YMB Events
Advertorial Evenementen

Yummy Mummy Bingo bij Proeflokaal Bregje

Op 20 oktober organiseert Proeflokaal Bregje in samenwerking met Once Upon A Pink Cloud en YMB events de Yummy Mummy Bingo. “Nadat ik zelf al een paar keer naar de Yummy Mummy Bingo ben geweest leek het mij gaaf om hem naar Alphen te halen”, aldus eigenaresse Shaylane van Proeflokaal Bregje.

“Ik volg de webshop Once Upon A Pink Cloud al een hele tijd. Toen zij begonnen met het organiseren van events kon ik het niet laten om niet te gaan. Het draait om de gezelligheid, het connecten met andere moeders. Dat maakt deze bingo zo leuk en ik wil Alphen graag ook kennis laten maken met dit toffe event”, aldus Shaylane. Zij raakte aan de praat met de eigenaresse en zo begon het balletje te rollen.

Op zondag 20 oktober staat de eerste Yummy Mummy Bingo op de planning. De focus ligt op aanstaande moeders, vrouwen die net moeder zijn of vrouwen die gewoon op zoek zijn naar een gezellige middag met vriendinnen. Of zoals de organisatie het zelf zegt: when you’re a mummy or just yummy. Dus niet alleen moeders zijn welkom!

“We hebben al 50 inschrijvingen binnen. Bij de bingo maak je kans op prijzen met een waarde van €100. Per ronde zijn er drie prijzen te winnen en in totaal zijn er tien rondes”, legt Shaylane uit. De prijzen zijn voor moeders maar niet alles is kindgerelateerd, er zitten bijvoorbeeld ook accessoires of kleding tussen. Het inschrijfgeld voor de bingo bedraagt €50, hiervoor krijg je een welkomstdrankje, twee drankjes naar keuze en hapjes. “De organisatie heeft ook een goodiebag samengesteld met leuke inhoud, deze krijg je ook cadeau.”

De bingo is op zondag 20 oktober. Inloop is vanaf 11.00 uur, de bingo begint om 12.00 uur tot ongeveer een uur of 16.00 uur. Na de bingo kan je een hapje blijven eten bij Proeflokaal Bregje, als deelnemer van de bingo ontvang je 10% korting op de rekening.

Inschrijven kan door een e-mail te sturen naar yummymummybingo@gmail.com. Voor meer info neem even een kijkje op de Instagram van YMB.events.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Wilhelmus op de boom
Gemeente vandaag 13:43

Wilhelmus op de boom

Eind april 1945 was het tij geheel ten gunsten van de geallieerden gekeerd. De bevrijding van het nog bezette deel van Nederland was slechts een kwestie van dagen. Het verschuiven van de avondklok van 8 naar 9 uur was een van de eerste tekenen van de naderende bevrijding. In de nacht van 28 op 29 april trouwden Adolf Hitler en Eva Braun. Op de 30e april pleegden ze zelfmoord.  Hitler werd opgevolgd door Groot-Admiraal Dönitz. Zijn belangrijkste opdracht volgens hemzelf was het leven van de Duitsers redden. Daartoe was overgave aan de geallieerden noodzakelijk.