Scala College Kees Mustersstraat logo
Tip!

Scala College Kees Mustersstraat

Scala College Kees Musterstraat
Het Scala College legt het accent op het talent van de leerlingen en biedt 'onderwijs op maat' via verschillende studiemogelijkheden, zowel voor praktisch als theoretisch ingestelde leerlingen. Veel tijd en energie wordt besteed aan de begeleiding van de leerlingen bij het leren en hun persoonlijke ontwikkeling.

Het Scala College werd in 2010 gekozen tot ‘Sportiefste School van Nederland’. Die titel werd schoolbreed toegekend. Sportiviteit, met respect met elkaar omgaan, presteren, dat is niet iets van sportklassen alleen, het heeft op alle leerlingen en medewerkers betrekking.

Scala College Kees Musterstraat
Het Scala College is een openbare school waar iedereen welkom is. Het Scala biedt veel mogelijkheden en is de ladder naar de toekomst. Vanuit de eigen talenten begeleidt het Scala College leerlingen op weg naar succes. 

Talent vraagt om uitdaging en ontwikkeling.  Daar gaan we op het Scala mee aan de slag. Iedereen is ergens goed in en heeft zijn eigen unieke talent. Wij helpen leerlingen eigen talenten te ontwikkelen. Of ze kennis te laten maken met andere onderwerpen. Het Scala sluit hierop aan door 3 accenten aan te bieden waar onze leerlingen verschillende talenten kunnen ontwikkelen: sportklas, tweetalig en highschool. Meer informatie hierover staat op onze website.

Scala College

Is dit jouw bedrijf, maar klopt er iets niet?
Stuur een locatie in