PR Arriva

Zelf een bus besturen tijdens de open dag bij Arriva

Arriva is op zoek naar nieuwe fulltime en parttime collega’s. Arriva organiseert daarom op 19 april een open dag voor iedereen die geïnteresseerd is in het beroep van buschauffeur. Iedereen van 18 jaar en ouder en in bezit van rijbewijs B kan een proefrit in een bus maken bij de Arriva vestiging in Alphen aan den Rijn. Tijdens de open dag vertellen ervaren chauffeurs over hun vak en over de opleidingsmogelijkheden bij Arriva.

Altijd al gedroomd van een carrière als buschauffeur? Grijp dan nu je kans! Op 19 april organiseert Arriva een open dag voor iedereen die geïnteresseerd is in het beroep van buschauffeur. Ben je 18 jaar of ouder en in het bezit van rijbewijs B? Dan kun je een proefrit maken in een bus bij de Arriva vestiging in Alphen aan den Rijn.

Tijdens de open dag zullen ervaren chauffeurs van Arriva je alles vertellen over het vak en de opleidingsmogelijkheden binnen het bedrijf. Of je nu op zoek bent naar een fulltime of parttime baan, Arriva heeft mogelijkheden voor iedereen die de uitdaging wil aangaan.

Gratis opleiding en betaald krijgen tijdens je studie

Lijkt het je leuk om achter het stuur van een bus te zitten? Bij Arriva kun je jouw D-rijbewijs halen, waarbij de opleiding volledig door Arriva wordt betaald en je ook nog eens betaald krijgt voor de uren die je maakt tijdens je studie. De duur van de opleiding is flexibel en afhankelijk van jouw beschikbaarheid, maar gemiddeld duurt het 2-3 maanden voordat je het rijbewijs behaalt. Zodra je je rijbewijs hebt, stap je de bus in en begin je onder begeleiding van een mentor. Je start direct met een 0-uren contract of met een rooster voor het gewenste aantal uren.

Meld je aan voor een proefrit in de bus

Tijdens de open dag kun je ook zelf ervaren hoe het is om een bus te besturen onder begeleiding van een ervaren instructeur. Dit is de perfecte manier om te ontdekken of het chauffeursvak iets voor jou is. Wil je een proefrit maken? Meld je dan vooraf aan op deze website. Arriva neemt dan contact met je op om een tijd af te spreken voor jouw rit.

Wil je liever alleen een kijkje achter de schermen nemen? Geen probleem! Je bent van harte welkom tijdens de open dag, waarvoor je je niet hoeft aan te melden.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Werkzaamheden Raadhuisstraat gisteren 15:20

Werkzaamheden in de Raadhuisstraat in volle gang

Deze week zijn de werkzaamheden aan het riool in de Raadhuisstraat voortgezet, met een korte onderbreking in het vooruitzicht. Vanwege 2e Pinksterdag zullen ze de werkzaamheden op dinsdag 21 mei hervatten. De gemeente heeft gezorgd voor zoveel mogelijk begaanbaarheid van de straat en benadrukt: "Daar waar het onveilig is, zetten wij bouwhekken."

Calamiteiten gisteren 15:01

Flinke botsing op kruising Prins Bernhardlaan

Op zaterdagmiddag vond er een aanrijding plaats op de kruising van de Prins Bernhardlaan en de Willem de Zwijgerlaan, waarbij beide voertuigen aanzienlijke schade opliepen.

Werken gisteren 12:45

Vacatureoverzicht week 20: nieuwste vacatures

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Op onze vacaturepagina vind je vacatures in allerlei branches. Een overzicht van het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen, check je hier.

Muziek/Concert gisteren 10:59

BTW-tarief op concert- en festivaltickets stijgt hoogstwaarschijnlijk in 2026

Na maanden van onderhandelen presenteren de PVV, VVD, NSC en BBB hun 'hoofdlijnenakkoord', dat de basis moet vormen voor het nieuwe kabinet. Liefhebbers van live muziek en cultuur komen er bekaaid vanaf, want de formerende partijen zijn van plan om concert- en festivaltickets te belasten met het hoge btw-tarief van 21%. Op dit moment geldt hiervoor nog het lage tarief van 9%.

Advertorial Evenement gisteren 09:37

Help mee als vrijwilliger tijdens de Obstacle Run!

Vind je het leuk om anderen te helpen en tegelijkertijd een superleuke dag te beleven? Meld je dan aan als vrijwilliger voor de Obstacle Run Alphen op zaterdag 1 en/of zondag 2 juni 2024, en zorg er samen met de andere vrijwilligers voor dat de deelnemers de dag van hun leven meemaken!

Blog Opinie 17 mei 2024 19:46

MINERVA Haal die doppen van de koppen

Dit jaar wordt een feestje in de gemeente Alphen aan den Rijn omdat de gemeente zoals deze nu is tien jaar bestaat. Maar niet iedereen denkt er zo over. Er zijn nog altijd Calimero’s die vinden dat ‘ze’ geannexeerd zijn en er zijn altijd klagers waarbij het niet goed is of niet deugt.