Josh Walet
Advertorial Sport

Zwem4daagse 15 t/m 19 juli in De Hoorn

Dit jaar gaan we een beetje terug in de tijd! Voor deze editie is gekozen voor zwembad De Hoorn en de start is zoals van ouds in het buitenbad. Maandag 15 juli wordt de Zwem4daagse feestelijk geopend door Anna, Elsa en Olaf. Starten is mogelijk vanaf 18.30 uur. Omdat de Zwem4daagse tot en met vrijdag duurt kun je zelf kiezen welke vier avonden je meedoet!

In het buitenbad worden de eerste 125 meter (vijf baantjes) afgelegd. Via een leuke route langs het doelgroepenbad zwem je vervolgens de laatste 125 meter (vijf baantjes) in het wedstrijdbad. Kinderen zwemmen minimaal 250 meter per avond. Volwassenen leggen het parcours twee keer af en zwemmen totaal 500 meter. Iedereen kan natuurlijk meedoen met de Zwem4daagse. Ook wanneer je (nog) geen A-diploma hebt. Deelnemers zonder A-diploma of G-sporters, mogen met een ouder/verzorger of een buddy (18+) zwemmen. De begeleider moet wel in het bezit zijn van minimaal een A-diploma.

Starttijden en locatie
Tijdens de Zwem4daagse zwem je vier dagen baantjes. Je kunt kiezen uit vijf avonden. Er is één inhaalavond. Starten is mogelijk tussen 18.30 uur tot 19.30 uur. Let op! De Zwem4daagse wordt dit jaar dus georganiseerd in zwembad De Hoorn!

Iedere avond activiteiten
De Zwem4daagse is altijd een feestje! Zo kun je maandagavond op de foto met de Disney Frozen karakters Anna, Elsa en Olaf. De Zwem4daagse sluiten we vrijdagavond 19 juli feestelijk af met een disco met DJ Jeffrey, de buikschuifbaan en vanaf 19.30 uur is het FloatFest in het recreatiebad.

Zwem4daagse ook voor Vroege Vogels en Lunchzwemmers
Voor onze 'Vroege-Vogels' en 'Lunchzwemmers' is er ook de mogelijkheid om in de ochtenduren tussen 07.00-09.00 uur of tussen 12.00-13.00 uur mee te doen om zo een Zwem4daagse-medaille te bemachtigen.

Welke school wint de wisselbeker?
Nieuw dit jaar is dat leerlingen samen met hun klasgenootjes kunnen meedoen. Leerlingen kunnen zich via de site aanmelden via www.zwem4daagse.nl. Vermeld bij de aanmelding de naam van de school. De school die naar verhouding de meeste aanmeldingen heeft dingt mee naar een prachtige grote wisselbeker! Op vrijdagavond 19 juli wordt de winnende school bekend gemaakt en kan de wisselbeker in ontvangst worden genomen.

Aanmelden
Meld je aan op de website van de landelijke Zwem4daagse www.zwem4daagse.nl of direct bij de gastenservice van zwembad De Hoorn of AquaRijn. De kosten om deel te nemen bedragen € 12,50 per persoon. Buddy’s betalen € 6,25 per persoon (zonder medaille).


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Politiek vandaag 13:40

Fietsknelpunten Top 10 wordt vervangen door Programma Fiets

Gemeente Alphen aan den Rijn wil veel meer voorrang geven aan fietsers. Daarom is een visie gemaakt met een Fietsprogramma. Het gemeentelijke fietsbeleid vervangt de nu toe gebruikt Top 10 Fietsknelpunten van de Fietsersbond.

Blog Sport vandaag 12:26

Alphense Boys zondag speelt niet

De wedstrijd Hollandia – Alphense Boys die aanstaande zaterdag gespeeld zou worden gaat niet door. De reden daarvan is even zeldzaam als triest.  

Verkeer en vervoer vandaag 11:38

Hoge punctualiteit voor R-Net

R-Net is punctueel in Alphen. Bijna 100 procent van de treinen kwam op tijd op het station in Alphen aan.  

Advertorial Algemeen vandaag 10:35

Circle4life sponsordiner bij Maggie Blue

It was all a dream. Deze tekst staat op de muurschildering in restaurant Maggie Blue. Je vraagt je meteen af: wie droomde dat en hoe zag die droom eruit?

Politiek vandaag 09:55

Alphen aan den Rijn sluit vier buurtcentra in de gemeente

Vier buurtcentra sluiten eerdaags hun deuren: Het Anker in Hazerswoude Rijndijk en in Alphen aan den Rijn Wijkcentrum Ridderveld, Wielewaal en Westerhove. De buurthuisfuncties worden in een andere locatie ondergebracht.