De Baronie
Advertorial Evenementen

Zaterdag 17 december: Winterplein De Baronie

Het plein van Winkelcentrum de Baronie wordt op zaterdag 17 december omgebouwd tot winterplein. Met een ingepakt cadeautje in de hand en kerstliedjes op de achtergrond kun je de laatste kerstcadeautjes rustig shoppen bij de Baronie. Is je kerstcadeautje nog niet ingepakt, laat hem feestelijk inpakken door de inpakbus.

Op zaterdag 17 december is er een winterplein bij Winkelcentrum De Baronie. Kinderen kunnen deze dag van 12:00 tot 16:00 uur in een mini reuzenrad en kerstballen knutselen in een knutseltent. De kerstmannenband maakt zijn opwachting en heeft zijn kerstmeisjes meegenomen. 

Inpakbus

Kom jij zaterdag 17 december de laatste kerstcadeautjes halen of heb jij thuis nog kerstcadeautjes liggen die nog ingepakt moeten worden? Van 12:00 tot 16:00 uur staat er op de Baronie een inpakbus. Kom gezellig langs en je cadeau wordt feestelijk voor je ingepakt.

Alle activiteiten zijn gratis. Winkels open Uiteraard zijn de winkels ook geopend.

Over Winkelcentrum De Baronie

De volgende ondernemingen zijn op Winkelcentrum De Baronie gevestigd: Action, Baronie Dönner Place, Big Bazar, Breggen Bakkers, Bristol, Chocolatier Martinez, Cuts & Colours, De Goudreinet, Domino’s Pizza, Sportcity, Hoogvliet, Johnny’s Burger, Kruidvat, Lidl, De Beren, Lunchroom Jaffna, Loempiakraam Nguyen Nguyen, Luxury Hair cut, Primera, Baronie Telecom, Shabu Shabu, Shabu To Go, Slagerij de Baronie, Subway, Visspecialist Sluizeman, Zeeman.

Parkeren kan in parkeergarage Baronie bij het winkelcentrum (Pr. Margrietlaan 74-78). De eerste anderhalf uur is het gratis parkeren.

Kijk voor meer informatie over winkelcentrum Baronie op de websiteFacebook of Instagram.


Meer nieuws

Advertorial Winkels gisteren 13:46

Hoog laag bedden bij Dutch Dream Slaapcomfort

Wist je dat Dutch Dream ook hoog laag bedden in hun assortiment hebben? Deze bedden zijn naast elektrisch verstelbaar ook in hoogte verstelbaar. Ideaal voor meer gemak en comfort, voor zorgbehoevende mensen of voor iemand met bijvoorbeeld ademhalings-, maag- of slokdarmklachten. 

Sport gisteren 12:53

Succes op NK meerkamp voor Alphense sporters

In het weekend van 4 en 5 februari was in Apeldoorn het Omnisport geopend voor het Nederlandse Kampioenschap meerkamp. Hier zijn verschillende Alphense sporters naar huis gegaan met een prijs.