De Thermen2

Zwem met je school voor de Maarten van der Weijden Foundation

Van maandag 13 september tot en met vrijdag 17 september gaat in AquaRijn de Zwem4daagse voor de Maarten van der Weijden foundation van start. De Thermen2 nodigt scholen van harte uit om mee te doen en om zoveel mogelijk geld op te halen voor het goede doel.

Wat is de zwem4daagse?

De zwem4daagse is een landelijk evenement waarbij geld wordt opgehaald voor een goed doel; dit jaar de Maarten van der Weijden foundation. Met zijn stichting hoopt Maarten het leven van voormalige, huidige en toekomstige kankerpatiënten te verbeteren. Maarten van der Weijden zal zwembaden in heel Nederland bezoeken om mee te zwemmen. Hij komt per fiets of hardlopend naar de locaties en zal zwembad AquaRijn ook bezoeken op maandag.

AquaRijn maakt er de hele week een feestje van en nodigt klassen van harte uit om van 13:00 uur tot 15:30 uur banen te zwemmen. Scholen kunnen met de leerlingen zelf via sponsoring zoveel mogelijk geld ophalen. Er is plek voor één school per dag. Deelname is voor de scholen gratis, al het opgehaalde geld gaat naar het goede doel.

Scholen kunnen zich aanmelden bij jessica@dethermen2.nl.

Een week later, op 20 september gaat de Zwem4daagse van start voor overige gasten. Tijdens de Zwem4daagse zwem je vier avonden achter elkaar banen. Aanmelden hiervoor kan vanaf september.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Calamiteiten gisteren 18:30

Auto belandt in de sloot na botsing

Op de N11 nabij Zwammerdam heeft zaterdag aan het einde van de middag een ongeval plaatsgevonden. Een auto is daarbij in de sloot beland.

Advertorial Wonen en bouwen gisteren 15:56

Eerste sleutel voor huis Housing First in Alphen aan den Rijn

Iedereen verdient een kans en soms is er meer dan één kans nodig. Als je geen netwerk hebt om op terug te vallen of als het allemaal niet lukt omdat je niet in het 'juiste' hokje past, dan is het zo lastig om terug te komen van een tegenslag. En die tegenslag kan ons echt allemaal overkomen. Woonforte is daarom blij dat ze hier een bijdrage aan kunnen leveren.

Dronefotografie gisteren 14:31

Alphen vanuit de lucht: de Treinweg was voorheen een spoor

Vanuit de lucht ziet alles er net even anders uit. Daarom neemt de Alphense fotograaf Josh Walet ons elke zaterdag mee op reis door Alphen met zijn drone. Zo beleef je Alphen in vogelvlucht. Deze week de Treinweg, waar voorheen de spoorlijn Uithoorn-Alphen aan den Rijn lag.