Zendmast oranje voor Orange the World en NK Tennis

Oplettende Alphenaren was het al opgevallen: de afgelopen weken was de zendmast in Alphen aan den Rijn niet groen met wit gekleurd zoals gebruikelijk, maar oranje. Ook de komende twee weekeinden is de toren (deels) oranje gekleurd.

Van 25 november tot en met 9 december vindt de internationale campagne tegen geweld tegen vrouwen, Orange the World, plaats. Over de hele wereld en ook in Nederland waren diverse gebouwen oranje aangelicht, waaronder de Erasmusbrug en de Alphense toren.

Daarnaast staat vanaf 10 tot en met 15 december Alphen aan den Rijn in het teken van het NK Tennis, dat dit jaar bij Nieuwe Sloot wordt gehouden. "Hiervoor zal de toren vanaf de start van het hoofdtoernooi op woensdag 12 december in de kleuren van de KNLTB aangelicht worden, namelijk voor de helft blauw en de andere helft oranje", aldus citymarketeer Daniel Othman.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Wonen en bouwen vandaag 11:37

Sloop gestart nieuwbouwlocatie SteekterOever Alphen aan den Rijn

Afgelopen week is de sloop gestart van de huidige opstallen op de SteekterOever-locatie aan de Steekterweg in Alphen aan de Rijn. Op deze plek zullen het komende jaar 25 luxe Oeverwoningen, Hofwoningen en Kadewoningen verrijzen. 

Advertorial Film vandaag 09:21

Film in Castellum: kom in de kerstsfeer met Love Actually!

De feestmaand staat voor de deur en hoewel Sinterklaas nog in het land is, kan Castellum niet wachten om helemaal in de kerstsfeer te komen. En hoe kan dat nu beter dan met een echte filmklassieker? Ter ere van het 20-jarig jubileum vertoont de bioscoop Love Actually opnieuw op het witte doek!

Advertorial Gezondheid en welzijn gisteren 17:07

Ga mee op zorgexpeditie: "Jouw avontuur in de zorg"

In de regio Zuid-Holland Noord groeit de vraag om naar nieuwe opleidingsmogelijkheden te kijken en hoe we de zorg voor onze ouderen kunnen blijven bieden. Een van de projecten binnen Avant is gericht op het opleiden van (nieuwe) zorgprofessionals door middel van landelijk erkende mbo-certificaten. Begin 2024 zijn nieuwe collega’s welkom in de zorg waarbij vooral rekening wordt gehouden met het welzijn van onze ouderen in de regio. Door een beroepsgericht onderdeel van een mbo-opleiding te volgen, kunnen werkenden en werkzoekenden met een mbo-certificaat direct aan de slag in een van de zorgorganisaties.