Zin in verse frieten en ambachtelijk Italiaans schepijs? Dat kan bij de Pieper!
Sinds 1 april is snackbar de Pieper, gelegen naast restaurant Bij Hen, weer zeven dagen per week geopend voor de lekkerste verse friet en ambachtelijk Italiaans schepijs. Ideaal om even een tussenstop te maken als je bijvoorbeeld in de buurt een wandeling maakt!
Met een nieuw team en een nieuwe kaart gaan ze bij snackbar de Pieper weer fris het seizoen in. Elke dag hebben ze een heerlijk en aantrekkelijk geprijsd dagmenu en uiteraard mag de Tante Door kip van de rotisserie niet ontbreken. Nieuw is het ‘Haags broodje speklap’. Een hit in Den Haag en Scheveningen en vanaf nu bij de Pieper verkrijgbaar.
Bij de Pieper werken ze graag met lokale producten. “De aardappelen voor onze frieten worden geteeld in de polders rondom Woubrugge en ons ambachtelijke Italiaanse schepijs word gemaakt in Alphen aan den Rijn, traditioneel, met natuurlijke grondstoffen en heerlijke pure smaken”, vertelt Max, fastfoodmanager van de Pieper.
Gelegen in het recreatiegebied Zegersloot is de Pieper ook dé ideale locatie voor een verse ‘koffie to go’ of een andere versnapering na of tijdens bijvoorbeeld het bekende ‘Rondje Meer’.
Op de hoogte blijven? Regelmatig zijn er leuke deel en winacties op hun Facebook en Instagram!