TOOST
Advertorial Evenementen

Yes! TOOST Festival is weer terug in Alphen aan den Rijn

Ook zo’n zin om weer te TOOSTEN? In het weekend van vrijdag 16 tot en met zondag 18 september strijkt de TOOST-karavaan met een bonte verzameling foodtrucks, een zomerse muziek line-up, kunstzinnig kids-programma en vooral véél lekkers en gezelligheid neer in het Europapark.

TOOST Festival

TOOST is meer dan een foodtruckfestival alleen. Vanaf het moment dat de keukens vrijdag hun vuur opstoken tot zondag de zon ondergaat volgt een driedaags programma met vijftien foodtrucks die je doen watertanden. Naast een ruim aanbod bij de bar vermaak je je op TOOST ook met een volle muziek line-up op het rollende podium en de kids-corner, met het hele weekend door creatieve workshops gegeven door Circus Snor en de KunstKipp.

Het rollende podium

Elke dag is er muziek op het rollende podium van TOOST. Zo reist onder andere de aanstekelijke El Colectivo Camacho met de TOOST-karavaan mee. Net zoals de levende jukebox De Muziek-Caravan. Op de vrijdag is een DJ aanwezig die de lekkerste nummertjes draait.

DATUM: vr 16 t/m zo 18 september 2022
TIJDEN: vr 16:00 – 23:00 uur | za 13:00 – 23:00 uur | zo 13:00 – 21:00 uur
PLAATS: Europapark, Alphen aan den Rijn
PRIJS: gratis!

www.toostfoodtruckfestival.nl | facebook/events


Meer nieuws

Advertorial Evenementen vandaag 09:17

Veldsink Advies Carrière Event in Zevenhuizen

Onder het genot van een hapje en een drankje kennismaken met misschien wel jouw nieuwe baan en collega’s. Het kan! Veldsink Advies organiseert op 15 juni 2023 het Veldsink Advies Carrière Event in Zevenhuizen. Tijdens dit evenement maken mensen kennis met het werk in de verzekeringsbranche en onderzoeken ze of het werk in deze sector bij hen past.

Sport vandaag 08:09

Alphia speelt ook volgend seizoen in de 2e klasse

Wat een ontknoping van het seizoen 2022-2023 werd het gisteren op De Bijlen. Het hele seizoen waren alle teams aan elkaar gewaagd en daardoor bleef het spannend tot de laatste wedstrijd. De opdracht voor Alphia voorafgaand aan de wedstrijd tegen Esto was duidelijk. De Alphianen moesten winnen om een veilige plek in de ranglijst te behalen. 

Sport vandaag 08:06

ARC 1 sluit af met nederlaag

De belangen waren groot voor ARC. Als Nieuwenhoorn niet zou winnen en ARC wel dan zou de 3e periode een prooi zijn voor ARC. Het eerste gebeurde, maar ARC verloor met 1 - 0 van Capelle.

Sport vandaag 08:04

Boys 1 sluit af met zege en elfde plek

Alphense Boys sloot het seizoen ’22-’23 op Eerste Pinksterdag af met een 4-1 overwinning bij Alcides en - uiteindelijk – met een elfde plaats op de ranglijst. De doelstelling (vier of vijf clubs onder zich houden) werd daarmee behaald en ook in het nieuwe seizoen is Boys 1 dus Vierde Divisionist.