Zes sportvelden bij ARC voorzien van LED verlichting

De nieuwe, energiezuinige LED verlichting van ARC is afgelopen donderdag door leverancier Sportverlichting.com opgeleverd. Deze LED verlichting vervangt op zes sportvelden van ARC de bestaande conventionele verlichting.

Door de coronacrisis kan ARC dit nog niet echt vieren en hebben ze de officiële ingebruikname met sponsoren en het persmoment moeten uitstellen totdat de eerste thuiswedstrijd van het eerste elftal mét publiek weer mogelijk is. Toch wilden ze deze heugelijke gebeurtenis niet helemaal ongemerkt voorbij laten gaan. 

Duurzaam

De vervanging van de verlichting heeft ARC mede namens de financiële ondersteuning van Fonds Alphen en Omstreken, Coöperatiefonds Rabobank Groene Hart Noord, Gemeente Alphen aan den Rijn en Sportverlichting.com kunnen realiseren. 

Irma Ligtvoet, voorzitter van sv ARC, zegt over deze toekenningen: "Wij zijn zeer verheugd met deze mooie bijdrages van de verschillende instanties. Daarmee zijn wij niet alleen in staat om invulling te geven aan onze duurzaamheidsparagraaf, maar realiseren we ook nog eens een mooie kostenbesparing. En dat kan de club in deze tijd goed gebruiken. Het bestuur is de verschillende instanties dan ook zeer erkentelijk voor deze fantastische donaties."

Sponsoren

Fonds Alphen en omstreken steunt jaarlijks maatschappelijke initiatieven in Alphen aan den Rijn en omgeving. Het ondersteunt initiatieven die ervoor zorgen dat verenigingen en stichtingen allerlei projecten kunnen opstarten/uitvoeren op het gebied van kunst, cultuur, maatschappij, onderwijs, gezondheid en sport.

Het Coöperatiefonds van Rabobank Groene Hart Noord heeft als doel het steunen van duurzame niet-vergankelijke initiatieven die passen binnen de thema’s Food, Innovatie, Vitale woon- en leefomgeving en Zelfredzaamheid. Dat doen zij niet alleen met geld, maar ook met faciliteiten, kennis en contacten.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Sport vandaag 15:59

Alphen Beweegt en 4Sport organiseren gratis jongerenbootcamp

Heb jij zin om een uur lang het beste uit jezelf te halen? Ben je niet bang om vies te worden, en wil je lekker sporten in de buitenlucht? Dan zien Alphen Beweegt en 4Sport jou volgende week bij de jongerenbootcamp!

Wonen en bouwen vandaag 14:30

Dit jaar eenmalige huurverlaging voor sociale huurwoningen

In 2021 hebben huurders in sociale huurwoningen met een laag inkomen en een hoge huur recht op een eenmalige huurverlaging. De regering kondigde dit vorig jaar aan tijdens Prinsjesdag. Dat is goed nieuws voor een aantal huurders van Woonforte.

Overige vandaag 13:06

Megajacht Vanish vaart door de Rijn

Zaterdagochtend was het weer raak. Door de Rijn voer weer een megajacht, wat zoals gewoonlijk weer veel bekijks trok.