PR Zeeman

Zeeman lanceert inzamelingsactie voor Voedselbank Alphen aan den Rijn en omstreken

In de komende maanden mei en juni kunnen klanten van Zeeman in Boskoop en Alphen aan den Rijn hun steentje bijdragen aan het goede doel. De bekende winkelketen heeft in samenwerking met de Voedselbank Alphen aan den Rijn en Omstreken een inzamelingsactie opgezet om mensen in nood te ondersteunen.

Bij de Zeeman-vestigingen in de Burgemeester Colijnstraat in Boskoop en in de Aarhof in Alphen aan den Rijn kunnen klanten geselecteerde actieproducten doneren aan de voedselbank. In overleg met de voedselbank zijn specifieke producten geselecteerd die de komende maanden hard nodig zijn. Deze producten staan prominent opgesteld in de winkels, zodat klanten gemakkelijk een keuze kunnen maken om te doneren.

Winkelen bij Zeeman

Naast voedselproducten is er ook vraag naar verzorgingsproducten zoals wasmiddelen, reinigingsartikelen, handdoeken en theedoeken. Om klanten te helpen bij hun keuze, liggen er boodschappenlijstjes klaar waarop de meest gevraagde producten vermeld staan.

De inzamelingsactie van Zeeman komt op een cruciaal moment, aangezien voedselbanken in de regio Alphen aan den Rijn regelmatig ondersteuning nodig hebben. Hoewel supermarkten in de regio al tweewekelijkse inzamelingsacties organiseren, springt Zeeman nu op eigen initiatief bij. Dit initiatief wordt niet alleen gewaardeerd door de voedselbank, maar ook door de lokale gemeenschap.

Het succes van deze actie belooft navolging te krijgen, aangezien de twee overige vestigingen van Zeeman in de Baronie en de Herenhof in het najaar van 2024 een soortgelijke inzamelingsactie zullen organiseren.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Evenement vandaag 09:42

Mis het niet: Scoor nu je tickets voor het ultieme Lekker Hollands feest!

Op zaterdag 22 juni is het tijd voor een fantastisch Hollands feest met topartiesten! Kom langs en geniet van een dag vol Nederlandse gezelligheid en muziek. Tickets zijn nu beschikbaar, maar wees er snel bij, want de pre-order tickets zijn al uitverkocht! Voor vroege vogels is er een speciale Hollandse deal voor slechts €19,95!

Sport gisteren 16:11

Opening buurtsportvereniging Kerk en Zanen

Op 3 juli vindt van 14:00 – 16:00 uur de opening van de buurtsportvereniging in Kerk en Zanen plaats. Een buurtsportvereniging is een plek waar inwoners elkaar kunnen ontmoeten en samen kunnen bewegen. De vereniging wordt georganiseerd door en met inwoners in de wijk.

Werken gisteren 12:59

Vacatureoverzicht week 24: nieuwste vacatures

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Op onze vacaturepagina vind je vacatures in allerlei branches. Een overzicht van het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen, check je hier.