Josh Walet

‘Zoek mijn iPhone’ zorgt voor aanhouding in Julianastraat

Zondag op maandag nacht werd een telefoon gestolen in Bar Amsterdam. Met behulp van de functie ‘Zoek mijn iPhone’ is de dader aangehouden.

De telefoon is tijdens het uitgaan in de Julianastraat uit haar zak gehaald. De iPhone app, die je telefoon kan zoeken via een andere telefoon, toonde de locatie van de telefoon. Omdat het in de Julianastraat erg rustig was op dat moment, hadden ze direct het vermoeden wie de telefoon bij zich zou hebben.

Hierop heeft de politie die persoon gecontroleerd en hij bleek inderdaad de telefoon bij zich te hebben. De persoon is direct aangehouden. Op het politiebureau bleek de persoon nog meer spullen bij zich te hebben die mogelijk niet van hem waren.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Weer in Alphen vandaag 14:12

Komend weekend veel vallende sterren te zien

Je hebt er vast wel eens van gehoord, vallende sterren! Kleine lichtflitsjes die met hoge snelheid door de lucht, de ene feller en groter dan de ander. Deze vallende sterren worden veroorzaakt door stofdeeltjes uit de ruimte die met hoge snelheid de dampkring van onze Aarde binnendringen, en vervolgens opbranden. Met als gevolg, een lichtflits! 

Advertorial Overige vandaag 11:08

Bramsoosboot wegens succes herhaald

Genieten op het water met een overheerlijk frietje? Dat kan! Brugwachtertje aan den Rijn en Overbuurman Bram Ladage varen opnieuw met de BramSoosboot.