Archieffoto

Zaterdag 11 november: AVV Alphen - Stompwijk: 0-4

Na het gelijkspel van vorige week tegen Warmunda kwam vandaag Stompwijk op bezoek in Alphen aan den Rijn. Voorafgaand zou Alphen deze wedstrijd op papier moeten winnen, maar niets is minder waar. Alphen gaat vandaag roemloos ten onder.

Aan het begin was het even aftasten en gebeurde er niet veel. In de 25ste minuut viel dan de treffer in het voordeel van Stompwijk. Davey kon een voorzet aan de rechterzijde nog maar net toucheren en deze komt met toeval net voor de voeten bij aanvaller Jacobs die de bal zo kan binnenlopen, 0-1.

Er gebeurt erg weinig tijdens de wedstrijd en voor rust valt de 0-2. Op de helft van Stompwijk wordt er ogenschijnlijk een overtreding gemaakt op Nordin, maar de leidsman laat doorspelen en Stompwijk countert er vrolijk op los en schiet de 0-2 tegen de touwen. Een domper net voor rust.

Een vroege aansluitingstreffer in de tweede helft is noodzakelijk om überhaupt in de wedstrijd te komen, want Alphen voetbalt niet tegen Stompwijk, maar tegen zichzelf. Vervolgens gaat de snelle Jacobs er in minuut 50 weer vandoor en haalt keeper Davey de snelle aanvaller neer in het strafschopgebied, penalty! De bal verdwijnt in het netje en dan staat het 0-3.

Deze klap zal Alphen niet meer te boven komen. Het eerste grote wapenfeit aan de kant van Alphen vindt plaats in minuut 72 wanneer Yassine verwoestend uithaalt, maar schot richting mist. In de slotfase wordt het ook nog 0-4 en zo komt er aan de ongeslagen thuisreeks een einde. 


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Maatschappelijk vandaag 15:24

Kerstpakkettenactie: 350 kerstpakketten naar Alphenaren die dat nodig hebben

Ook dit jaar wordt door het Diaconaal Platform Alphen de Kerstpakkettenactie georganiseerd om plaatsgenoten die een steuntje in de rug verdienen een kerstpakket te bezorgen. Er worden 350 kerstpakketten uitgedeeld aan Alphenaren die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. 

Advertorial Evenementen vandaag 11:53

Ga knallend de Kerstdagen in met Club Maggie XXL

Heb jij nog geen plannen voor Kerstavond? Dan ben je bij Maggie Blue aan het goede adres. Op 24 december komt het restaurant met een speciale editie van Club Maggie. Heb jij je kaarten al bemachtigd?

Sport vandaag 11:01

Alphense Girls presenteert nieuwe kleding tijdens erehaag Boys 1

Alphense Girls heeft zaterdag haar nieuwe kledingplan gepresenteerd tijdens de wedstrijd van het eerste elftal van Alphense Boys. De Alphense Girls waren voor aanvang van de wedstrijd aanwezig voor de officiële presentatie en om Boys 1 te supporten met een een erehaag.