Sport

Zwembad AquaRijn strijdtoneel om WFN Supercup

Zwembad AquaRijn in Alphen aan den Rijn is zondag 23 september het strijdtoneel van de wedstrijden om de WFN Supercup. De organisatie is in handen van AZC Alphen en Zwembad AquaRijn in samenwerking met de Waterpolo Federatie Nederland (WFN) en de KNZB.

Een week voor de officiële start van de Eredivisie Waterpolo spelen de regerend landskampioenen en houders van de KNZB-Beker traditioneel om de eerste prijzen van het seizoen 2018-2019.

Om 16.00 uur gaan eerst de damesteams van Polar Baers en ZVL-1886 te water in AquaRijn. Bij de mannen gaan AZC Alphen en ZVL-1886 om de Supercup spelen (aanvang 18.00 uur). De Alphenaren wonnen afgelopen seizoen na jaren weer de KNZB-beker, ten koste van ZVL.

Kaarten voor de WFN Supercup kosten 7,50 euro en zijn zondag 23 september te koop aan de deur. De tickets zijn geldig voor beide wedstrijden.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Bij Hoogvliet sparen voor gratis theatertickets
Advertorial Winkels vandaag 15:35

Bij Hoogvliet sparen voor gratis theatertickets

Klanten van supermarkt Hoogvliet sparen vanaf 28 augustus 2019 voor het tweede kaartje gratis voor diverse theatervoorstellingen, geschikt voor de hele familie. De voorstellingen van onder andere Doornroosje De Musical, Peppa Pig, Brandweerman Sam Live en Fien & Teun zijn te boeken bij verschillende theaters in het marktgebied van Hoogvliet.

Peutersurvival weer van start
Advertorial Sport vandaag 11:37

Peutersurvival weer van start

Vanaf september start De Thermen2 weer met een twaalfweekse cursus peutersurvival niveau 1. De Thermen2 geeft de cursus om kinderen tussen de 3 en de 4 jaar zelfredzaam te maken mochten zij onverhoopt te water raken.