Sama Sama Festival 2019
Advertorial Evenementen

Zaterdag 22 juli Sama Sama Summer Party

Op veler verzoek wordt alsnog een Sama Sama Party georganiseerd! Zoals aangekondigd wordt dit jaar geen groot Sama Sama Festival georganiseerd. Naar aanleiding van vele verzoeken heeft het bestuur echter besloten toch een Sama Sama Summer Party te lanceren.

Net als alle voorgaande edities wordt dit wederom een fantastisch Moluks feest met veel muziek, dans en heerlijke Molukse snacks.

Wet ‘n Wild

"We zijn verheugd jullie mee te delen dat we voor onze Summer Party de ideale locatie hebben vastgelegd, namelijk Wet ‘n Wild, gelegen aan de Sportlaan 5, in Alphen aan den Rijn", vertelt de organisatie. Wet ‘n Wild is een locatie gelegen aan de Zegerplas. Een ieder zal maximaal genieten van de heerlijke sfeer en vibe op deze mooie locatie.

Line-up

  • Danjil & friends is inmiddels een bekende band die al veel furore heeft gemaakt binnen en buiten de Molukse scene. Danjil, die dit jaar nog heeft geschitterd in de tv-programma’s The Battle of the Bands en Better than Ever, zal samen met zijn fantatische bandleden de pannen van het dak spelen.
  • Remmen Los staat garant voor een breed genre live muziek bestaande uit Engels, Maleis- en Nederlandstalige muziek. Remmen Los zorgt letterlijk dat de remmen los gaan en het is een genot om het enthousiasme te zien die deze bandleden losmaken bij het publiek. Deze top Molukse band behoort tot de grootste Molukse bands in Nederland.
  • Special guest van deze avond is Lodewijk, oftewel Lo van Gorp. Lo van Gorp is by far één van de beste Nederlandse zangers van Nederland. Lo heeft met tal van bekende artiesten opgetreden zoals Paul Carrack, Candy Dulfer, Billy Ocean, Oleta Adams, Chaka Kahn en vele andere grootheden.  Zijn optreden mag je absoluut niet missen!
  • DJ Jason Leroy zal met zijn gevarieerde genre zorgen dat een ieder uit zijn dak zal gaan. Heerlijk swingen op nummers van Earth Wind & Fire, Gloria Gaynor, The Weather girls of Robin S. Ze komen allemaal voorbij.

Er zijn slechts 250 tickets beschikbaar voor dit evenement. De ticketverkoop start vrijdag 9 juni om 12:00 uur. Zet de datum vast in je agenda en wees er snel bij!


Meer nieuws

Advertorial Sport vandaag 17:43

D.O.S. viert groot succes met Clubkampioenschap

Op zondag 21 april kwamen de schijnwerpers te staan op de turntalenten van Gymnastiekvereniging D.O.S. Alphen aan den Rijn tijdens het Clubkampioenschap voor recreatieve turners en turnsters. Met een deelname van 155 enthousiaste leden, waarvan velen voor het eerst deelnamen aan een wedstrijd, was het een sportieve en gezellige dag.

Politiek vandaag 16:22

Gemeentelijke erepenning voor Museumpark Archeon

Tijdens een feestelijke Limesbijeenkomst is woensdag 24 april de gemeentelijke erepenning door burgemeester Liesbeth Spies uitgereikt aan Museumpark Archeon. Het museum krijgt de penning voor verdiensten voor gemeente Alphen aan den Rijn op het gebied van educatie, cultuurbehoud, toerisme, sociale betrokkenheid en werkgelegenheid.

Advertorial Theater vandaag 15:09

Het boek Rust en Vreugd van Hendrik Groen in het theater!

Iedereen kent ze wel, de succesvolle dagboeken van Hendrik Groen waarin hij het dagelijks leven in zijn verzorgingshuis beschrijft. De schrijver heeft in een van zijn meest recente werken, Rust en Vreugd, zijn verzorgingshuis verruilt voor een volkstuin, waarvan de voorstelling binnenkort in Castellum te zien is!

Politiek vandaag 13:51

Subsidie voor 2000 jaar geschiedenis en 10 jaar eenheid

Gemeente Alphen aan den Rijn viert dit jaar dat tien jaar geleden uit drie gemeenten één gemeente is ontstaan. In de hele gemeente worden kleinschalige feestjes gevierd. Organisatoren kunnen hiervoor subsidie aanvragen. In de pot zit in totaal € 75.000,- voor inwonersactiviteiten.

Politiek vandaag 12:17

Plan voor sportcomplex De Bijlen nog niet klaar

De Rijnstreekhal wordt opnieuw voor een half miljoen euro opgeknapt. De hal is dan voor de komende vijf jaar geschikt voor gebruik. De reden is dat het plan voor een nieuw sportcomplex in De Bijlen nog niet klaar is. Dit plan kan pas worden afgemaakt na de komende bezuinigingsronde door de Alphense gemeenteraad.

Politiek vandaag 10:46

Subsidie voor isolatie goedkope koopwoningen

Eigenaar-bewoners van goedkope slecht geïsoleerde koopwoningen in gemeente Alphen aan den Rijn kunnen subsidie aanvragen voor het isoleren van hun woning. Het gaat om vloerisolatie, dubbel glas en dakisolatie. Het maximale subsidiebedrag is € 1.460,- per woning.