Starside
Advertorial Sport

Yoga, Pilates en Personal Training bij Starside: ‘’Het hele concept is wie ik ben’’

Maandag 5 juli opent Lieke de Lange haar eigen studio op het buitenterrein van zwembad De Hoorn. Omringt door de geluiden van de vogels en apen van Avifauna verzorgt Lieke personal training, pilateslessen, yogalessen en meditatielessen. Ook kan je genieten van een ontspanningsmassage of een ijsbad. ‘’Starside wordt een fijne en veilige plek waar iedereen zich welkom voelt.’’

Lieke heeft al twintig jaar ervaring als trainer in de sport en heeft acht jaar haar eigen praktijk gehad in orthomoleculaire therapie. ‘’Door de coronacrisis werden de kosten zo hoog dat ik genoodzaakt was om mijn praktijk te sluiten.’’ Op dat moment is Lieke ‘out of the box’ gaan denken en daar kwam Starside uit. ‘’Ik gaf naast orthomoleculaire therapie al yoga en pilates bij diverse clubs, waar mijn lessen altijd weer vol stonden. De  stap naar een eigen studio was dus klein.’’

Starside is gevestigd op het buitenterrein van zwembad De Hoorn. Op het terrein heeft Lieke een grote festivaltent laten plaatsen. ‘’Ik heb specifiek voor een tent gekozen met de kijk naar de ontwikkelingen wat betreft het coronavirus. Op dit moment mogen we steeds meer, maar we weten niet hoe dit in de toekomst is. De zijkanten van de tent kunnen eruit gehaald worden en zo fungeren we meteen als een buiten locatie maar met een dak boven ons hoofd.’’ Zo kunnen de lessen bij slecht weer ook altijd door gaan.

Relaxte sfeer

Het idee achter Starside is dat iedereen zich welkom voelt. ‘’We hebben maar één abonnement. What You see is what You get and You get it all! Geen onderscheid, geen marketing of verkooptrucjes. Alleen een bomvol lesrooster met heerlijke lessen voor élk niveau.’’ Bovendien liggen alle benodigdheden al klaar. Zo hoef je zelf niks mee te nemen. ‘’Je hoeft alleen maar te komen’’, lacht Lieke. ‘’Ik wil er echt voor zorgen dat het een fijne en veilige plek is met een relaxte sfeer. De lessen komen dan ook vanuit mijn hart.’’

Alle lessen worden door Lieke zelf gegeven. ‘’In totaal staan er 18 lessen op het rooster. Dat wordt hard werken, maar dat doe ik graag.’’ Elke les kunnen er 12 mensen meedoen, en dat kan worden opgeschaald naar 22. Na de lessen kan je ook nog eens genieten van een gratis drankje op het ruime terras dat naast de tent is gevestigd.

Tekst gaat door onder het foto album

Foto album

Starside (foto: Starside)
Starside (foto: Starside)
Starside (foto: Starside)
Starside (foto: Starside)
Starside (foto: Starside)
Starside (foto: Starside)

Mooie prijzen en geen inschrijfgeld

Op maandag 5 juli opent Starside haar deuren officieel. Schrijf jij je voor die tijd in, dan betaal je geen inschrijfgeld en maak je ook nog eens kans op mooie prijzen. Ben jij net zo enthousiast als Lieke zelf? Schrijf je dan snel in!

Volg Starside ook op Facebook @starside en op Instagram @starsidealphen.


Meer nieuws

Advertorial Sport gisteren 17:43

D.O.S. viert groot succes met Clubkampioenschap

Op zondag 21 april kwamen de schijnwerpers te staan op de turntalenten van Gymnastiekvereniging D.O.S. Alphen aan den Rijn tijdens het Clubkampioenschap voor recreatieve turners en turnsters. Met een deelname van 155 enthousiaste leden, waarvan velen voor het eerst deelnamen aan een wedstrijd, was het een sportieve en gezellige dag.

Politiek gisteren 16:22

Gemeentelijke erepenning voor Museumpark Archeon

Tijdens een feestelijke Limesbijeenkomst is woensdag 24 april de gemeentelijke erepenning door burgemeester Liesbeth Spies uitgereikt aan Museumpark Archeon. Het museum krijgt de penning voor verdiensten voor gemeente Alphen aan den Rijn op het gebied van educatie, cultuurbehoud, toerisme, sociale betrokkenheid en werkgelegenheid.

Advertorial Theater gisteren 15:09

Het boek Rust en Vreugd van Hendrik Groen in het theater!

Iedereen kent ze wel, de succesvolle dagboeken van Hendrik Groen waarin hij het dagelijks leven in zijn verzorgingshuis beschrijft. De schrijver heeft in een van zijn meest recente werken, Rust en Vreugd, zijn verzorgingshuis verruilt voor een volkstuin, waarvan de voorstelling binnenkort in Castellum te zien is!

Politiek gisteren 13:51

Subsidie voor 2000 jaar geschiedenis en 10 jaar eenheid

Gemeente Alphen aan den Rijn viert dit jaar dat tien jaar geleden uit drie gemeenten één gemeente is ontstaan. In de hele gemeente worden kleinschalige feestjes gevierd. Organisatoren kunnen hiervoor subsidie aanvragen. In de pot zit in totaal € 75.000,- voor inwonersactiviteiten.

Politiek gisteren 12:17

Plan voor sportcomplex De Bijlen nog niet klaar

De Rijnstreekhal wordt opnieuw voor een half miljoen euro opgeknapt. De hal is dan voor de komende vijf jaar geschikt voor gebruik. De reden is dat het plan voor een nieuw sportcomplex in De Bijlen nog niet klaar is. Dit plan kan pas worden afgemaakt na de komende bezuinigingsronde door de Alphense gemeenteraad.

Politiek gisteren 10:46

Subsidie voor isolatie goedkope koopwoningen

Eigenaar-bewoners van goedkope slecht geïsoleerde koopwoningen in gemeente Alphen aan den Rijn kunnen subsidie aanvragen voor het isoleren van hun woning. Het gaat om vloerisolatie, dubbel glas en dakisolatie. Het maximale subsidiebedrag is € 1.460,- per woning.