Sama Sama Festival 2019
Advertorial Evenementen

Zaterdag 22 juli Sama Sama Summer Party

Op veler verzoek wordt alsnog een Sama Sama Party georganiseerd! Zoals aangekondigd wordt dit jaar geen groot Sama Sama Festival georganiseerd. Naar aanleiding van vele verzoeken heeft het bestuur echter besloten toch een Sama Sama Summer Party te lanceren.

Net als alle voorgaande edities wordt dit wederom een fantastisch Moluks feest met veel muziek, dans en heerlijke Molukse snacks.

Wet ‘n Wild

"We zijn verheugd jullie mee te delen dat we voor onze Summer Party de ideale locatie hebben vastgelegd, namelijk Wet ‘n Wild, gelegen aan de Sportlaan 5, in Alphen aan den Rijn", vertelt de organisatie. Wet ‘n Wild is een locatie gelegen aan de Zegerplas. Een ieder zal maximaal genieten van de heerlijke sfeer en vibe op deze mooie locatie.

Line-up

  • Danjil & friends is inmiddels een bekende band die al veel furore heeft gemaakt binnen en buiten de Molukse scene. Danjil, die dit jaar nog heeft geschitterd in de tv-programma’s The Battle of the Bands en Better than Ever, zal samen met zijn fantatische bandleden de pannen van het dak spelen.
  • Remmen Los staat garant voor een breed genre live muziek bestaande uit Engels, Maleis- en Nederlandstalige muziek. Remmen Los zorgt letterlijk dat de remmen los gaan en het is een genot om het enthousiasme te zien die deze bandleden losmaken bij het publiek. Deze top Molukse band behoort tot de grootste Molukse bands in Nederland.
  • Special guest van deze avond is Lodewijk, oftewel Lo van Gorp. Lo van Gorp is by far één van de beste Nederlandse zangers van Nederland. Lo heeft met tal van bekende artiesten opgetreden zoals Paul Carrack, Candy Dulfer, Billy Ocean, Oleta Adams, Chaka Kahn en vele andere grootheden.  Zijn optreden mag je absoluut niet missen!
  • DJ Jason Leroy zal met zijn gevarieerde genre zorgen dat een ieder uit zijn dak zal gaan. Heerlijk swingen op nummers van Earth Wind & Fire, Gloria Gaynor, The Weather girls of Robin S. Ze komen allemaal voorbij.

Er zijn slechts 250 tickets beschikbaar voor dit evenement. De ticketverkoop start vrijdag 9 juni om 12:00 uur. Zet de datum vast in je agenda en wees er snel bij!


Meer nieuws

Werken vandaag 11:45

Vacatureoverzicht: de nieuwste vacatures van week 39

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Op onze vacaturepagina vind je vacatures in allerlei branches. Een overzicht van het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen, check je hier.

Advertorial Voorkeuren van bezoeker vandaag 09:11

Dansen: "Quality time" voor twee!

Dansen is plezier voor twee was jarenlang de slogan van de Nederlandse dansscholen. Het was in een tijd dat werkelijk iedereen wekelijks danslessen bezocht bij zo'n 500 dansscholen in het hele land, het was in een tijd dat de discomuziek letterlijk uit de radio schalde en dat je op vrijdagmiddag de Top-40 volgde voor de belangrijkste verschuivingen in de hitparade. Platen (vinyl) in singles en lp's gingen grif over de toonbank want je wilde die muziek ook echt graag in huis hebben.

Blog Opinie gisteren 20:34

MINERVA Ongehinderd

Volgende week is er een evenement in het Alphense Stadshart. Op het Thorbeckeplein is een hindernisbaan ingericht met obstakels om het mensen die slecht zien, in rolstoelen zitten of met rollators lopen moeilijk te maken. Iedereen mag de uitdaging aangaan op donderdagmiddag 5 oktober.