Yvons Springkussenverhuur
Advertorial Overige

Yvons Springkussenverhuur: hét adres voor het huren van springkussens

Bij Yvons Springkussenverhuur, gevestigd in Rijpwetering, kan je terecht voor het huren van een springkussen, stormbaan of opblaasfiguur. De producten van Yvons Springkussenverhuur zijn perfect voor alle gelegenheden. Alles om jouw feestje compleet te maken!

Met vijftien verschillende springkussens, een stormbaan en veertien opblaasfiguren, heeft Yvons Springkussenverhuur een ruime keuze. Wat in juni 2019 begon met één springkussen, omschrijft eigenares Yvon nu als een uit de hand gelopen hobby.

Klantvriendelijkheid op nummer één

Yvons Springkussenverhuur staat bekend om haar klantvriendelijkheid. Ze zorgen ervoor dat het springkussen wordt opgezet en weer wordt afgebouwd. ‘’We doen het vaak samen, maar ook familie staat klaar om te helpen. Een echt ‘familiedingetje’. Alles om klantgericht te werken.’’

Naast dat de springkussens helemaal voor jou gereed worden gemaakt, waarborgt Yvons Springkussenverhuur ook de kwaliteit van hun producten. ‘’We hebben alle certificaten die nodig zijn en zorgen ervoor dat de springkussens schoon en netjes worden aangeleverd.’’

De bezorgkosten voor de springkussens gaan op postcode. Bij slecht weer kan het springkussen kosteloos geannuleerd worden.

Ideaal voor kinderen

De springkussens zijn ideaal voor ieder kinderfeestje. Met de springkussens van Yvons Springkussenverhuur kijken de kinderen gegarandeerd hun ogen uit en bezorg je ze een onvergetelijke dag. Want welk kind houdt nou niet van springen en glijden?

Yvons Springkussenverhuur biedt springkussens aan in allerlei soorten en maten. Zo kan je kiezen voor een XXL Multiplay springkussen voor op een grote open plek, of juist voor het Jungle Mini springkussen voor in de achtertuin.

Heb jij binnenkort een feestje en lijkt het jou leuk om een springkussen van een unicorn, een jungle of een kasteel te huren? Bekijk dan snel het aanbod op yvonsspringkussenverhuur.nl.


Meer nieuws

Advertorial Theater gisteren 16:57

Een laatste staande ovatie voor Van de Veerdonk!

Het is jammer maar waar. Mark van de Veerdonk, de virtuoze cabaretier uit Brabant, maakt zich klaar om zijn carrière in de schijnwerpers af te sluiten. Na bijna 40 jaar op de planken, waarin hij het publiek trakteerde op 17 briljante cabaretprogramma's, vindt hij het tijd voor een nieuwe uitdaging. "Herenkapper in Boekel, astronaut, filemelder op Schiermonnikoog. Ik zie wel," grapt hij.

Rechtszaak gisteren 15:40

Man krijgt werkstraf voor smokkelen hasj in Alphense gevangenis

Een 21-jarige man uit Schiedam is door de rechter in Den Haag veroordeeld tot een werkstraf van veertig uur voor het binnensmokkelen van hasj in de Penitentiaire Inrichting in Alphen aan den Rijn. De veroordeling volgde op een incident tijdens het bezoekuur, waarbij de man iets aan een gedetineerde overhandigde. Een oplettende bewaker merkte het verdachte gedrag op, wat leidde tot de ontdekking van het smokkelwaar.

Maatschappelijk gisteren 11:49

Praxis Alphen aan den Rijn schenkt hout voor Stadstuin De Schittering

Op 10 maart werd Stichting Help Anders aangenaam verrast door een gulle donatie van hout door Praxis Alphen aan den Rijn. Het ging om kromme delen die niet meer verkocht konden worden, maar die nu zijn omgetoverd tot een prachtige bank voor stadstuin De Schittering, gelegen in de Edelstenenbuurt.

Verkeer en vervoer gisteren 10:35

NS zet treinen zaterdag paar minuten stil uit protest tegen geweld

In reactie op toenemend geweld tegen NS-personeel zal de Nederlandse Spoorwegen op zaterdagavond om 22:30 uur alle treindiensten drie minuten lang stilzetten. Dit besluit volgt op een ernstig incident afgelopen weekend, waarbij een conducteur in een dubbeldekkertrein werd mishandeld.