Zonnige afsluiting van een succesvol zomerseizoen Alphense inline skaters!

Zaterdag 14 september was, alweer voor de vierde keer, het Alphens Inline Kampioenschap. De afsluiting van het zomerseizoen van de Alphense schaatsers en inline skaters. Alle sporters van STC De Rijnstreek en regioverenigingen waren welkom tijdens deze sportieve afsluiting van een geslaagd zomerseizoen.

Traditie
Deze afsluitende wedstrijd begint echt een traditie te worden. In de afgelopen jaren is deze wedstrijd ook steeds een zonnige, gezellige en sportieve afsluiting van het seizoen geworden waarin de deelnemers uit de verschillende klassen nog eenmaal tegen elkaar kunnen strijden en zich van hun beste kant kunnen laten zien. Wedstrijdrijders en recreatieve rijders sporten zij aan zij en er is weliswaar in iedere categorie een podium, maar alle kinderen ontvangen na de wedstrijd een aandenken.

Successen dankzij investeren
Het zomerseizoen 2019 heeft voor de STC De Rijnstreek de nodige successen gekend met heel podiumplaatsen in de verschillende wedstrijden. In alle regio's kleuren de podia Rijnstreek blauw! De investeringen van de club in de opleidingen van de trainers en begeleiders betalen uit!

En nu..... schaatsen!
Met de afsluiting van het zomerseizoen maakt de club zich ook op voor het schaatsseizoen 2019 - 2020. Vanaf 5 oktober is de schaatsbaan in Leiden weer open en kunnen de kinderen weer wekelijks hun kwaliteiten laten zien op het ijs. De inschrijvingen staan nog open en er zijn nog een aantal plekken beschikbaar. Sponsor Archeon heeft voor de komende 10 nieuwste leden vrijkaarten beschikbaar gesteld om ook op de schaatsbaan van Archeon te oefenen.

 


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Advertorial Actie vandaag 17:02

Grote showroomuitverkoop bij Dutch Dream Slaapcomfort in Alphen aan den Rijn!

Ben jij op zoek naar een nieuwe boxspring van hoogwaardige kwaliteit? Dan heeft Dutch Dream iets speciaals voor jou in petto! De winkel in Alphen aan den Rijn heeft nu een grote showroomuitverkoop, waarbij je kunt profiteren van uitzonderlijke kortingen op een breed scala aan slaapartikelen.

Markt / Braderie vandaag 15:51

Voorverkoop kinderrommelmarkt op Koningsdag al volgeboekt

Bijna overal is er op Koningsdag een vrijmarkt, zo ook in Alphen aan den Rijn. Dit jaar vindt de traditionele kinderrommelmarkt plaats in het Burgemeester Visserpark. Op zaterdag 6 april kregen mensen de kans om een plekje te bemachtigen; in de voorverkoop zijn alle plaatsen inmiddels verkocht.

Overige vandaag 12:19

Samen sterk tegen pesten op de Landelijke Dag tegen pesten

Vandaag vieren we de 'Landelijke Dag tegen Pesten', een dag gewijd aan het bestrijden van pestgedrag en het vergroten van bewustzijn, ongeacht de doelgroep. Pesten blijft een actueel en belangrijk onderwerp waar we gezamenlijk tegen optreden om positieve groepsvorming te stimuleren.

Advertorial Verkeer en vervoer vandaag 09:27

Laat jouw auto-olie verversen zonder afspraak bij Auto Service Alphen B.V.!

Om ervoor te zorgen dat de motor van hun auto goed blijft functioneren, moeten automobilisten om de zoveel tijd de motorolie laten verversen. Bij Auto Service Alphen B.V. hebben klanten de mogelijkheid om hun olie te laten verversen zonder vooraf een afspraak te maken.