Steve Thé

Zomerspektakel aan het Meer steunt in 2022 twee goede doelen

Al vele jaren steunt het Zomerspektakel aan het Meer goede doelen. Dit jaar geven zij aandacht aan Stichting TuTu en Bultersmekke Assistancedogs.

Stichting TuTu

Deze stichting is opgezet door Alphenaar Evert Muis (37), een man met een missie. Als tutu-dragende papa wilde Evert zoveel mogelijk gezinnen met een terminaal zieke ouder helpen met het maken hun laatste herinneringen samen. Waarom? Omdat hij door zijn uitgezaaide melanoomkanker zelf maar al te goed wist hoe belangrijk dit was.

Nog vol plannen voor later werd later ineens heel snel nu. Evert had nog één doel: met Stichting TuTu een wereld van verschil te maken, een roze wereld wel te verstaan. Helaas kan hij dit zelf niet meer meemaken. Daarom is het aan ons en vele anderen om Everts droom zoveel mogelijk voort te zetten. Daar wil het Zomerspektakel aan het Meer graag een steentje aan bijdragen.

Help jij mee? Lees meer over hoe dit kan op www.stichtingtutu.nl. In het weekend van het Zomerspektakel aan het Meer wordt ook aandacht besteed aan deze stichting. Niels Geusebroek zal het nummer dat hij schreef voor de stichting ten gehore brengen tijdens het avondprogramma op zaterdag 4 juni.

Bultersmekke Assistancedogs

Bultermekke Assistancedogs (BMA) begeleidt volwassenen, jongeren en kinderen met zelfredzaamheid. Dit kan met een eigen hond in de thuisomgeving. Dit wordt onder intensieve begeleiding gedaan door een instructeur, die de hond zelf traint en opleidt tot een internationaal gecertificeerde assistentiehond. Dit vergroot de zelfredzaamheid van mensen met een beperking, het vergroot het gevoel van eigenwaarde waardoor zij een kwalitatief beter leven krijgen. BMA is specialist op het gebied van teamcoaching en geaccrediteerd door Assistancedogs International.

Door een bijdrage te leveren aan dit goede doel wil het Zomerspektakel aan het Meer graag de Alphense Kyrah Hendriks ondersteunen. Kijk voor meer informatie op de website van BMA.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Blog Sport vandaag 10:42

Sportieve treurnis bij Alphense topclubs

Het gaat belabberd met de Alphense clubs in de vierde divisie Alphense Boys is na de 5-1 nederlaag tegen HBC alleen in theorie ook volgend seizoen nog actief in de landelijke competitie. Acht punten inhalen om voor de nacompetitie in aanmerking te komen gaat natuurlijk niet meer lukken en dan heeftde club ook nog eens het allerslechtste doelsaldo in de vierde divisie A.

Advertorial Voorstelling vandaag 09:34

Hans Klok speelt zijn nieuwe show als eerste in Alphen

Hans Klok heeft woensdagavond bij RTL 4 talkshow BEAU bekendgemaakt dat hij met zijn magische voorstelling Face the Future door Nederland gaat toeren. Vanaf 3 augustus reist de snelste illusionist ter wereld langs de grootste theaters en zal hij het publiek verbluffen met nog nooit eerder vertoonde illusies die voor het publiek onbegrijpelijk zijn, geïnspireerd op Artificial Intelligence en Virtual Reality. De allereerste shows zijn zaterdag 3 en zondag 4 augustus 2024 te zien in Castellum. Kaarten zijn vanaf nu te koop!

Advertorial Theater gisteren 16:57

Een laatste staande ovatie voor Van de Veerdonk!

Het is jammer maar waar. Mark van de Veerdonk, de virtuoze cabaretier uit Brabant, maakt zich klaar om zijn carrière in de schijnwerpers af te sluiten. Na bijna 40 jaar op de planken, waarin hij het publiek trakteerde op 17 briljante cabaretprogramma's, vindt hij het tijd voor een nieuwe uitdaging. "Herenkapper in Boekel, astronaut, filemelder op Schiermonnikoog. Ik zie wel," grapt hij.

Rechtszaak gisteren 15:40

Man krijgt werkstraf voor smokkelen hasj in Alphense gevangenis

Een 21-jarige man uit Schiedam is door de rechter in Den Haag veroordeeld tot een werkstraf van veertig uur voor het binnensmokkelen van hasj in de Penitentiaire Inrichting in Alphen aan den Rijn. De veroordeling volgde op een incident tijdens het bezoekuur, waarbij de man iets aan een gedetineerde overhandigde. Een oplettende bewaker merkte het verdachte gedrag op, wat leidde tot de ontdekking van het smokkelwaar.