Yes! Reserveren voor de Alphens Restaurantweek is vanaf nu mogelijk

Van donderdag 26 oktober tot en met zondag 5 november is het weer tijd voor de Alphens Restaurantweek. Elf dagen lang leggen acht restaurants je volledig watten met een meergangendiner voor een smakelijke prijs. Dat klinkt goed, toch? Reserveren is vanaf nu mogelijk, dus bemachtig snel een tafel.

Tijdens de restaurantweek kun je elf dagen lang genieten van menu’s die speciaal voor de Alphens Restaurantweek zijn samengesteld door de acht deelnemende restaurants: Koeien en Kaas, Buuren Fine Dining, Restaurant ’s Molenaarsbrug, Maggie Blue, Restaurant de Zeeger, Bij Hen, Wet ‘n Wild en Grand Café Eight. Waar normaliter het vervelende gedeelte de rekening is, stellen de restaurants hun menu tijdens de Alphens Restaurantweek beschikbaar voor € 29,95 of € 34,95.

Vega Twist

Tijdens deze najaarseditie ligt de focus van de restaurants op vegetarisch eten. Alphens.nl en de horecaondernemers willen met het oog op duurzaamheid en de klimaatcrisis hun steentje bijdragen. Ben je een echte vis- of vleesliefhebber? Ook aan jou is gedacht. De rest van de gerechten op de menu’s zullen volledig vegetarisch zijn.

Reserveren voor deze smakelijke week is vanaf nu mogelijk via de website van de Alphens Restaurantweek. Wees er snel bij, want de menu’s zijn deze editie weer om je vingers bij af te likken.

Reserveer direct >


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Evenement vandaag 09:42

Mis het niet: Scoor nu je tickets voor het ultieme Lekker Hollands feest!

Op zaterdag 22 juni is het tijd voor een fantastisch Hollands feest met topartiesten! Kom langs en geniet van een dag vol Nederlandse gezelligheid en muziek. Tickets zijn nu beschikbaar, maar wees er snel bij, want de pre-order tickets zijn al uitverkocht! Voor vroege vogels is er een speciale Hollandse deal voor slechts €19,95!

Sport gisteren 16:11

Opening buurtsportvereniging Kerk en Zanen

Op 3 juli vindt van 14:00 – 16:00 uur de opening van de buurtsportvereniging in Kerk en Zanen plaats. Een buurtsportvereniging is een plek waar inwoners elkaar kunnen ontmoeten en samen kunnen bewegen. De vereniging wordt georganiseerd door en met inwoners in de wijk.

Werken gisteren 12:59

Vacatureoverzicht week 24: nieuwste vacatures

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Op onze vacaturepagina vind je vacatures in allerlei branches. Een overzicht van het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen, check je hier.