht in de Silent Disco. De avond wordt afgesloten met een vuurwerkshow.

Het optreden van Bløf tijdens het Zomerspektakel aan het Meer in Alphen begint vrijdag 1 juni om 21.00 uur. Jah6, dat op de drempel staat om met behulp van Lange Frans zijn eerste Top 40-hit te scoren, staat in het voorprogramma. Jah6 betreedt de bühne om 19.30 uur. Inmiddels is bijna tachtig procent van de vierduizend beschikbare toegangskaarten voor Bløf erkocht. Sensuàl, Jazz Invaders, Cargo Vibes en een klassiek orkest staan op 'Lazy Sunday' op het programma.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Cultuur gisteren 17:25

Expositie abstracte schilderijen Parkvilla foyer

Tot en met 5 januari 2020 exposeren Vera Pieterse en Bep Cherillo een deel van hun schilderijen in de foyer van Parkvilla in Alphen. De expositie bestaat uit schilderijen op doek met een abstracte stijl met soms daarin verborgen een realistische toets.

Gemeente gisteren 16:47

Scanauto controleert op betaald parkeren

Vanaf 2 december gaat Gemeente Alphen aan den Rijn een scanauto inzetten om te controleren of mensen betaald hebben voor het parkeren of een vergunning hebben.

Evenementen gisteren 16:08

Data van de Avond- en Dag LAURA zijn bekend

In 2020 vindt de 73e editie plaats van de fietsvierdaagse van de LAURA en de 51e editie van de avondfietsvierdaagse. De organisatie heeft de data van het evenement bekend gemaakt. Let op! De Dag Laura vindt in een andere week plaats.

Overige gisteren 15:22

Intertoys donatie-actie voor Jantje Beton van start

De donatie-actie van Intertoys voor Jantje Beton is van start gegaan. Tot en met 31 maart 2020 kun je bij de kassa van de Intertoys € 0,50 doneren aan Jantje Beton. De opbrengst komt ten goede aan projecten van Jantje Beton voor kinderen in kwetsbare posities.