SERA Business Design
Advertorial Evenementen

Zomerspektakel wordt Geluksspektakel! Maak kans op gave prijzen

Het Zomerspektakel aan het Meer vindt in 2024 voor de 10e keer plaats. Om dit te vieren bezorgt de organisatie deze week bij iedere woning in de gemeente Alphen aan den Rijn een cadeautje in de vorm van een geluksspektakel-kaart. Dit biedt jou de kans om gave prijzen te winnen die jouw festivalervaring compleet maken!

Maak kans op een exclusieve festivalervaring*

De geluksspektakel-kaarten openen de deur naar maar liefst 2.500 prijzen ter waarde van € 27.000, met als hoofdprijs een VIP-arrangement voor vrijdagavond 31 mei. Je wordt thuis opgehaald, verwelkomd met champagne, krijgt een exclusieve backstage tour, ontvangt 4 gratis entreekaarten en 40 munten voor consumpties. Een onvergetelijke avond dus! De tweede hoofdprijs omvat een backstage tour, 4 gratis entreekaarten voor de vrijdagavond en 40 munten voor consumpties. De derde hoofdprijs bestaat uit 10 gratis entreekaarten voor de vrijdagavond.

Meer dan alleen hoofdprijzen

Naast de 3 hoofdprijzen, maak je ook kans op veel andere prijzen. Deze prijzen variëren van gratis kaarten voor vrijdagavond 31 mei en de Obstacle Run op zaterdag 1 en zondag 2 juni, tot aan kortingen op entreekaarten, een gratis ritje in het reuzenrad, munten voor consumpties en gratis snacks zoals een suikerspin, churros en een zak patat.

Tekst loopt door onder de afbeelding.

Geluksspektakelkaarten Zomerspektakel actie 2.png

Verspreiding geluksspektakel-kaarten

De 40.000 geluksspektakel-kaarten worden op woensdag 24 en donderdag 25 januari huis-aan-huis verspreid in de hele gemeente Alphen aan den Rijn. Heb je geen kaart gekregen? Of wil je een extra kaart scoren? Bij De Dyck, Broodjes Direct, Viswinkel Fizzi (beide locaties), Grand Café Eight en Loek van Vliet krijg je bij aankoop een geluksspektakel-kaart. Hiervoor geldt op=op.

Hoe werkt het?

Meedoen is eenvoudig! Volg onderstaande 4 stappen om te kijken of je iets gewonnen hebt.

  1. Ga naar zomerspektakelaanhetmeer.nl
  2. Voer de code op je kanskaart in
  3. Check of je prijs hebt!

* Hoe de afhandeling plaatsvindt, verschilt per prijs. Alle actievoorwaarden en spelregels voor deze actie vind je op zomerspektakelaanhetmeer.nl.

Vragen en informatie

Heb je vragen over het Zomerspektakel aan het Meer? Stuur dan een berichtje naar info@zomerspektakelaanhetmeer.nl. Wil je meer te weten komen over het Zomerspektakel aan het Meer 2024? Ga naar zomerspektakelaanhetmeer.nl, meld je aan voor de nieuwsbrief en houd de social media kanalen in de gaten.


Meer nieuws

Advertorial Winactie Sport vandaag 16:24

Win je aankoopbedrag terug bij Running & Walkingcenter!

Het voorjaar komt er langzaam aan en iedereen wil onderhand weer eens lekker buiten wandelen of hardlopen. Als extra stimulans heeft Running & Walkingcenter een mooie actie! Je kunt namelijk jouw aankoopbedrag terugwinnen!

Politie en handhaving vandaag 15:17

Jongen mishandeld op de Willemstraat

Gisteren, rond 15:30 uur, kreeg de politie Alphen aan den Rijn een melding van een mishandeling op de Willemstraat. Een jongen wilde daar gaan voetballen met zijn jongere broertje, toen een groep van tien jongens ook interesse toonde om mee te doen. Helaas namen zij echter de bal af en renden ermee weg. Toen de jongen zijn bal terug wilde halen, werd hij door vijf van deze jongens in elkaar geslagen.

Politie en handhaving vandaag 14:20

Politie onderzoekt inbraak op de Watermunt in Alphen aan den Rijn

Op vrijdag 19 april, omstreeks 20:15 uur, ontving de Politie Alphen aan den Rijn een melding van een inbraak op de Watermunt. De inbraak moet hebben plaatsgevonden tussen 15:00 uur en 20:15 uur. Bij aankomst bleek het hele huis overhoop te zijn gehaald, wat het op dat moment nog moeilijk maakte om precies vast te stellen wat er allemaal was weggenomen.

Overige vandaag 13:55

Teken zijn weer actief: verhoogd risico op tekenbeten

Met het stijgen van de temperatuur en de komst van het voorjaar, trekken mensen er weer op uit. Echter, deze tijd van het jaar brengt ook een verhoogd risico op tekenbeten met zich mee. Dit blijkt uit een alarmerende stijging van het aantal tekenbeetmeldingen op Tekenradar.nl.

Advertorial Kinderen vandaag 12:36

Kinderfilms met ontbijtbuffet in meivakantie

Parkvilla heeft drie mooie films op het programma voor verschillende leeftijden. Dieren staan centraal deze vakantie en een aantal zijn gebaseerd op populaire kinderboeken.