Arjan van der Zwart (Plein 10)

Zomerspektakel haalt eerste podiumacts 2022 binnen

Naast het organiseren van een evenement in september, heeft de organisatie van het Zomerspektakel aan het Meer ook al drie topacts weten te boeken voor vrijdag 3 juni 2022.

“Twee acts hebben zelfs nog nooit bij ons op het podium gestaan. En daar zijn we enorm trots op”, zegt bestuursvoorzitter Stanley de Looze. “Wie dat zijn is nog een verrassing. Maar als je straks een ticket koopt voor ons evenement in september dan krijg je één van die drie acts alvast te zien. Een sneak peek.” 

Eerste optreden 2022 bekendgemaakt 

Vanaf zaterdag 12 juni kun je al tickets kopen voor het weekend van 17 tot en met 19 september. “Wie bij ons een ticket koopt voor dat weekend, krijgt ook te zien wie er op vrijdag 3 juni 2022 op het podium staat. En dat is weer een grote, dat kan ik je nu al vertellen. Sterker nog, we hebben de hele line-up voor die vrijdag al rond. En dat wordt weer een spectaculaire avond. Dus houd je kaarten van 2020 vast voor 2022. Het is het absoluut waard. De tickets voor september variëren van € 20 tot € 25 per stuk, exclusief administratiekosten."

Evenement september 

Op 17 september is het Oktoberfeest. Dan gaan de deuren om 17:00 uur open. De dag erna, zaterdag 18 september, ook vanaf 17:00 uur. Die avond staan onder meer Xander & Friends met een Tribute Edition op het podium. Op zondag 19 september zijn de optredens vanaf 14:00 uur en deze duren tot 20:00 uur. Dan treedt ook Xander & Friends op met een Dutch Edition. Meer informatie hierover kun je vinden op zomerspektakelaanhetmeer.nl. Tickets zijn vanaf zaterdag 12 juni 09:00 uur verkrijgbaar via Alphens.nl

Vragen en informatie 

Heb je vragen over het evenement, stuur dan een berichtje naar info@zomerspektakelaanhetmeer.nl. Wil je meer te weten komen over deze Special Edition en het Zomerspektakel aan het Meer 2022, of heb je vragen over de tickets van 2020? Bekijk dan regelmatig de website van het zomerspektakelaanhetmeer.nl en houd de sociale media in de gaten.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Openbaar vervoer gisteren 17:54

NS-dienstregeling weer zo goed als normaal, maar traject Alphen-Leiden blijft achter

De Nederlandse Spoorwegen had tijdens de coronapandemie de dienstregeling flink aangepast. Veel mensen werken, nog steeds, vanuit huis, waardoor de treinen een stuk leger zijn dan normaal. Sinds deze week rijden de meeste treinen weer volgens schema. Alleen het traject tussen Alphen en Leiden laat nog even op zich wachten. 

Evenementen gisteren 17:05

Alphens.nl wordt mediapartner van Vrij & Blij

Alphens.nl en Vrij & Blij festival slaan de handen ineen. Dit jaar is Alphens.nl mediapartner van Vrij & Blij. Dit betekent een samenwerking voor alle communicatie naar de bezoekers toe.

Advertorial Winkels gisteren 15:49

Woensdag Wijndag: een frisse, witte Muscadet!

Het is weer zover, Woensdag Wijndag bij La Bodega ’87! Deze week kiezen ze, bij zo’n warme dag als vandaag, voor de Lieubeau Muscadet. Deze frisse witte wijn uit Frankrijk past perfect bij de tropische temperaturen van vandaag. Benieuwd wat je erbij eet? Lees verder!

Alphense Zendmast gisteren 15:11

Zendmast in de Nederlandse vlag gekleurd voor geslaagden

Alphen hangt ‘de vlag’ uit voor alle geslaagde scholieren! Op woensdag 16 juni kleurt de toren rood, wit en blauw in verband de examenuitslag voor middelbare scholieren. Aan alle geslaagden: gefeliciteerd!

Evenementen gisteren 14:40

Traditionele Oldtimerdag in september nog niet uitgesloten

Het is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een ware traditie: de Oldtimerdag. Afgelopen jaar gooide corona roet in het eten. Hoe zit dat dit jaar? De organisatie laat weten dat een traditionele Oldtimerdag zeker nog niet is uitgesloten.