Evenementen

Youtuber Kaj Gorgels komt naar Castellum!

De bekende Youtuber en presentator komt 28 november met zijn eerste one-man show naar theater Castellum in Alphen aan den Rijn.

'Effe relativeren' is de eerste one-man theatershow van Kaj Gorgels. In Effe relativeren vertelt hij over de dilemma’s waar hij en zijn leeftijdsgenoten voor staan. Blijf je bijvoorbeeld een vrijgezellen feestbeest, of wordt het niet eens tijd om te settelen? Op zijn eigen komische en sarcastische wijze bespreekt Kaj dit graag met het publiek. Want: het is tijd om effe te relativeren.

Youtube & presenteren
Op social media werd Kaj bekend door ‘Kaj’s typetjes’ en inmiddels heeft hij een groot aantal volgers op diverse online kanalen. In 2017 stond hij in de finale van Expeditie Robinson en was hij presentator van o.a. Concentrate en Temptation Island VIPS. Eind 2018 won Kaj de Televizier Talent Award, snel daarna werd bekend dat hij de nieuwe presentator van Expeditie Robinson wordt.

Droom
Kaj stortte zich ook op zijn grote droom om een theatershow te maken. En ook dat werd een klinkend succes. Meerdaagse uitverkochte shows in het Oude Luxor in thuisstad Rotterdam en in het DeLaMar markeren de aftrap van een landelijke tournee. Op donderdag 28 november is Kaj in Castellum te zien. De kaartverkoop voor de voorstelling is reeds gestart via theatercastellum.nl

 


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Peutersurvival weer van start
Advertorial Sport vandaag 11:37

Peutersurvival weer van start

Vanaf september start De Thermen2 weer met een twaalfweekse cursus peutersurvival niveau 1. De Thermen2 geeft de cursus om kinderen tussen de 3 en de 4 jaar zelfredzaam te maken mochten zij onverhoopt te water raken.

NK Wakeboarden bij Wet 'n Wild
Sport gisteren 17:04

NK Wakeboarden bij Wet 'n Wild

Dit weekend vindt het NK Wakeboarden plaats bij Wet ’n Wild Wakepark. De beste Nederlandse wakeboarders zullen zich op zaterdag 24 en zondag 25 augustus verzamelen bij Wet ‘n Wild om te strijden om de titel ‘beste wakeboarder van Nederland’.