Starside
Advertorial Sport

Yoga, Pilates en Personal Training bij Starside: ‘’Het hele concept is wie ik ben’’

Maandag 5 juli opent Lieke de Lange haar eigen studio op het buitenterrein van zwembad De Hoorn. Omringt door de geluiden van de vogels en apen van Avifauna verzorgt Lieke personal training, pilateslessen, yogalessen en meditatielessen. Ook kan je genieten van een ontspanningsmassage of een ijsbad. ‘’Starside wordt een fijne en veilige plek waar iedereen zich welkom voelt.’’

Lieke heeft al twintig jaar ervaring als trainer in de sport en heeft acht jaar haar eigen praktijk gehad in orthomoleculaire therapie. ‘’Door de coronacrisis werden de kosten zo hoog dat ik genoodzaakt was om mijn praktijk te sluiten.’’ Op dat moment is Lieke ‘out of the box’ gaan denken en daar kwam Starside uit. ‘’Ik gaf naast orthomoleculaire therapie al yoga en pilates bij diverse clubs, waar mijn lessen altijd weer vol stonden. De  stap naar een eigen studio was dus klein.’’

Starside is gevestigd op het buitenterrein van zwembad De Hoorn. Op het terrein heeft Lieke een grote festivaltent laten plaatsen. ‘’Ik heb specifiek voor een tent gekozen met de kijk naar de ontwikkelingen wat betreft het coronavirus. Op dit moment mogen we steeds meer, maar we weten niet hoe dit in de toekomst is. De zijkanten van de tent kunnen eruit gehaald worden en zo fungeren we meteen als een buiten locatie maar met een dak boven ons hoofd.’’ Zo kunnen de lessen bij slecht weer ook altijd door gaan.

Relaxte sfeer

Het idee achter Starside is dat iedereen zich welkom voelt. ‘’We hebben maar één abonnement. What You see is what You get and You get it all! Geen onderscheid, geen marketing of verkooptrucjes. Alleen een bomvol lesrooster met heerlijke lessen voor élk niveau.’’ Bovendien liggen alle benodigdheden al klaar. Zo hoef je zelf niks mee te nemen. ‘’Je hoeft alleen maar te komen’’, lacht Lieke. ‘’Ik wil er echt voor zorgen dat het een fijne en veilige plek is met een relaxte sfeer. De lessen komen dan ook vanuit mijn hart.’’

Alle lessen worden door Lieke zelf gegeven. ‘’In totaal staan er 18 lessen op het rooster. Dat wordt hard werken, maar dat doe ik graag.’’ Elke les kunnen er 12 mensen meedoen, en dat kan worden opgeschaald naar 22. Na de lessen kan je ook nog eens genieten van een gratis drankje op het ruime terras dat naast de tent is gevestigd.

Tekst gaat door onder het foto album

Foto album

Starside (foto: Starside)
Starside (foto: Starside)
Starside (foto: Starside)
Starside (foto: Starside)
Starside (foto: Starside)
Starside (foto: Starside)

Mooie prijzen en geen inschrijfgeld

Op maandag 5 juli opent Starside haar deuren officieel. Schrijf jij je voor die tijd in, dan betaal je geen inschrijfgeld en maak je ook nog eens kans op mooie prijzen. Ben jij net zo enthousiast als Lieke zelf? Schrijf je dan snel in!

Volg Starside ook op Facebook @starside en op Instagram @starsidealphen.


Meer nieuws

Evenement vandaag 09:42

Mis het niet: Scoor nu je tickets voor het ultieme Lekker Hollands feest!

Op zaterdag 22 juni is het tijd voor een fantastisch Hollands feest met topartiesten! Kom langs en geniet van een dag vol Nederlandse gezelligheid en muziek. Tickets zijn nu beschikbaar, maar wees er snel bij, want de pre-order tickets zijn al uitverkocht! Voor vroege vogels is er een speciale Hollandse deal voor slechts €19,95!

Sport gisteren 16:11

Opening buurtsportvereniging Kerk en Zanen

Op 3 juli vindt van 14:00 – 16:00 uur de opening van de buurtsportvereniging in Kerk en Zanen plaats. Een buurtsportvereniging is een plek waar inwoners elkaar kunnen ontmoeten en samen kunnen bewegen. De vereniging wordt georganiseerd door en met inwoners in de wijk.

Werken gisteren 12:59

Vacatureoverzicht week 24: nieuwste vacatures

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Op onze vacaturepagina vind je vacatures in allerlei branches. Een overzicht van het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen, check je hier.