Arjan van der Zwart

Xander & Friends weer op het Zomerspektakel aan het Meer

Op zaterdagavond 4 juni staat Xander & Friends weer op het podium bij het Zomerspektakel aan het Meer. Bestuursvoorzitter Stanley de Looze: “Dat wordt weer een avond heel hard meezingen met de guilty pleasures van diverse artiesten als Shirma Rouse, Thomas Berge, Samantha Steenwijk, Romy Monteiro, Wolter Kroes, OG3NE, Daya Hendrix en het Feestteam. Als dat geen feestje wordt!”

“Charly Luske trapt de avond af met zijn Robbie Williams Tribute en QMusic eindigt de avond met het Foute Uur. Onze huis DJ Biggie B draait tussendoor lekkere dancehits en natuurlijk ook meezingers.” De entree is die avond gratis.

Robbie Williams tribute 

In 2011 nam hij deel aan The Voice. Toen nog onbekend bij het grote publiek. Inmiddels is hij niet meer weg te denken uit de entertainmentwereld. We hebben het hier over niemand minder dan Charly Luske. Hij opent zaterdagavond met een tribute aan Robbie Williams. Tussen 18:00 en 19:00 uur kunnen bezoekers genieten van nummers als Angels en Let Me Entertain You. Het belooft een flitsende show te worden of zoals Robbie zegt: “the naked truth and bloody great music!” 

Xander & Friends 

Rond 19:45 uur start Xander & Friends, waarbij zij nummers spelen van diverse artiesten. Arvid Hendriks is, samen met Nineke de Graaff, verantwoordelijk voor het entertainment: “Met Xander & Friends is het altijd een feestje. Het enthousiasme spat er al bij de voorbereidingen af. En dat proef je die avond ook als ze op het podium staan. Die energie, de vrolijkheid en muzikaliteit als combinatie zorgt ervoor dat je de avond dansend en meezingend doorbrengt. Er komen voor alle leeftijden guilty pleasures voorbij. Dan is het prachtig om het publiek te zien genieten.” 

QMusic met het Foute Uur 

Het merendeel kent het foute uur bij QMusic via de radio. Elke dag kun je dat horen tussen 10:00 en 11:00 uur. Arvid Hendriks: “En nu hebben we dit foute uur maar eens naar ons terrein gehaald. Gewoon een uur lang live dit muzikale ‘geweld’ meemaken, meezingen en losgaan op ‘foute’ nummers.”

Meer informatie 

Wil je meer te weten komen over het Zomerspektakel aan het Meer 2022? Bekijk dan regelmatig de website van het zomerspektakelaanhetmeer.nl en houd de sociale media in de gaten. 


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Stadsdichter vandaag 09:47

Hittegolf: een gedicht van de Alphense stadsdichter

Deze zomer deelt stadsdichter Lars Ferwerda elke week een gedicht. Het thema? Dat is uiteraard Alphen aan den Rijn. Zo maak jij op een andere manier kennis met onze woonplaats. Dit keer: de Zegerplas.

Weer in Alphen gisteren 14:12

Komend weekend veel vallende sterren te zien

Je hebt er vast wel eens van gehoord, vallende sterren! Kleine lichtflitsjes die met hoge snelheid door de lucht, de ene feller en groter dan de ander. Deze vallende sterren worden veroorzaakt door stofdeeltjes uit de ruimte die met hoge snelheid de dampkring van onze Aarde binnendringen, en vervolgens opbranden. Met als gevolg, een lichtflits!