Ingezonden
Advertorial Muziek

Zaterdag 2 maart optreden van Castellumkoor in Winkelcentrum de Aarhof

Op zaterdag 2 maart zal Winkelcentrum de Aarhof bruisen van muzikale magie, want het Castellumkoor staat klaar om een optreden te verzorgen. Voor wie toevallig door het winkelcentrum wandelt, zal het niet als een verrassing komen om begroet te worden door prachtige klanken.

Het Castellumkoor staat bekend om zijn gevarieerde muziekrepertoire, dat zich uitstrekt van moderne pop-, rock- en musicalnummers tot licht klassiek. Met ruim veertig zangers, zowel mannen als vrouwen, allen jong van geest, wordt een unieke en meeslepende sound gecreëerd. Het koor wordt geleid door dirigent Max Smeets, die niet alleen de zangers leidt, maar ook op de piano begeleidt en prachtige arrangementen maakt. Opmerkelijk is dat hij elke dinsdagavond speciaal vanuit België komt om met het koor te werken.

Tijden van het koor:

Het optreden zal plaatsvinden tussen 14:30 uur en 16:30 uur, met drie sets van een halfuur, elk gescheiden door een kwartier pauze. Een uitgelezen kans om te genieten van het muzikale talent van het Castellumkoor.

Ben je na het optreden geïnspireerd geraakt door het koor? Overweeg dan om een repetitie bij te wonen op een dinsdagavond en ervaar zelf de magie van het Castellumkoor. Je kunt je aanmelden via deze link.

Mis dit bijzondere evenement niet en laat je betoveren door de harmonieën van het Castellumkoor in Winkelcentrum de Aarhof!


Meer nieuws

Advertorial Verzorging vandaag 17:42

Sander deelt het geheim achter het succes met zijn website debaardman.nl

Vandaag hebben we het genoegen om te praten met een ware specialist op het gebied van baarden en gezichtsverzorging. Sander Beukelaar (inmiddels bekend als De Baardman) is geboren en getogen in ons eigen Alphen aan den Rijn en helpt niet alleen mannen met hun baarden in topconditie te houden, maar biedt ook een uniek inkijkje in de wereld van gezichtsverzorging. 

Advertorial Evenement vandaag 16:51

Kids- en cultuurprogramma voor Zomerspektakel aan het Meer is bekend!

Aan de kids wordt ook gedacht! Tijdens het Zomerspektakel aan het Meer op zondag 2 juni valt er traditiegetrouw weer genoeg te beleven voor zowel jonge als oudere kinderen. De hele dag kunnen kids van alle leeftijden zich gratis vermaken met springkussens, bungeetrampolines, de sweeper, het reuzenrad, gave optredens, glittertattoos en nog veel meer.

Overige vandaag 15:38

Alphens.nl geeft gastles over journalistiek op basisschool Het Vianova

Afgelopen dinsdag was het zover: het team van Alphens.nl gaf een gastles bij basisschool Het Vianova in het kader van hun project ‘Hoe het nieuws wordt gemaakt’. We waren ontzettend enthousiast om de leerlingen van vier groep 7-klassen mee te nemen in de boeiende wereld van de journalistiek en onze passie voor nieuws met hen te delen.

Overige vandaag 14:14

Heropening SamenHuis: Een nieuw begin na verbouwing 

Na een periode van verbouwing en vernieuwing is het met trots dat het bestuur en coördinatoren van SamenHuis aankondigen dat de deuren opnieuw worden geopend om gasten te verwelkomen. "We zijn verheugd om onze gasten weer te kunnen ontvangen in onze vernieuwde ruimtes", aldus het bestuur.

Advertorial Politiek plein vandaag 13:33

Politiek inloopspreekuur in Hazerswoude-Rijndijk

Maandagavond 3 juni houdt de fractie van GroenLinks van 19:30 tot 20:15 uur inloopspreekuur in Buurthuis De Som, aan de Joseph Haydenlaan 5 in Hazerswoude-Rijndijk. De gemeenteraadsleden zitten hier klaar voor al je vragen of aandachtspunten. Kom dus langs, ze horen graag wat jij belangrijk vindt!

Politie en handhaving vandaag 12:30

Kordate actie van 7-jarig meisje redt haar vader

Zondag 26 mei omstreeks 09:30 uur ontving de politie een melding van een onwelwording in een woning. Een 7-jarig meisje zag dat haar vader onwel werd en twijfelde geen moment. Ze belde direct haar moeder, die vervolgens de hulpdiensten inschakelde.