Mister BBQ
Advertorial Horeca

Yum! Mister BBQ geeft 20 procent korting bij afhalen

Geen zin om te koken? Plaats dan een bestelling bij Mister BBQ! Bij afhalen krijg je nu ook nog eens 20 procent korting. Dat wordt smullen!

Begin dit jaar opende de nieuwe vestiging van Mister BBQ de deuren aan de Van Nesstraat in Alphen aan den Rijn. Je kunt daar terecht voor de lekkerste spareribs, één van de publieksfavorieten.

Uiteraard kun je bij Mister BBQ ook terecht voor andere heerlijke vleesgerechten. Denk aan gerechten met kip, schotels, broodjes met vlees, een kapsalon of Turkse pizza.

Extra lekker: als je jouw bestelling afhaalt bij Mister BBQ, krijg je 20 procent korting. Deze actie loopt tot en met 1 januari 2022.

Mister BBQ is gevestigd aan de Van Nesstraat 29 in Alphen aan den Rijn. Het menu bekijk je op de website. Bezorgen is mogelijk in Alphen aan den Rijn (postcodes 2401 t/m 2408) en omstreken (postcodes 2396 en 2481).


Meer nieuws

Politiek vandaag 16:49

Plan voor bescherming van cultuurhistorie valt goed

De plannen van wethouder Erik van Zuylen voor beleid rond cultuurhistorie vallen goed bij de Alphense politiek. De beheersverordening en het bestemmingsplan cultuur gaan beide als hamerstuk naar de gemeenteraad die dit beleid zal goedkeuren. Bij de plannen gaat het vooral om bescherming van historisch erfgoed.

Advertorial Kinderen vandaag 15:33

Theater Castellum geeft Mad Science V.I.Pakketje weg

Op zondag 6 februari gaat het er knallend aan toe in Castellum met de voorstelling Mad Science (5+). Het theater mag twee V.I.Pakketjes vol met proefjes en experimenten weggeven. 

Wonen en bouwen vandaag 12:10

Nieuwbouw Scala College officieel begonnen: eerste paal is de grond in

De eerste paal voor de nieuwbouw van het Scala College aan de Henry Dunantweg is de grond in. De realisatie van de nieuwbouw voor het Scala College is daarmee gestart. De bouw is in handen van Du Prie bouw & ontwikkeling. De oplevering wordt verwacht in juni 2023.