Clatuu
Advertorial Gezondheid en welzijn

Zeg vaarwel tegen die ontsierende vetrandjes met cryolipolyse-behandeling bij Complete Skincare

Stoor je je ook zo aan die ontsierende randjes op je lichaam? Tijd om afscheid te nemen van deze vetrandjes. Bij Complete Skincare helpen ze je daar graag bij door middel van de cryolipolyse-behandeling, een erg populaire behandeling. 

Om je te helpen in het ruime aanbod van verschillende behandelingen en apparatuur nodigen zij van Complete Skincare je graag uit voor een intakegesprek. “Wij nemen dan rustig alles met je door en leggen de verschillen uit”, vertelt Madelinde van Complete Skincare. Ook kun je al je vragen stelen zo dat je rustig jouw keuze kunt maken. “Als alles duidelijk is en goed voelt gaan we over tot behandeling.”

Wat is cryolipolyse?

Cryolipolyse is een behandeling om het figuur te corrigeren en is zeer geschikt om de ‘moeilijke’ storende vet randjes kwijt te raken. Cryolipolyse kan een oplossing bieden wanneer je af wilt van vet op bijvoorbeeld je buik, billen en benen dat met sporten of een dieet maar niet wilt verdwijnen. De afgebroken vetcellen worden langzaam en in kleine hoeveelheden door het lichaam zelf afgevoerd via het lymfestelsel. Hierdoor heeft de huid voldoende tijd om zich aan de nieuwe lichaamsvormen aan te passen. De huid verslapt daarom niet, maar voelt juist steviger aan dan voor de behandeling.

Waarom kies je voor Clatuu?

De koppen van Clatuu zijn 360 graden gekoeld en voorzien van een rubberen buitenlaag zodat ze geen schade aan de huid brengen. Pads die op het lichaam worden geplaatst zuigen de huid vacuüm, waardoor de bloedcirculatie in het behandelde gebied tijdelijk wordt afgesloten. Dit zodat ze geen kou verliezen aan de oppervlakte van de huid maar de kou echt de vetlaag in gaat. De vetcellen in de bovenste laag van het lichaamsvet bevriezen dan tot wel -9 graden.

De behandeling

Na het plaatsen van de koppen blijf je tussen de veertig en zestig minuten liggen. “Wij zorgen er natuurlijk voor dat je zo comfortabel mogelijk ligt”, aldus Madelinde. Na het verwijden van de koppen zal je een lichte tinteling ervaren omdat de bloedcirculatie weer op gang komt in het behandelde gebied. Na een korte massage is dat gevoel verdwenen en kun je al je dagelijkse activiteiten weer oppakken. “Wij adviseren om twee tot drie behandelingen op dezelfde zone te doen, met een tussenliggende tijd van acht tot tien weken.”

Op welke plekken cryolipolyse kan worden ingezet? “Cryolipolyse kan op vrijwel alle ‘probleemzones’ van uw lichaam worden ingezet”, vertelt Madelinde. “Zo kom je eindelijk van hardnekkige lovehandles of je buikje af en kun je je taille en bovenbenen laten slinken. Tijdens een gratis en vrijblijvend consult informeren wij je over de mogelijkheden en stellen we een persoonlijk behandelplan voor je op”, zo sluit ze af.

Behandel nu drie zones voor € 549 in plaats van  € 897. De aanbieding is geldig tot 1 augustus.


Meer nieuws

Horeca vandaag 16:28

Njoy opent haar deuren in de Hooftstraat!

Hoewel het een dag later was dan gepland, kon dat de feeststemming niet temperen. Op zaterdag 2 december opende Njoy voor het eerst haar deuren voor gasten!

Werken vandaag 09:36

Vacatureoverzicht: de nieuwste vacatures van week 48

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Op onze vacaturepagina vind je vacatures in allerlei branches. Een overzicht van het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen, check je hier.  

Blog Opinie gisteren 19:59

MINERVA Tweede Kamer

Ik ben reuze benieuwd of Geert Wilders erin slaagt om alle gewenste neuzen dezelfde kant op te krijgen. Op papier is het kippiekak, maar in de praktijk is het reuze lastig. De VVD wil niet. Pieter Omtzigt doet moeilijk. BBB slaat met de vuist op tafel. Zoiets dus.

Politie en handhaving gisteren 17:09

Letselschadejurist vervolgd voor vermeende handtekeningvervalsing in Ridderhofzaak

Jurist Orlando Kadir wordt vervolgd door het Openbaar Ministerie. De Letselschadejurist is door een oud-cliënt, die Kadir bijstond tijdens de schadeafhandeling van de schietpartij in de Ridderhof in 2011, aangeklaagd. Er zou op een contract van Kadir een handtekening staan, echter zou de oud-cliënt deze er niet opgezet hebben.