Advertorial JA in de Horeca

Zeg JA in de Horeca en maak kans op een Bluetooth speaker van Sonos of JBL

Alphense horecagelegenheden staan te springen om nieuwe collega's. Start jij met een baan in de horeca? Dan maak je kans op een Bluetooth speaker van Sonos of JBL!

Restaurants passen noodgedwongen hun openingstijden aan en sluiten gedeeltes van hun restaurant af. Waarom? Ze kampen met een groot personeelstekort. Hoe lang dit nog blijft duren is niet bekend. Duidelijk is wel dat er iets moet gebeuren.

JA in de Horeca

Twaalf lokale horecagelegenheden uit Alphen aan den Rijn hebben hier iets op bedacht. Zij hebben de handen ineengeslagen door een collectieve campagne te starten onder de noemer JA in de Horeca. Met deze campagne willen horecaondernemers diverse doelgroepen laten zien hoe leuk het is om in de horeca te werken. Het doel van de campagne? Ervoor zorgen dat potentiële medewerkers de horecavacatures niet voorbij scrollen, maar juist gaan solliciteren.

Zeg JA in de Horeca

Maak kans op een Bluetooth speaker

Start jij met een baan in de horeca? Dan maak je kans op een Bluetooth speaker van Sonos of JBL. De winnaar kan kiezen tussen een Sonos Roam SL ter waarde van € 167 of een JBL Flip 6 ter waarde van € 139. Beide speakers zijn waterbestendig en stofdicht. Perfect voor een feestje of je vakantie!

Let op: om kans te maken moet je solliciteren bij één van de twaalf Alphense horecagelegenheden die deelnemen aan de JA in de Horeca campagne. Krijg je de baan? Dan maak je kans om de Bluetooth speaker te winnen. Klik hier voor het volledige vacature overzicht van JA in de Horeca en solliciteer direct!

De actie loopt tot maandag 1 augustus 2022. Diezelfde dag wordt de winnaar door middel van een loting bekend gemaakt. De winnaar krijgt persoonlijk bericht. Houd JAindeHoreca.nl dus goed in de gaten.

Solliciteer direct

Het is niet mogelijk het gewonnen product om te ruilen voor een ander product of geldbedrag. Deelnemers die geen prijs hebben gewonnen, worden hiervan niet persoonlijk op de hoogte gesteld. JA in de Horeca is niet aansprakelijk voor eventuele typfouten in deze actievoorwaarden en is te allen tijde bevoegd actievoorwaarden tussentijds te wijzigen of de acties zonder opgaaf van reden stop te zetten.


Meer nieuws

Weer in Alphen gisteren 14:12

Komend weekend veel vallende sterren te zien

Je hebt er vast wel eens van gehoord, vallende sterren! Kleine lichtflitsjes die met hoge snelheid door de lucht, de ene feller en groter dan de ander. Deze vallende sterren worden veroorzaakt door stofdeeltjes uit de ruimte die met hoge snelheid de dampkring van onze Aarde binnendringen, en vervolgens opbranden. Met als gevolg, een lichtflits! 

Advertorial Overige gisteren 11:08

Bramsoosboot wegens succes herhaald

Genieten op het water met een overheerlijk frietje? Dat kan! Brugwachtertje aan den Rijn en Overbuurman Bram Ladage varen opnieuw met de BramSoosboot.