Zes sportvelden bij ARC voorzien van LED verlichting

De nieuwe, energiezuinige LED verlichting van ARC is afgelopen donderdag door leverancier Sportverlichting.com opgeleverd. Deze LED verlichting vervangt op zes sportvelden van ARC de bestaande conventionele verlichting.

Door de coronacrisis kan ARC dit nog niet echt vieren en hebben ze de officiële ingebruikname met sponsoren en het persmoment moeten uitstellen totdat de eerste thuiswedstrijd van het eerste elftal mét publiek weer mogelijk is. Toch wilden ze deze heugelijke gebeurtenis niet helemaal ongemerkt voorbij laten gaan. 

Duurzaam

De vervanging van de verlichting heeft ARC mede namens de financiële ondersteuning van Fonds Alphen en Omstreken, Coöperatiefonds Rabobank Groene Hart Noord, Gemeente Alphen aan den Rijn en Sportverlichting.com kunnen realiseren. 

Irma Ligtvoet, voorzitter van sv ARC, zegt over deze toekenningen: "Wij zijn zeer verheugd met deze mooie bijdrages van de verschillende instanties. Daarmee zijn wij niet alleen in staat om invulling te geven aan onze duurzaamheidsparagraaf, maar realiseren we ook nog eens een mooie kostenbesparing. En dat kan de club in deze tijd goed gebruiken. Het bestuur is de verschillende instanties dan ook zeer erkentelijk voor deze fantastische donaties."

Sponsoren

Fonds Alphen en omstreken steunt jaarlijks maatschappelijke initiatieven in Alphen aan den Rijn en omgeving. Het ondersteunt initiatieven die ervoor zorgen dat verenigingen en stichtingen allerlei projecten kunnen opstarten/uitvoeren op het gebied van kunst, cultuur, maatschappij, onderwijs, gezondheid en sport.

Het Coöperatiefonds van Rabobank Groene Hart Noord heeft als doel het steunen van duurzame niet-vergankelijke initiatieven die passen binnen de thema’s Food, Innovatie, Vitale woon- en leefomgeving en Zelfredzaamheid. Dat doen zij niet alleen met geld, maar ook met faciliteiten, kennis en contacten.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Horeca vandaag 18:30

Opening terras in de speeltuin van Avifauna

Vandaag heeft Van der Valk Avifauna positief bericht gekregen van de gemeente. Het terras in de speeltuin van Avifauna mag geopend worden!

Winkels vandaag 16:29

Albert Heijn in De Aarhof wordt door verbouwing 200m2 groter

De Albert Heijn in winkelcentrum De Aarhof gaat verbouwen. De supermarkt krijgt er zo’n 200m2 aan winkeloppervlak bij. De plek waar voorheen de oude hellingbaan stond die naar het parkeerdek leidde, wordt namelijk bij de winkel getrokken.

Politie vandaag 15:40

Drugsvangst in Alphen door een agent in burger

Op vrijdagavond 7 mei is een agent in burger tijdens een controle in Alphen een mooie vangst op het spoor gekomen. Er werden diverse kleine hoeveelheden drugs en contant geld aangetroffen in een auto.