Zilver en Goud voor Alphense Synchroonzwemsters

Afgelopen zaterdag 29 juni vond de laatste wedstrijd van het seizoen van synchroonzwemmen plaats. Dit keer was het de beurt aan de jongere zwemsters en de nieuwe categorieën 6 en 7. De Alphense Zwemclub AZC nam het goud en zilver mee naar huis.

Bij categorie 2/3 zwommen Lenka, Nomi, Cato, Kisa, Barbara, Fleur en Iris. Sommige meisjes zwommen hun eerste wedstrijd. Ze zwommen hun beste uitvoering en behaalden een 7e plaats!

Bij categorie 4/5 zwommen Charlotte, Evi, Mireije, Sterre, Poppy, Daisy en Maruška. De dames hebben een goede uitvoering neergezet en mochten het zilver ophalen!

Bij categorie 7 zwommen Eva, Nienke, Eline, Izabeau, Kyra en Veerle. Zij hebben laten zien hoe leuk deze categorie is en hoe hard je met plezier ervoor kan werken! Een verdiende eerste plek voor hen en hopelijk een uitnodiging voor andere verenigingen om deel te nemen!

De afdeling Synchroonzwemmen bereidt nu een eindshow voor in het teken van Ik hou van Holland. Op zaterdag 13 juli is iedereen van 14:00 - 15:30 uur welkom. De entree kost €3.50 per persoon.

 


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Politiek gisteren 20:58

Hoe het komt dat er zomaar leidingen liggen bij De Aarhof

Onlangs werd bekend dat de werkzaamheden voor de nieuwbouw van de Alphense centrale  bibliotheek circa 6 ton meer zullen kosten. Dit komt omdat kabels moeten worden verlegd. De vraag rees uiteraard waarom het vooraf niet bekend was dat deze kabels er liggen.

Politiek gisteren 19:50

Commissaris van de Koning bezoekt Alphen aan den Rijn

Jaap Smit, Commissaris van de Koning in Zuid-Holland, brengt donderdag 14 november een officieel werkbezoek aan de gemeente Alphen aan den Rijn. In het Oude Raadhuis aan het Burgemeester Visserpark voert Smit verschillende gesprekken.

Calamiteiten gisteren 19:43

24-jarige man vermist

Op dit moment is een 24-jarige man vermist vanaf de Argostraat in Alphen.  

Politiek gisteren 18:37

Sluitende begroting gemeente ondanks miljoenen tegenvaller

Het Rijk heeft onlangs bekendgemaakt hoeveel geld er naar de gemeenten gaat. Naar nu blijkt, gaat het landelijk zo goed dat de gemeenten minder geld in het laatje krijgen. Dat komt omdat landelijk minder geld wordt uitgegeven dan verwacht.

Advertorial Horeca gisteren 17:16

Culinair genieten in de wintermaanden bij Wet ’n Wild

Wet ’n Wild pakt in de wintermaanden uit met een culinair wintermenu. De nieuwe dinerkaart is seizoensgebonden en verandert iedere maand, om zo de meest passende seizoensproducten voor te schotelen.