Uit archief - Gemeente Alphen aan den Rijn

Zorg samen voor een schone buurt op World Cleanup Day

Op zaterdag 17 september is het weer zover: de World Cleanup Day. Tijdens World Cleanup Day ruimen we met zijn alle het zwerfaval op en zorgen we voor een schone buurt. 

In Alphen aan den Rijn is er niet alleen een opschoon dag, maar een hele week. Vanaf zaterdag 17 september tot en met 24 september staat Alphen in het teken van schoonmaken. De organisatie wil dat alle inwoners, scholen, bedrijven en sportverenigingen vragen om deze week allemaal naar buiten te gaan en te helpen met het opruimen van zwerfaval in de buurt.  

Aanmelden 

Je kunt van 17 tot en met 24 september een opschoonactie organiseren. Zou je dit willen? Dan kunnen De Schone Buurt Coaches daarbij helpen. Zij zorgen voor materiaal. Neem contact op via: Schonebuurtcoaches@alphenaandenrijn.nl 
 


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Film vandaag 16:14

Alphense Kylian de Pagter (17) te zien in bioscoopfilm

Kylian (17) uit Alphen aan den Rijn heeft al jong zijn passie gevonden: toneelspelen. Heel Nederland heeft hem al kunnen zien in de televisieserie De verschrikkelijke jaren tachtig. Vanaf 21 september is de Alphenaar ook te zien in de bioscoopfilm Toen we van de Duitsers verloren.

Blog Sport vandaag 15:23

Iedereen gaat weer voetballen

Ook de clubs in de lagere klassen beginnen komend weekeinde aan de competitie 2023 / 2024. Alphia ontvangt zaterdag SVC’08 en Alphen gaat in Sassenheim voetballen tegen Teylingen, een club die wel eens tot de titelfavorieten kan gaan behoren. 

Advertorial Evenementen vandaag 11:52

Inspiratie rondom afscheid en verlies op de uitvaartmarkt

Zaterdag 7 oktober organiseert Ammoniet Uitvaartbegeleiding een ‘uitvaartmarkt’. Hier kun je ontdekken dat er, naast de noodzakelijke dingen die geregeld moeten worden, veel interessante en prachtige mogelijkheden zijn die de periode van afscheid nemen, rouw en gemis, bijzonder en troostrijk maken.