Zo komt het nieuwe Aarplein eruit te zien

Op het Aarplein zal binnenkort flink worden verbouwd. Er komen ongeveer 105 nieuwe woningen op het plein in het Alphense centrum. De plannen zijn nog niet definitief maar de gemeente heeft de voorlopige impressies wel al openbaar gemaakt.

De ontwikkelaar is bouwbedrijf Thunissen uit Heemstede. Er zullen 34 appartementen komen en 71 eensgezinswoningen. Bewoners kunnen waarschijnlijk hun auto kwijt op eigen terrein. Bovendien wordt het parkeerdek op winkelcentrum de Aarhof uitgebreid met een parkeergarage.

Wanneer er wordt begonnen met de bouw is nog niet bekend. Wanneer de plannen definitief zijn, zal de gemeente een informatiemoment voor omwonenden en geinteresseerden organiseren.

Op onderstaande plaatjes zie je de eerste impressies 


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Overige vandaag 11:17

Oud-Alphense Boys speler omgekomen bij ongeval

Noah Gesser (16), voormalig speler van Alphense Boys en Ajax-talent, is vrijdagavond om het leven gekomen bij een verkeersongeval in IJsselstein (Utrecht). Zijn broer heeft het ongeval ook niet overleefd.

Advertorial Cultuur vandaag 10:29

Romeinse weken in Museumpark Archeon gaan van start

Van 31 juli tot en met 15 augustus zijn de jaarlijkse Romeinse weken in Museumpark Archeon. Romeinse legionairs slaan hun kamp op, zij worden vergezeld door ambachtslieden, dames en kinderen. Breng een bezoek aan het Romeinse kampement, bekijk de demonstraties en vele andere activiteiten.

Maatschappelijk vandaag 09:07

Matías uit Mexico zoekt een warm thuis in omgeving Alphen aan den Rijn

Eind augustus maken tientallen uitwisselingsstudenten van over de hele wereld hun droom waar door een periode ondergedompeld te worden in de Nederlandse cultuur en gewoontes. Eén van hen is Matías uit Mexico, die zijn Nederlandse droomjaar zal doorbrengen in de omgeving Alphen aan den Rijn.

Calamiteiten gisteren 16:38

File op de N11 vanwege botsing

Er heeft vrijdagmiddag een ongeval plaatsgevonden op de N11. De weg is dicht tussen Hazerswoude en Zoeterwoude in de richting van Leiden.

Verkeer en vervoer gisteren 16:01

Extra portaal onderdoorgang Hooftstraat eind volgende week geplaatst

Tijdens geplande werkzaamheden aan de Koningin Julianabrug is vorige week een scheur in het fietspad ontdekt. Uit voorzorg is de Hooftstraat, die onder de brug door loopt, afgesloten. De brug wordt gestut. Naar verwachting is het portaal eind volgende week geplaatst.