Vakantiespel 2019 - Josh Walet

Yes! VakantieSpel dit jaar als vanouds

Een VakantieSpel zoals vanouds, daar kijkt organisatie Stichting Vakantiespel erg naar uit. De organisatie zet alles op alles om een vijfdaags VakantieSpel volgens het normale programma te organiseren, van 15 t/m 19 augustus 2022. De inschrijvingen starten op 9 april voor de vrijwilligers en op 14 mei voor de deelnemers.

"We kijken enorm uit naar een traditioneel vijfdaags VakantieSpel", vertelt voorzitter Stefan de Graaf. "Uiteraard waren we blij dat we onze deelnemers vorig jaar een driedaags programma VakantieSpel konden bieden, maar een volledig VakantieSpel is nog beter." Het VakantieSpel biedt deelnemers vijf dagen vol sport- en spelactiviteiten aan met een feestelijke afsluiting op de vrijdagavond. De editie van 2022 vindt plaats van 15 t/m 19 augustus.

De organisatie hoopt dat veel nieuwe en bestaande vrijwilligers zich aanmelden. Op zaterdag 9 april gaat de inschrijving voor vrijwilligers van start. Het VakantieSpel draait volledig op vrijwilligers, zonder hen kan de VakantieSpelweek niet doorgaan. De organisatie zoekt voor de VakantieSpelweek zowel leiding voor de groepjes deelnemers als stafleden die de spellen klaarzetten en begeleiden.

De deelnemers kunnen zich inschrijven vanaf zaterdag 14 mei. De inschrijving wordt georganiseerd via de website van Het VakantieSpel. Op de website is ook meer informatie te vinden over het volledige inschrijfproces.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial JA in de Horeca vandaag 16:04

Tim (23) zegt JA in de Horeca: “Het voelt als vakantie in Alphen”

Als 14-jarig jongetje begon Tim bij Wet ’n Wild met een ‘snuffelstage’. Nu, negen jaar later, heeft hij zich opgewerkt tot restaurant manager. “Een hele nieuwe uitdaging, een andere rol, maar ik zal ook altijd op de vloer blijven.”

Kinderburgemeester vandaag 13:42

Lied met videoclip ‘Praat erover’ om pesten tegen te gaan

Elk jaar krijgt de Alphense kinderraad een budget van € 10.000. De kinderraad heeft het budget dit jaar besteed aan een campagne om pesten in Alphen aan den Rijn tegen te gaan. Het lied ‘Praat erover’ is nu officieel gelanceerd, met een videoclip.