Advertorial Mode en interieur

Zoek de paaseieren en win mooie prijzen bij Dressesonly!

Het Paasweekend staat voor de deur en bij Dressesonly, de grootste jurkenwebshop van Nederland, hebben ze paaseieren verstopt in de webshop! Vind jij één of beide paaseieren, dan maak je kans op mooie prijzen. Doe mee vóór dinsdag 6 april en wie weet ga jij er vandoor met een mooie prijs!

Wat kun je winnen?

Vind je het animal print ei? Dan maak je kans op een waardebon van € 30 (in totaal worden er drie waardebonnen verloot). Vind je het gouden ei? Dan maak je kans op de HOOFDPRIJS, je mag voor maximaal € 100 één item naar keuze uit kiezen.

Wist je trouwens al dat Dressesonly ook Shoppingdays organiseert in de showroom in Alphen aan den Rijn? Op zaterdag 10 april is er nog een laatste plek tussen 14:00 en 15:00 uur en anders ben je welkom (op afspraak) op zaterdag 24 april tussen 11:00 en 15:00 uur.

Wat moet je hiervoor doen?

Zoek de paaseieren en stuur jouw screenhot(s) of link(s) via de mail naar Dressesonly. Deze winactie loopt tot dinsdag 6 april 2021. Onder alle goede inzendingen verloot Dressesonly de prijzen. Winnaars worden per e-mail op de hoogte gebracht.


Meer nieuws

Calamiteiten gisteren 18:30

Auto belandt in de sloot na botsing

Op de N11 nabij Zwammerdam heeft zaterdag aan het einde van de middag een ongeval plaatsgevonden. Een auto is daarbij in de sloot beland.

Advertorial Wonen en bouwen gisteren 15:56

Eerste sleutel voor huis Housing First in Alphen aan den Rijn

Iedereen verdient een kans en soms is er meer dan één kans nodig. Als je geen netwerk hebt om op terug te vallen of als het allemaal niet lukt omdat je niet in het 'juiste' hokje past, dan is het zo lastig om terug te komen van een tegenslag. En die tegenslag kan ons echt allemaal overkomen. Woonforte is daarom blij dat ze hier een bijdrage aan kunnen leveren.

Dronefotografie gisteren 14:31

Alphen vanuit de lucht: de Treinweg was voorheen een spoor

Vanuit de lucht ziet alles er net even anders uit. Daarom neemt de Alphense fotograaf Josh Walet ons elke zaterdag mee op reis door Alphen met zijn drone. Zo beleef je Alphen in vogelvlucht. Deze week de Treinweg, waar voorheen de spoorlijn Uithoorn-Alphen aan den Rijn lag.