Josh Walet
Algemeen

Zendmast kleurt oranje-wit voor jubilerend Alphia

In het weekend van 14 en 15 juni a.s. kleurt de Alphense zendmast oranje wit. Heeft dat iets te maken met de Oranje leeuwinnen die gaan proberen wereldkampioen te worden? Nee, er is een andere reden!

De kleuren oranje wit staan voor Voetbalvereniging Alphia. De Alphense voetbalclub viert dit weekend het 100-jarig bestaan en dat mag iedereen weten. Alphia is een gezellige voetbalvereniging met ruim 700 leden met als motto: “gezellig waar het kan, professioneel waar het moet”.

Vrijdagavond 14 juni a.s. is er een officieel gedeelte voor genodigden. Op zaterdagmiddag 15 juni wordt het jubileum gevierd op het Alphia-terrein met om 14.30 uur een jubileumwedstrijd. Er wordt gespeeld door Alphia 1, aangevuld door twee leeuwinnen van Alphia en twee lagere senioren, tegen FC De Rebellen met o.a. Andy v.d. Meijde, Glenn Helder, Hedwiges Maduro, Marcel Meeuwis, Ruben Schaken, Ricky v.d. Berg, onder leiding van hun coach John de Wolf.

De wedstrijd op zaterdagmiddag is gratis en iedereen is welkom.

Feest voor leden en oud-leden
Het weekend wordt in de avonduren afgesloten met een feest voor leden en oud-leden met o.a. Helemaal Top. “Natuurlijk zullen de leden dan allemaal even naar de zendmast kijken om te zien hoe die in hun clubkleuren is gehuld. We hopen allemaal dat de zendmast op 7 juli a.s. weer oranje wit kleurt, want dat zou inhouden dat de Oranje leeuwinnen kampioen zijn geworden”, aldus Alphia.

Zendmast
De basiskleur is wit / groen / wit: een verwijzing naar Alphen aan den Rijn het middelpunt van het Groene Hart, maar met het lichtschema wordt ook ingespeeld op belangrijke dagen en gebeurtenissen die publieke aandacht verdienen, bijvoorbeeld carnaval, Kerst en Sinterklaas.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Peutersurvival weer van start
Advertorial Sport vandaag 11:37

Peutersurvival weer van start

Vanaf september start De Thermen2 weer met een twaalfweekse cursus peutersurvival niveau 1. De Thermen2 geeft de cursus om kinderen tussen de 3 en de 4 jaar zelfredzaam te maken mochten zij onverhoopt te water raken.

NK Wakeboarden bij Wet 'n Wild
Sport gisteren 17:04

NK Wakeboarden bij Wet 'n Wild

Dit weekend vindt het NK Wakeboarden plaats bij Wet ’n Wild Wakepark. De beste Nederlandse wakeboarders zullen zich op zaterdag 24 en zondag 25 augustus verzamelen bij Wet ‘n Wild om te strijden om de titel ‘beste wakeboarder van Nederland’.