De Thermen2

Zwembad AquaRijn te zien in aflevering Kabam! over angst voor ‘het gat’

Dinsdagochtend rond 07:40 uur was de nieuwste aflevering van de kinderserie Kabam! op televisie te zien. Hier zat een Alphens tintje aan, want zwembad AquaRijn was het decor voor deze aflevering over zwemles.

AquaRijn blijkt een populaire locatie onder filmmakers. Eerder werd de serie Klem opgenomen en er vonden al diverse opnames voor reclamecommercials plaats. Nu is er dus ook een aflevering van Kabam! opgenomen. Een paar maanden terug werd er al gefilmd in het Alphense zwembad, maar dinsdagochtend was de aflevering dan ook echt op televisie te zien. In de zwemzaal zijn drie dagen lang opnames gemaakt.

De kinderserie Kabam! gaat over kinderangsten en helpt kinderen hiermee om te gaan. Het bestaat uit een serie van tien korte verhalen waarin kinderen kennismaken met één van de kinderen van groep 3/4 en hun angsten. De serie laat zien dat iedereen wel eens bang is en toont op een speelse manier dat er vaak ook een oplossing is voor deze angsten.

De angst van Pip Fleskens, die in de serie Alisa speelt, staat in de aflevering van dinsdag 23 februari centraal. Alisa moet tijdens een zwemles onderwater zwemmen, maar dat durft ze niet. “Veel kinderen zijn bang voor het gat. Daarom raden wij aan om deze aflevering te bekijken”, aldus De Thermen2. In de aflevering is te zien dat Alisa bang is dat ze door het gat opgezogen zal worden. Totdat ze er een spelletje in ziet en haar angst overwint.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Advertorial Actie gisteren 17:02

Grote showroomuitverkoop bij Dutch Dream Slaapcomfort in Alphen aan den Rijn!

Ben jij op zoek naar een nieuwe boxspring van hoogwaardige kwaliteit? Dan heeft Dutch Dream iets speciaals voor jou in petto! De winkel in Alphen aan den Rijn heeft nu een grote showroomuitverkoop, waarbij je kunt profiteren van uitzonderlijke kortingen op een breed scala aan slaapartikelen.

Markt / Braderie gisteren 15:51

Voorverkoop kinderrommelmarkt op Koningsdag al volgeboekt

Bijna overal is er op Koningsdag een vrijmarkt, zo ook in Alphen aan den Rijn. Dit jaar vindt de traditionele kinderrommelmarkt plaats in het Burgemeester Visserpark. Op zaterdag 6 april kregen mensen de kans om een plekje te bemachtigen; in de voorverkoop zijn alle plaatsen inmiddels verkocht.

Overige gisteren 12:19

Samen sterk tegen pesten op de Landelijke Dag tegen pesten

Vandaag vieren we de 'Landelijke Dag tegen Pesten', een dag gewijd aan het bestrijden van pestgedrag en het vergroten van bewustzijn, ongeacht de doelgroep. Pesten blijft een actueel en belangrijk onderwerp waar we gezamenlijk tegen optreden om positieve groepsvorming te stimuleren.

Advertorial Verkeer en vervoer gisteren 09:27

Laat jouw auto-olie verversen zonder afspraak bij Auto Service Alphen B.V.!

Om ervoor te zorgen dat de motor van hun auto goed blijft functioneren, moeten automobilisten om de zoveel tijd de motorolie laten verversen. Bij Auto Service Alphen B.V. hebben klanten de mogelijkheid om hun olie te laten verversen zonder vooraf een afspraak te maken.