Clatuu
Advertorial Gezondheid en welzijn

Zeg vaarwel tegen die ontsierende vetrandjes met cryolipolyse-behandeling bij Complete Skincare

Stoor je je ook zo aan die ontsierende randjes op je lichaam? Tijd om afscheid te nemen van deze vetrandjes. Bij Complete Skincare helpen ze je daar graag bij door middel van de cryolipolyse-behandeling, een erg populaire behandeling. 

Om je te helpen in het ruime aanbod van verschillende behandelingen en apparatuur nodigen zij van Complete Skincare je graag uit voor een intakegesprek. “Wij nemen dan rustig alles met je door en leggen de verschillen uit”, vertelt Madelinde van Complete Skincare. Ook kun je al je vragen stelen zo dat je rustig jouw keuze kunt maken. “Als alles duidelijk is en goed voelt gaan we over tot behandeling.”

Wat is cryolipolyse?

Cryolipolyse is een behandeling om het figuur te corrigeren en is zeer geschikt om de ‘moeilijke’ storende vet randjes kwijt te raken. Cryolipolyse kan een oplossing bieden wanneer je af wilt van vet op bijvoorbeeld je buik, billen en benen dat met sporten of een dieet maar niet wilt verdwijnen. De afgebroken vetcellen worden langzaam en in kleine hoeveelheden door het lichaam zelf afgevoerd via het lymfestelsel. Hierdoor heeft de huid voldoende tijd om zich aan de nieuwe lichaamsvormen aan te passen. De huid verslapt daarom niet, maar voelt juist steviger aan dan voor de behandeling.

Waarom kies je voor Clatuu?

De koppen van Clatuu zijn 360 graden gekoeld en voorzien van een rubberen buitenlaag zodat ze geen schade aan de huid brengen. Pads die op het lichaam worden geplaatst zuigen de huid vacuüm, waardoor de bloedcirculatie in het behandelde gebied tijdelijk wordt afgesloten. Dit zodat ze geen kou verliezen aan de oppervlakte van de huid maar de kou echt de vetlaag in gaat. De vetcellen in de bovenste laag van het lichaamsvet bevriezen dan tot wel -9 graden.

De behandeling

Na het plaatsen van de koppen blijf je tussen de veertig en zestig minuten liggen. “Wij zorgen er natuurlijk voor dat je zo comfortabel mogelijk ligt”, aldus Madelinde. Na het verwijden van de koppen zal je een lichte tinteling ervaren omdat de bloedcirculatie weer op gang komt in het behandelde gebied. Na een korte massage is dat gevoel verdwenen en kun je al je dagelijkse activiteiten weer oppakken. “Wij adviseren om twee tot drie behandelingen op dezelfde zone te doen, met een tussenliggende tijd van acht tot tien weken.”

Op welke plekken cryolipolyse kan worden ingezet? “Cryolipolyse kan op vrijwel alle ‘probleemzones’ van uw lichaam worden ingezet”, vertelt Madelinde. “Zo kom je eindelijk van hardnekkige lovehandles of je buikje af en kun je je taille en bovenbenen laten slinken. Tijdens een gratis en vrijblijvend consult informeren wij je over de mogelijkheden en stellen we een persoonlijk behandelplan voor je op”, zo sluit ze af.

Behandel nu drie zones voor € 549 in plaats van  € 897. De aanbieding is geldig tot 1 augustus.


Meer nieuws

Werkzaamheden Raadhuisstraat vandaag 17:12

Bij MijnTafel in de mooie Raadhuisstraat is het ‘elke dag anders’

In januari 2016 vestigde MijnTafel zich in de Raadhuisstraat. Acht en een half jaar later bloeit de zaak als nooit tevoren. In de vierde aflevering van reportages over de vernieuwde Raadhuisstraat het verhaal van MijnTafel, opgetekend door initiatiefneemster Janneke Vorenkamp.  

Evenement gisteren 16:59

Doe mee aan het Alphens Kampioenschap Blindproeven!

Heb je zin in een leuke uitdaging met familie, vrienden of collega’s? Schrijf je dan in voor het Alphens Kampioenschap Blindproeven op zaterdag 24 augustus tijdens het Alphens Wijn Event!

Politiek gisteren 14:28

Versoepeling van alcoholverbod in Gemeente Alphen aan den Rijn

Tot voor kort gold er een streng alcoholverbod in de openbare ruimte van de hele gemeente Alphen aan den Rijn. Recentelijk heeft het college van burgemeester en wethouders echter besloten om deze regels te versoepelen. Het algehele alcoholverbod wordt niet langer proportioneel geacht, en daarom is er nu een gerichter beleid van kracht.