Een bekende Nederlander in een oranje pak, rennend over de weg om een lift te vinden. Voor velen is dit een vreemd gezicht maar voor kijkers van Jachtseizoen een bekende situatie. Ook op de Eisenhowerlaan in Alphen aan den Rijn gebeurde dit.

Dit was te zien in de vorige aflevering van Jachtseizoen, een YouTube-serie van de groep StukTV. In deze serie moeten bekende Nederlanders, verkleed als zogenaamde boeven, uit handen blijven van de jongens van StukTV. Wel zijn er enkele regels: zo mag je in elk voertuig maximaal 20 minuten blijven zitten en mag je enkel openbare gebouwen zoals stations betreden. Als het je lukt om 4 uur uit handen te blijven van het drietal, heb je gewonnen.

In deze video was te zien hoe Gio Latooy moest ontsnappen van de drie andere Youtubers. Hij begon zijn reis met de arrestatiebus richting Rotterdam. Bij een tankstation in Blijdorp werd hij vervolgens opgehaald door zijn vader waarna hij met een watertaxi het centrum van Rotterdam in ging. Daar stond een helikopter op hem te wachten die hem naar Oudekerk aan de Amstel vervoerde.

Vanaf daar regelde Gio steeds een nieuwe lift om naar Heemskerk te gaan. Uiteindelijk kwam hij aan in Alphen aan den Rijn en moet hij voor het stoplicht op de Eisenhowerlaan een lift weten te vinden. StukTV verwachtte dat hij het centrum van Alphen aan den Rijn in zou gaan, maar niets bleek minder waar. Gio vond een lift die hem naar Leimuiden kon brengen.

Dit bleek echter geen goede beslissing, want niet veel later werd Gio, met nog één uur op de klok, door het team van StukTV gepakt bij een tankstation in Roelofarendsveen.