Alphense Haringfestival
Advertorial Evenementen

Zo ziet het Alphense Haringfestival 2022 eruit

Nog een paar dagen en dan is het zover. Op vrijdag 24 en zaterdag 25 juni zal het Alphense Haringfestival plaatsvinden. Benieuwd naar de line-up en de verschillende activiteiten? Check het hier!

Tijdens het Haringfestival staan meerdere liveacts en artiesten op het podium om er een mooi feest van te maken. Het programma is afwisselend: voor ieder wat wils, én met een geheime Mystery Guest.

Vrijdag 24 juni - Hollandse Haringparty

 • Brassband
 • Live Request Muziekshow van depianoshow.nl
 • Female Fusion
 • Charly Lownoise

Vrijdag 25 juni - Alle Hens aan Dek Party

 • XL Edition van Amazing Great Piano’s
 • Café Bolle Jan Tour
  • DJ Bert
  • Menno Aben
  • Sven Versteeg

Bezoekers kunnen genieten van meer dan alleen haring. Tijdens het Haringfestival kun je ook smullen van de vis van Sluizeman, pizza van Is Morus, saté van Grand Café Eight en vegan specialiteiten van Local No Mads. Ook zal de veiling van het eerste vaatje plaatsvinden. De opbrengst zal gaan naar Huize Kakelbont. Zij bieden kinderen die door omstandigheden niet meer thuis kunnen wonen, een veilige plek. 

Kaartjes

De kaartjes voor beide dagen zijn online te koop of op te halen en contant te betalen bij Bar Biefstro DAAN of Hendrick’s Pub.

Er zijn drie verschillende opties:

 • Vrijdag 24 juni, 19:00 uur – 23:45 uur, Hollandse Haringparty! € 27,95
  Op vrijdag zit het proeven van de Hollandse Nieuwe bij de kaartjes inbegrepen
 • Zaterdag 25 juni 16:00 uur – 23:45 uur, Alle Hens aan Dek Party! € 24,95
 • Alphense Haringfestival passe partout voor beide dagen, met deze kaarten is het twee dagen volop genieten! € 49,95

Meer nieuws

Blog Opinie gisteren 19:59

MINERVA Doekje voor het bloeden

De menstruatiemotie heeft het natuurlijk gehaald in de Alphense gemeenteraad. Oftewel er komt een pilot op middelbare scholen om gratis maandverband en tampons te verstrekken.

Politiek gisteren 17:26

Algemene Beschouwingen deze keer niet erg spannend

Voor het vaststellen van de begroting voor het komende jaar hebben de Alphense politieke partijen hun mening gegeven in de Algemene Beschouwingen. Donderdag 30 juni hebben de meeste fractievoorzitters hun mening gegeven.

Advertorial JA in de Horeca gisteren 17:13

Julia (19) zegt JA in de Horeca: “Wijn is mijn nieuwe passie geworden”

Al een jaar vind je Julia (19) in de bediening bij Wijnbar&Zo. Met veel plezier laat zij gasten kennismaken met de lekkerste wijnen. “Eigenlijk ben ik een soort personal assistant, want ik sta altijd klaar voor de gasten. Ik voel aan wat ze nodig hebben en bezorg ze een gezellige tijd. Het leukste is als ik ze kan verrassen!”

Blog Fase 2, lees je mee?! gisteren 16:41

Brick by brick

Steen voor steen is het laatste huis in het rijtje gesloopt. Afgepeld als een ui. Tijdens de sloop van het laatste huis heb ik de hele dag in de stress gezeten omdat ik aan het werk was (dus niet thuis). Gelukkig is alles goed gegaan.

Politiek plein gisteren 15:58

Toekomstvisie voor De Werf als broedplaats

Dit jaar nog komt er een toekomstvisie voor De Werf, waarin het uitgangspunt is opgenomen dat de locatie de functie van creatieve broedplaats moet hebben. Dat was de strekking van de overgenomen motie van GroenLinks tijdens de vergadering van de gemeenteraad van Alphen aan den Rijn op 30 juni.