"Wow, was het eerste wat in me opkwam", vertelt een dolblije Fred Raasveldt. "Ik vind het nog steeds ongelofelijk. Ook het thuisfront kan het nog niet geloven."

De uit Alphen aan den Rijn afkomstige Raasveldt lacht en schudt zijn hoofd wanneer hij de reis uit handen van Frangken Tuhumena, directeur verre reizen specialist 333Travel, ontvangt. "We dachten eerst dat het een grap was, want ik heb nog nooit wat gewonnen." Gelukkig voor hem is dat niet zo. 

Frangken Tuhumena, eigenaar van 333Travel in Harmelen, vertelt Fred wat de reis naar Maleisië inhoudt. "Deze twee weken durende reis laat je de hoogtepunten zien, waarbij je met twee personen ook nog eens verblijft in vier sterren hotels. Natuurlijk is het laatste hotel een vijfsterren hotel. Het beste moet je tenslotte voor het laatste bewaren", lacht Frangken. "Bekijk de reis nog maar eens rustig op onze website, daar is nog meer informatie te vinden. Je mag dit jaar reizen of in de eerste helft van 2018."

Fred lijkt de meivakantie dan wel een goed idee. En met de voorzichtige vraag of zijn kinderen dan ook mee mogen geeft Frangken aan door dit graag voor hem uit te zoeken. Frangken: "Het is wel handig om twee data uit te kiezen vanwege de vluchten."

Frangken feliciteert Fred nogmaals en zegt er alles aan te doen om Fred en Barbara een onvergetelijke reis te bezorgen. De sms-actie is opgezet in samenwerking met het Zomerspektakel aan het Meer.