Josh Walet

Zwaan knalt door voorruit van bestelbusje

Een bestuurder kreeg dinsdagmiddag de schrik van zijn leven. Terwijl hij op de N11 reed, knalde er een zwaan door zijn voorruit.

Rond 15:15 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een ongeval op de N11 tussen Bodegraven en Alphen. Een bestelbusje bleek daar in botsing te zijn gekomen met een zwaan. De zwaan is door de voorruit van het bestelbusje gegaan. De bestuurder is onderzocht in de ambulance, maar heeft er geen verwondingen aan overgehouden. Hij komt met de schrik vrij. De zwaan is er helaas minder goed vanaf gekomen, die heeft het ongeval niet overleefd.

Door het ongeval staat er een flinke file op de N11. 

zwaan-knalt-op-busje-n11_Josh3.jpeg

zwaan-knalt-op-busje-n11_Josh2.jpeg

munneke.jpg


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Politiek vandaag 16:49

Plan voor bescherming van cultuurhistorie valt goed

De plannen van wethouder Erik van Zuylen voor beleid rond cultuurhistorie vallen goed bij de Alphense politiek. De beheersverordening en het bestemmingsplan cultuur gaan beide als hamerstuk naar de gemeenteraad die dit beleid zal goedkeuren. Bij de plannen gaat het vooral om bescherming van historisch erfgoed.

Advertorial Kinderen vandaag 15:33

Theater Castellum geeft Mad Science V.I.Pakketje weg

Op zondag 6 februari gaat het er knallend aan toe in Castellum met de voorstelling Mad Science (5+). Het theater mag twee V.I.Pakketjes vol met proefjes en experimenten weggeven. 

Wonen en bouwen vandaag 12:10

Nieuwbouw Scala College officieel begonnen: eerste paal is de grond in

De eerste paal voor de nieuwbouw van het Scala College aan de Henry Dunantweg is de grond in. De realisatie van de nieuwbouw voor het Scala College is daarmee gestart. De bouw is in handen van Du Prie bouw & ontwikkeling. De oplevering wordt verwacht in juni 2023.