Advertorial Mode en interieur

Zoek de paaseieren en win mooie prijzen bij Dressesonly!

Het Paasweekend staat voor de deur en bij Dressesonly, de grootste jurkenwebshop van Nederland, hebben ze paaseieren verstopt in de webshop! Vind jij één of beide paaseieren, dan maak je kans op mooie prijzen. Doe mee vóór dinsdag 6 april en wie weet ga jij er vandoor met een mooie prijs!

Wat kun je winnen?

Vind je het animal print ei? Dan maak je kans op een waardebon van € 30 (in totaal worden er drie waardebonnen verloot). Vind je het gouden ei? Dan maak je kans op de HOOFDPRIJS, je mag voor maximaal € 100 één item naar keuze uit kiezen.

Wist je trouwens al dat Dressesonly ook Shoppingdays organiseert in de showroom in Alphen aan den Rijn? Op zaterdag 10 april is er nog een laatste plek tussen 14:00 en 15:00 uur en anders ben je welkom (op afspraak) op zaterdag 24 april tussen 11:00 en 15:00 uur.

Wat moet je hiervoor doen?

Zoek de paaseieren en stuur jouw screenhot(s) of link(s) via de mail naar Dressesonly. Deze winactie loopt tot dinsdag 6 april 2021. Onder alle goede inzendingen verloot Dressesonly de prijzen. Winnaars worden per e-mail op de hoogte gebracht.


Meer nieuws

Advertorial Actie vandaag 17:02

Grote showroomuitverkoop bij Dutch Dream Slaapcomfort in Alphen aan den Rijn!

Ben jij op zoek naar een nieuwe boxspring van hoogwaardige kwaliteit? Dan heeft Dutch Dream iets speciaals voor jou in petto! De winkel in Alphen aan den Rijn heeft nu een grote showroomuitverkoop, waarbij je kunt profiteren van uitzonderlijke kortingen op een breed scala aan slaapartikelen.

Markt / Braderie vandaag 15:51

Voorverkoop kinderrommelmarkt op Koningsdag al volgeboekt

Bijna overal is er op Koningsdag een vrijmarkt, zo ook in Alphen aan den Rijn. Dit jaar vindt de traditionele kinderrommelmarkt plaats in het Burgemeester Visserpark. Op zaterdag 6 april kregen mensen de kans om een plekje te bemachtigen; in de voorverkoop zijn alle plaatsen inmiddels verkocht.

Overige vandaag 12:19

Samen sterk tegen pesten op de Landelijke Dag tegen pesten

Vandaag vieren we de 'Landelijke Dag tegen Pesten', een dag gewijd aan het bestrijden van pestgedrag en het vergroten van bewustzijn, ongeacht de doelgroep. Pesten blijft een actueel en belangrijk onderwerp waar we gezamenlijk tegen optreden om positieve groepsvorming te stimuleren.

Advertorial Verkeer en vervoer vandaag 09:27

Laat jouw auto-olie verversen zonder afspraak bij Auto Service Alphen B.V.!

Om ervoor te zorgen dat de motor van hun auto goed blijft functioneren, moeten automobilisten om de zoveel tijd de motorolie laten verversen. Bij Auto Service Alphen B.V. hebben klanten de mogelijkheid om hun olie te laten verversen zonder vooraf een afspraak te maken.