Ingezonden

Zaterdag 17 december Kerstconcert in de Bron

Op zaterdag 17 december is er in de Bron aan de Troubadourweg 2 in Alphen aan den Rijn) een ‘Kerstconcert’ met beeld en geluid en diverse zangers en musici. Iedereen is van harte welkom. Een concert om in deze kerstijd te vieren dat kerkelijk en gemeenschapscentrum de Bron dit jaar 50 jaar bestaat.

Van 15:00 uur tot 17:00 uur kun je in kerstsfeer genieten van bijdragen van musici van Harmonie Arti, van kerstliederen uitgevoerd door de koren van Goede Bron en de Parochiekern de Heilige Geest, en van het duo Kollin (gitaar en trompet) met onder andere kerstmuziek en muziek uit de zestiger jaren.

Op 10 september jl. was het vijftig jaar geleden dat kerkelijk - en gemeenschapscentrum de Bron in Ridderveld werd geopend. Een belangrijk initiatief van de katholieke en de protestantse kerk tot de gezamenlijke bouw en gebruik van een kerk, passend in de moderne tijd. Geen toren, geen klok maar wel een in het oog springend gebouw naast het winkelcentrum Ridderhof.

De toegang voor het concert is gratis, een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld. Je bent die middag van harte welkom!


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Politiek vandaag 17:32

Oranje Nassausingel wordt helemaal 50 km/u straat

De Oranje Nassausingel die vanaf de N207 Alphen-Stad invoert, wordt over de hele lengte een 50 km/u toegangsweg. De weg wordt opnieuw ingericht "Het blijft natuurlijk niet alleen bij een nieuw bord met 50", zegt wethouder Relus Breeuwsma.

Wonen en bouwen vandaag 14:52

Gemeente laat video maken over toekomst Gnephoek

Wel of niet bouwen in de Gnephoek? Deze vraag klinkt al jaren in de gemeente. Inmiddels is ook de provincie én de minister voor Volkshuisvesting en Ruimtelijke Ordening betrokken. Gemeente Alphen aan den Rijn heeft een video laten maken die laat zien hoe zij aankijken tegen de woningbouw.

Wonen en bouwen vandaag 13:45

Beschermde waterspitsmuis zorgt voor uitstel bouw Van der Valk hotel

In oktober vorig jaar heeft de raad ingestemd met de bouw van het Van der Valk hotel. Dit hotel zal langs de N11 gebouwd worden en zal dienen als ‘landmark’ in de entreeport van Alphen aan den Rijn. Waarom de bouw nog niet begonnen is? De boosdoener is een beschermde diersoort.