YMB Events
Advertorial Evenementen

Yummy Mummy Bingo bij Proeflokaal Bregje

Op 20 oktober organiseert Proeflokaal Bregje in samenwerking met Once Upon A Pink Cloud en YMB events de Yummy Mummy Bingo. “Nadat ik zelf al een paar keer naar de Yummy Mummy Bingo ben geweest leek het mij gaaf om hem naar Alphen te halen”, aldus eigenaresse Shaylane van Proeflokaal Bregje.

“Ik volg de webshop Once Upon A Pink Cloud al een hele tijd. Toen zij begonnen met het organiseren van events kon ik het niet laten om niet te gaan. Het draait om de gezelligheid, het connecten met andere moeders. Dat maakt deze bingo zo leuk en ik wil Alphen graag ook kennis laten maken met dit toffe event”, aldus Shaylane. Zij raakte aan de praat met de eigenaresse en zo begon het balletje te rollen.

Op zondag 20 oktober staat de eerste Yummy Mummy Bingo op de planning. De focus ligt op aanstaande moeders, vrouwen die net moeder zijn of vrouwen die gewoon op zoek zijn naar een gezellige middag met vriendinnen. Of zoals de organisatie het zelf zegt: when you’re a mummy or just yummy. Dus niet alleen moeders zijn welkom!

“We hebben al 50 inschrijvingen binnen. Bij de bingo maak je kans op prijzen met een waarde van €100. Per ronde zijn er drie prijzen te winnen en in totaal zijn er tien rondes”, legt Shaylane uit. De prijzen zijn voor moeders maar niet alles is kindgerelateerd, er zitten bijvoorbeeld ook accessoires of kleding tussen. Het inschrijfgeld voor de bingo bedraagt €50, hiervoor krijg je een welkomstdrankje, twee drankjes naar keuze en hapjes. “De organisatie heeft ook een goodiebag samengesteld met leuke inhoud, deze krijg je ook cadeau.”

De bingo is op zondag 20 oktober. Inloop is vanaf 11.00 uur, de bingo begint om 12.00 uur tot ongeveer een uur of 16.00 uur. Na de bingo kan je een hapje blijven eten bij Proeflokaal Bregje, als deelnemer van de bingo ontvang je 10% korting op de rekening.

Inschrijven kan door een e-mail te sturen naar yummymummybingo@gmail.com. Voor meer info neem even een kijkje op de Instagram van YMB.events.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Gezondheid en welzijn gisteren 17:13

In 15 minuten een stralende huid

Beauty Boutique Josien biedt een 3-in-1 superfacial met OxyGeneo aan. Deze gezichtsbehandeling verzacht de lijntjes in je gezicht, verbetert de huidstructuur en vermindert rimpels. Hierdoor krijg je in slechts 15 minuten een stralende huid!

Gemeente gisteren 16:37

Regio Deal bodemdaling officieel van start

Op donderdag 21 november is de Regio Deal bodemdaling Groene Hart officieel van start gegaan. Dat gebeurde tijdens het Nationaal Congres Bodemdaling in Fort Voordorp in Groenekan.

Blog Opinie gisteren 15:59

Voetbal in het komende weekeinde

ARC gaat zaterdag op bezoek bij Rijsoord, net als de Racing een promovendus. De club haalde pas 8 punten en dat zijn er 6 minder dan ARC. Thuis won Rijsoord 2 keer en verloor 2 keer. Eenmaal werd gelijk gespeeld.

Evenementen gisteren 15:45

Win 2 x 2 tickets voor Helemaal Top Kerstival

Op vrijdag 13 en zaterdag 14 december vindt het Helemaal Top Kerstival plaats in Zwammerdam. Het thema van de 8e editie van de kerstshow van Helemaal Top is ‘Christmas Orange’. Houd jij wel van een feestje? Wij mogen 2 x 2 tickets weggeven voor vrijdagavond 13 december!

Gemeente gisteren 15:08

Drukbezochte bijeenkomst Rijden op Waterstof

75 ondernemers, inwoners en andere geïnteresseerden kwamen op dinsdag 19 november samen in Alphen aan den Rijn om zich te laten inspireren over rijden op waterstof.