Snackbar de Pieper
Advertorial Horeca

Zin in verse frieten en ambachtelijk Italiaans schepijs? Dat kan bij de Pieper!

Sinds 1 april is snackbar de Pieper, gelegen naast restaurant Bij Hen, weer zeven dagen per week geopend voor de lekkerste verse friet en ambachtelijk Italiaans schepijs. Ideaal om even een tussenstop te maken als je bijvoorbeeld in de buurt een wandeling maakt!

Met een nieuw team en een nieuwe kaart gaan ze bij snackbar de Pieper weer fris het seizoen in. Elke dag hebben ze een heerlijk en aantrekkelijk geprijsd dagmenu en uiteraard mag de Tante Door kip van de rotisserie niet ontbreken. Nieuw is het ‘Haags broodje speklap’. Een hit in Den Haag en Scheveningen en vanaf nu bij de Pieper verkrijgbaar.

Bij de Pieper werken ze graag met lokale producten. “De aardappelen voor onze frieten worden geteeld in de polders rondom Woubrugge en ons ambachtelijke Italiaanse schepijs word gemaakt in Alphen aan den Rijn, traditioneel, met natuurlijke grondstoffen en heerlijke pure smaken”, vertelt Max, fastfoodmanager van de Pieper.

Gelegen in het recreatiegebied Zegersloot is de Pieper ook dé ideale locatie voor een verse ‘koffie to go’ of een andere versnapering na of tijdens bijvoorbeeld het bekende ‘Rondje Meer’.

Op de hoogte blijven? Regelmatig zijn er leuke deel en winacties op hun Facebook en Instagram!


Meer nieuws

Romeinen vandaag 11:55

ROMEINEN Mansio

Een mansio is een Romeinse herberg die reizigers onderdak biedt. Niet zomaar iedere reiziger trouwens. In principe is een mansio bestemd voor de postbestellers van de oudheid die hier hun paarden wisselen, gebruik maken van een verversing en overnachten.

Advertorial Sport vandaag 10:06

Tijd voor Vitaliteit – maak kennis met 50+ sporten in Alphen

Nu de maatregelen rondom corona weer iets versoepelen, gaat ook het programma ‘Tijd voor Vitaliteit’ weer deels van start. In dit sportprogramma maken 50-plussers uit Alphen tegen een laag tarief kennis met vijf verschillende sporten.

Te zien op televisie vandaag 08:38

Tekening van Alphense kunstenares gekozen bij Sterren op het Doek

In de aflevering van het televisieprogramma Sterren op het Doek was zaterdagavond de Alphense kunstenares Yvette Bavelaar te zien. Samen met twee andere kunstenaars portretteerde zij Frank Boeijen. De tekening van Yvette bleek in de smaak te vallen, want de zanger koos uiteindelijk haar werk.

Politie gisteren 21:25

Jongens beroven vrouw (72) op straat met boksbeugel

Zaterdagmiddag reed een vrouw (72) op haar scootmobiel richting het centrum van Alphen toen zij door twee jongens op een scooter werd beroofd. Hierbij gebruikten zij een boksbeugel.