Zes sportvelden bij ARC voorzien van LED verlichting

De nieuwe, energiezuinige LED verlichting van ARC is afgelopen donderdag door leverancier Sportverlichting.com opgeleverd. Deze LED verlichting vervangt op zes sportvelden van ARC de bestaande conventionele verlichting.

Door de coronacrisis kan ARC dit nog niet echt vieren en hebben ze de officiële ingebruikname met sponsoren en het persmoment moeten uitstellen totdat de eerste thuiswedstrijd van het eerste elftal mét publiek weer mogelijk is. Toch wilden ze deze heugelijke gebeurtenis niet helemaal ongemerkt voorbij laten gaan. 

Duurzaam

De vervanging van de verlichting heeft ARC mede namens de financiële ondersteuning van Fonds Alphen en Omstreken, Coöperatiefonds Rabobank Groene Hart Noord, Gemeente Alphen aan den Rijn en Sportverlichting.com kunnen realiseren. 

Irma Ligtvoet, voorzitter van sv ARC, zegt over deze toekenningen: "Wij zijn zeer verheugd met deze mooie bijdrages van de verschillende instanties. Daarmee zijn wij niet alleen in staat om invulling te geven aan onze duurzaamheidsparagraaf, maar realiseren we ook nog eens een mooie kostenbesparing. En dat kan de club in deze tijd goed gebruiken. Het bestuur is de verschillende instanties dan ook zeer erkentelijk voor deze fantastische donaties."

Sponsoren

Fonds Alphen en omstreken steunt jaarlijks maatschappelijke initiatieven in Alphen aan den Rijn en omgeving. Het ondersteunt initiatieven die ervoor zorgen dat verenigingen en stichtingen allerlei projecten kunnen opstarten/uitvoeren op het gebied van kunst, cultuur, maatschappij, onderwijs, gezondheid en sport.

Het Coöperatiefonds van Rabobank Groene Hart Noord heeft als doel het steunen van duurzame niet-vergankelijke initiatieven die passen binnen de thema’s Food, Innovatie, Vitale woon- en leefomgeving en Zelfredzaamheid. Dat doen zij niet alleen met geld, maar ook met faciliteiten, kennis en contacten.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Advertorial Actie vandaag 17:02

Grote showroomuitverkoop bij Dutch Dream Slaapcomfort in Alphen aan den Rijn!

Ben jij op zoek naar een nieuwe boxspring van hoogwaardige kwaliteit? Dan heeft Dutch Dream iets speciaals voor jou in petto! De winkel in Alphen aan den Rijn heeft nu een grote showroomuitverkoop, waarbij je kunt profiteren van uitzonderlijke kortingen op een breed scala aan slaapartikelen.

Markt / Braderie vandaag 15:51

Voorverkoop kinderrommelmarkt op Koningsdag al volgeboekt

Bijna overal is er op Koningsdag een vrijmarkt, zo ook in Alphen aan den Rijn. Dit jaar vindt de traditionele kinderrommelmarkt plaats in het Burgemeester Visserpark. Op zaterdag 6 april kregen mensen de kans om een plekje te bemachtigen; in de voorverkoop zijn alle plaatsen inmiddels verkocht.

Overige vandaag 12:19

Samen sterk tegen pesten op de Landelijke Dag tegen pesten

Vandaag vieren we de 'Landelijke Dag tegen Pesten', een dag gewijd aan het bestrijden van pestgedrag en het vergroten van bewustzijn, ongeacht de doelgroep. Pesten blijft een actueel en belangrijk onderwerp waar we gezamenlijk tegen optreden om positieve groepsvorming te stimuleren.

Advertorial Verkeer en vervoer vandaag 09:27

Laat jouw auto-olie verversen zonder afspraak bij Auto Service Alphen B.V.!

Om ervoor te zorgen dat de motor van hun auto goed blijft functioneren, moeten automobilisten om de zoveel tijd de motorolie laten verversen. Bij Auto Service Alphen B.V. hebben klanten de mogelijkheid om hun olie te laten verversen zonder vooraf een afspraak te maken.