Zuijdervliet & Turkenburg
Advertorial Economie

Zuijdervliet & Turkenburg biedt begeleiding tijdens coronacrisis

Als ondernemer komt er nu erg veel op u af. U staat voor diverse keuzes en wordt ertoe gedwongen u goed te laten informeren over wat deze crisis betekent voor u en uw onderneming. Welke keuzes maakt u en zijn dat verstandige keuzes? Tijdens de coronacrisis geeft Zuijdervliet & Turkenburg u tips en adviezen. 

Tips voor ondernemers

Om de vele vragen waar ondernemers mee worstelen te beantwoorden, is Zuijdervliet & Turkenburg gestart om hun advies te geven in de vorm van korte, maar waardevolle tips. Wekelijks kunt u deze op de website van Zuijdervliet & Turkenburg terugvinden. 

Waardevolle informatie voor ondernemers ten tijde van corona

Zuijdervliet & Turkenburg steekt u als ondernemer graag een hart onder de riem en komt met een viertal tips. 

#1 Vraag uitstel van betaling aan bij de belastingdienst in verband met de gevolgen van het coronavirus als u er financieel niet meer uit komt. 

#2 Vraag werktijdverkorting aan bij het Ministerie van SZW als gevolg van het coronavirus.

#3 Neem contact op met uw bank zodat zij u versneld een verruimd borgstellingskrediet kunnen verstrekken.

#4 Ga na bij uw Gemeente of u als zelfstandige, als gevolg van het coronavirus, een bijstandsuitkering kunt aanvragen (BBZ). 

Zuijdervliet & Turkenburg

Het kantoor in Alphen aan den Rijn is een fiscaal adviesbureau dat u kan helpen met allerlei vraagstukken op fiscaal gebied. Van uw financiële administratie tot het opstellen van plannen. Zuijdervliet & Turkenburg helpt op een persoonlijke wijze en met een duidelijke dienstverlening. Zij ontzorgen u en halen zo het optimale uit uw bedrijf.

Neem voor advies of informatie contact op via telefoonnummer: 0172-444449. Of kijk op http://www.zuijdervliet-turkenburg.nl.


Meer nieuws

Advertorial Winactie Eten en drinken vandaag 09:23

WIN twee tegoedbonnen van El Caballo ter waarde van €50!

Bij El Caballo kun je genieten van de authentieke Argentijnse keuken. Heb jij zin in een avondje lekker uiteten? Doe mee met de winactie en maak kans op een van de twee tegoedbonnen ter waarde van €50!  

Advertorial Sport gisteren 15:20

Nieuw: SlowRun voor de wijk Kerk en Zanen

Wil jij hardlopen zonder prestatiedruk? Dan is SlowRun iets voor jou! Vanaf 1 september start er een nieuwe SlowRun-groep speciaal voor de wijk Kerk en Zanen. Elke week lopen we in een rustig tempo, zonder oordeel van jezelf of van anderen.

Werken gisteren 14:01

Vacatureoverzicht week 25: nieuwste vacatures

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Op onze vacaturepagina vind je vacatures in allerlei branches. Een overzicht van het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen, check je hier. 

Maatschappelijk gisteren 11:59

Gratis scootmobielcursus in Alphen aan den Rijn

VVN Alphen aan den Rijn organiseert in samenwerking met de gemeente, Welzorg, Vegro en Ergozorg een gratis scootmobielcursus op dinsdag 2 juli 2024. Deze cursus biedt zowel een ochtend- als een middagsessie.

Advertorial Film gisteren 09:44

Een nieuwe Première Night bij Castellum!

Op woensdag 10 juli komt er een nieuwe Première Night naar Castellum, namelijk Fly Me to the Moon! Bij binnenkomst wordt je meteen verwend met een glaasje bubbels, waarna je als allereerste de gloednieuwe film kan bekijken!

Advertorial Evenement 21 jun. 2024 16:34

Doe mee met de maandelijkse Pubquiz van De Beren!

Ben jij klaar voor een avond vol hersenkrakers en gezelligheid? Ga dan dé uitdaging aan met je team? Doe mee met de maandelijkse Pubquiz van De Beren en test jouw kennis en vaardigheden terwijl je geniet van de gezellige sfeer in het restaurant.