TOOST Festival

Zien wij je dit Pinksterweekend bij Toost Foodtruck Festival?

Het moment waar we allemaal op hebben gewacht is eindelijk hier: Het programma van TOOST Festival Alphen an den Rijn is bekend. Van 18 tot 20 mei staat er een spectaculair weekend voor jullie klaar, vol met verrassingen en vermaak. Geniet van de lekkerste happen uit een bonte karavaan foodtrucks, proost met vrienden en familie op het weekend of dans met je collega’s voor het rollende podium. En dat terwijl de kids zich geen moment hoeven te vervelen in de nostalgische schommels, bij het schminken, het circus of met de TOOST quiz! 

Line-up:

Ze hebben een line-up samengesteld die jullie zeker weten te betoveren, met geweldige DJ-sets, een nieuwe platen DJ en Groot nieuws! Voor het eerst dit seizoen zullen René van Kooten en Billy Maluw samen optreden! René, bekend van diverse musicals waaronder "Mamma Mia", en Billy, singer-songwriter uit "The Voice of Holland", bundelen hun krachten voor een onvergetelijk optreden. Mis dit niet!

Voor jong en oud:

Voor de jongere festivalgangers zijn er tal van creatieve workshops om aan deel te nemen. Van kleurrijke knutselsessies met de KunstKip en de Kliederkeuken tot adembenemende optredens bij Circus Snor, er is geen einde aan het plezier voor de kleintjes. En wie houdt er niet van een goed verhaal? De Verhalenverteller staat klaar om jonge geesten te betoveren met spannende en grappige vertellingen.

Voor de fijnproevers onder ons is er een overvloed aan culinaire verrassingen te ontdekken bij de zestien aanwezige foodtrucks. En vergeet niet een drankje te halen bij de Toost Bar om je dorst te lessen en te proosten op het goede leven!

Praktische informatie:

- Zaterdag 18 mei: 13:00 - 22:00 uur
- Zondag 19 mei: 13:00 - 22:00 uur
- Maandag 20 mei: 13:00 - 20:00 uur

Het evenement vindt plaats in het Europapark. Toegang is gratis. Mis het niet bij Toost in Alphen aan den Rijn van 18 tot 20 mei!


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Advertorial Evenement vandaag 09:54

Bestel snel je pre-order ticket voor Lekker Hollands feest!

Op zaterdag 22 juni wordt het tijd voor een heerlijk Hollands feestje met topartiesten! Kom gezellig langs en geniet van een dag vol Nederlandse gezelligheid en muziek. Tickets zijn nu beschikbaar, maar wees er snel bij, want de pre-order tickets vliegen de deur uit! Voor de vroege vogels is er een echte Hollandse deal voor slechts €14,95! Sla snel je kaartjes in, want hierna zijn alleen nog de early bird tickets beschikbaar voor €22,50.

Advertorial Winactie Actie gisteren 16:24

Win een zes weken afvalprogramma ter waarde van €330

Sport-zorg geeft aan twee gelukkige mensen de kans om een zes weken durend afvalprogramma te volgen ter waarde van €330! Lees hieronder wat je moet doen om kans te maken.

Romeinen gisteren 13:15

De Romeinse limesweg ligt nog altijd onder de grond

Gemeente Alphen aan den Rijn heeft veel Romeinse voorwerpen opgegraven. Er is echter geen enkele ruïne te zien. Maar, er is wel een Romeinse weg die onder de grond nog altijd gewoon bestaat. Het is deze limesweg die langs de Oude Rijn regelmatig tevoorschijn komt als er aan een modern bouwproject wordt begonnen.

Werkzaamheden Raadhuisstraat 18 mei 2024 15:20

Werkzaamheden in de Raadhuisstraat in volle gang

Deze week zijn de werkzaamheden aan het riool in de Raadhuisstraat voortgezet, met een korte onderbreking in het vooruitzicht. Vanwege 2e Pinksterdag zullen ze de werkzaamheden op dinsdag 21 mei hervatten. De gemeente heeft gezorgd voor zoveel mogelijk begaanbaarheid van de straat en benadrukt: "Daar waar het onveilig is, zetten wij bouwhekken."