Archieffoto

Zaterdag 28 januari: SV Aarlanderveen 1 – AVV Alphen 1

Zaterdag een echte "burenruzie" tegen Aarlanderveen. Dit was eigenlijk een uitwedstrijd, maar werd omgezet omdat Aarlanderveen problemen heeft met de drainage.  

Bij Alphen op doel Christian van Baarle vanwege de blessure van Rick. In de 8e minuut het eerste gevaar voor het doel van Alphen maar het was buitenspel. Vlak erna een goede voorzet van de rechterkant maar de bal kon net tot corner verwerkt worden voordat Justin erbij kon. In de 17e minuut een aanval van Aarlanderveen, maar die werd naast het doel geschoven. Maar vlak erna toch de 0-1. Een voorzet van de rechterkant kon simpel binnengetikt worden door de spits.

In de 23e minuut een goede redding van Christian die daarmee de 0-2 voorkwam. Aarlanderveen bleef maar komen met lange ballen op de snelle voorhoede. Dat resulteerde in een bal over de uitkomende Christian maar die bal kwam op de lat. Na weer een snelle counter kon van dichtbij de 0-2 binnengetikt worden. En vlak erna zelfs 0-3. Dat ging toch weer snel. In de 41e minuut een kansje voor Alphen maar die bal ging in het zijnet en vlak voor rust nog een goede redding van Christian.

0-3 met de rust. Het zal toch niet weer een hele grote uitslag worden?

Na rust Dylan erin voor Mansour. Persoonlijk vind ik dat als Dylan erin komt er altijd wat meer strijd is. Hij schuwt de duels niet en gaat ervoor. Hierdoor ging de tweede helft iets meer gelijk op zonder echte kansen. Tot de 70e minuut: daar lag opeens toch de 0-4 in het netje.

Maar meteen erna toch de treffer voor Alphen. Het was Dylan Zaal die de 1-4 op het scorebord zet.

Ondertussen was ook Sam Singerling het veld ingekomen. Een verdediger uit het tweede. En kwartier voor tijd kwam Aarlanderveen nog in een 1-op-1 situatie maar die ging naast. Het slotakkoord was voor Dylan die nam de bal knap aan na een mooie voorzet van Fabian maar schoot tegen de keeper.

Eindstand 1-4.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Werken vandaag 16:53

Vacatureoverzicht: de nieuwste vacatures van week 12

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Op onze vacaturepagina vind je vacatures in allerlei branches. Een overzicht van het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen, check je hier. 

Advertorial Vrijwilliger vandaag 15:24

Word jij vrijwilliger bij de dierenambulance? “Het is leuk, leerzaam én zinvol!”

Van gewonde egels en uit het nest gevallen jonge vogels tot aan verdwaalde huiskatten en ernstig verzwakte zwanen – als vrijwilliger bij Dierenambulance Alphen aan den Rijn kom je van alles tegen. Het werk is zeker niet altijd even makkelijk, maar aan positiviteit is nooit gebrek. En dat komt vooral door de waardering en voldoening die alle vrijwilligers ervaren.

Milieu en duurzaamheid vandaag 14:01

Geen grap: vanaf 1 april statiegeld op blikjes

Lege blikjes van bijvoorbeeld bier of cola is een veel voorkomende vorm van zwerfafval. Daarom zal vanaf 1 april statiegeld worden ingevoerd op blikjes. Eerder werd dit al gedaan met kleine plasticflesjes. Waar je je lege blikjes vanaf 1 april kan inleveren lees je hier.

Advertorial Horeca vandaag 09:27

Tot en met april voordelig smullen van de beste Argentijnse spareribs bij El Caballo

Argentijns vlees dat écht uit Argentinië komt, en dan ook nog eens van de beste kwaliteit. Dat krijg je bij Argentijns restaurant El Caballo. Heb jij al trek in spareribs? Dan heeft het restaurant goed nieuws. Vanaf maandag 27 maart tot en met eind april eet je hun Argentijnse spareribs voor een nóg betere prijs.