AAV'36 organiseert Zegerplasloop op 14 januari

Op zondagochtend 14 januari organiseert de Alphense atletiekvereniging opnieuw de Zegerplasloop. De Zegerplasloop is een hardloopevenement voor beginnende en ervaren lopers, waarvan de route door het Zegerslootgebied in Alphen aan den Rijn loopt.

De jeugd kan deelnemen aan de 400 meter en 1000 meter op de atletiekbaan van AAV'36. Volwassen kunnen deelnemen aan de 5, 10, 15 of 20 kilometer. Tijdens de 156ste Zegerplasloop worden de deelnemers over het -vrijwel autovrije- parcours door het Zegerslootgebied en om de Zegerplas geleid. De start van alle lopen is op de atletiekbaan aan de Sportlaan en het programma duurt van 10.00 tot 13.00 uur. 

Op 18 februari staat ook een editie van de Zegerplasloop gepland.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Werken gisteren 15:43

Werkstress

Iedereen ervaart wel eens stress. Maar wat als de stress te veel wordt? Afgelopen week was het de week van de werkstress. Dit houdt in dat er stilstaan wordt bij stress van werkgevers en werknemers.

Wonen en bouwen gisteren 13:25

Nieuwe samenwerking Woonforte en makelaars

Woonforte ondertekende dinsdagmiddag samenwerkingsovereenkomsten met Drieman Garantiemakelaars en Koppes Makelaardij. Woonforte wil de komende vijf jaar 525 huurwoningen verkopen met koopsommen rond de € 220.000.

Politiek gisteren 11:50

Gnephoek mogelijk splijtzwam in coalitie

Tijdens de gemeenteraadsvergadering op donderdag 16 december staat onder meer de bespreking van de Woonvisie 2021-2025 op de agenda. Duidelijk is dat bebouwing van de polder Gnephoek voor controverses tussen de politieke partijen zorgt.

Advertorial Kunst en Cultuur gisteren 10:46

Productiehuis Alphen speelt kerstvoorstelling ‘Bijna Kerst’ in de middaguren

Productiehuis Alphen (PA) speelt dit jaar toch nog een serie kerstvoorstellingen in het theater van Parkvilla. Van 18 tot en met 30 december is de voorstelling ‘Bijna Kerst’ te zien. Vanwege de geldende coronamaatregelen zijn alle voorstellingen naar de middag verplaatst.