Kijk je zaterdagavond naar de Alphense zendmast? Dan zal je zien dat de toren roze verlicht is. Dit vanwege het Vier De Leven Feest van Stichting TuTu.

Stichting TuTu, opgericht door Alphenaar Evert Muis, richt zich op het creëren van laatste waardevolle herinneringen voor gezinnen met een terminaal zieke ouder. Evert is op 16 april overleden aan de gevolgen van melanoomkanker. Hij had graag nog een laatste feest gegeven voor zijn overlijden, maar heeft dit helaas niet gered. Zaterdagavond 2 juli wordt ter ere van het leven van Evert het Vier De Leven Feest gegeven door zijn vrouw Linda Muis.

Alphense zendmast

De basiskleur is wit/ groen/ wit: een verwijzing naar Alphen aan den Rijn als middelpunt van het Groene Hart. Maar met het lichtschema wordt ook ingespeeld op belangrijke dagen en gebeurtenissen die publieke aandacht verdienen. Zo is de Alphense zendmast de laatste tijd verlicht in de kleuren blauw en geel om medeleven te betuigen aan de bevolking van Oekraïne. Kijk op AlphenLinkt.nl voor het volledige overzicht.