Blog Sport 24 sep. 2020 11:36

Leuke wedstrijden dit weekeinde

Komend weekeinde staan er voor de Alphense clubs leuke wedstrijden op de rol. Een daarvan is Jodan Boys – ARC. 

Blog Sport 21 sep. 2020 16:04

A.V.V. Alphen begint met verlies

A.V.V. Alphen is de competitie met een nederlaag begonnen. RKDES trok op sportpark De Bijlen met 2-1 aan het langste eind. Dat was geen onverdiende zege voor de club uit Kudelstaart, hoewel de thuisclub in de tweede helft aanzienlijk beter speelde dan in het eerste part.

Blog Sport 21 sep. 2020 12:26

ARC hoort er helemaal bij in de Hoofdklasse A

ARC hoeft voor geen enkele tegenstander meer bang te zijn. Dat is de conclusie na een geweldige start van de competitie. Rijsoord en Smitshoek werden probleemloos ter zijde geschoven en zaterdag werd zelfs gewonnen van het kapitaalkrachtige DHSC.

Advertorial Sport 8 sep. 2020 17:22

Skibaan Alphen aan den Rijn: open dagen en gratis extra les bij een cursus

Het nieuwe wintersportseizoen is geopend en gelukkig openen wintersportgebieden deze winter (met enige veiligheidsmaatregelen) gewoon de liften en pistes! Alle reden om je goed voor te bereiden. En waar kan dat beter dan bij Ski & Snowboard Xperience in Alphen?

Advertorial Sport 2 sep. 2020 16:59

Voetbalschool Rule the Ball: kwaliteit boven kwantiteit

De geboren en getogen Alphenaar Robbert Renirie (20) is al van kleins af aan gek op voetbal. Na verschillende trainingen tot trainer te hebben afgerond bij de KNVB en CIOS in Haarlem, is hij in juli gestart met voetbalschool Rule the Ball. “We bieden extra trainingen aan die focussen op de individuele ontwikkeling van de speler of speelster.”

Advertorial Sport 31 aug. 2020 18:08

Rabobank Groene Hart Noord zet zich in voor het behoud van clubs en verenigingen

Vanaf 31 augustus start het jaarlijks terugkerende Rabo ClubSupport, wat momenteel belangrijker is dan ooit. Clubs en verenigingen in de regio Groene Hart Noord hebben het door de coronacrisis moeilijk. Doordat leden niet of beperkt bijeen mogen komen staat hun toekomstbestendigheid onder druk.

Advertorial Sport 30 aug. 2020 13:56

Evi maakte van haar hobby haar werk: “Sporten is mijn lust en mijn leven”

Wat een feestelijke start moest worden in haar eerste eigen pand, liep voor Evi van Evi Sports iets anders. Na twee weken moest ze noodgedwongen de deuren sluiten door corona. Maar na deze valse start is de Alphense nu gemotiveerder dan ooit. “Ik ben blij dat ik weer veel mensen kan helpen met hun doel!”

Advertorial Sport 25 aug. 2020 17:24

Campagne #AlphenSport weer binnen van start gegaan

#AlphenDanst, #AlphenZwemt, #AlphenSquasht, #AlphenYogaat, #AlphenBokst, #AlphenSkiet, en #AlphenSport. Met deze kreten bundelen zeventien Alphense ondernemingen in de sport- en beweegsector hun krachten. Deze week trappen zij af met een unieke promotiecampagne voor binnensport.

Sport 21 aug. 2020 13:21

Alphenaar Kevin Blom aangesteld als AVAR Europa League-finale

De UEFA heeft Danny Makkelie aangesteld als scheidsrechter van de Europa League-finale tussen Sevilla FC en FC Internazionale Milano die vanavond plaatsvindt. Alphenaar Kevin Blom heeft hierin ook een rol gekregen, hij is namelijk assistent-VAR.

Advertorial Sport 20 aug. 2020 11:23

Ga jij net als Veera de uitdaging aan?

Veera is één van de deelnemers van het project The Real Social Next Level! Veera is 26 jaar, komt uit Finland en woont sinds 2018 in Nederland. “Momenteel werk ik bij een kledingwinkel, maar ik ben afgestudeerd in Finland met een bachelor-diploma Sport.”

Advertorial Sport 17 aug. 2020 11:21

Waarom je voor je loopschoenen naar Running & Walkingcenter moet

De vakantie zit er alweer bijna op: tijd om al de vakantiekilo’s er weer af te trainen! Heb jij wandel- of hardloopplannen? Breng dan een bezoekje aan Running & Walkingcenter, en neem het perfecte paar schoenen mee, uitgekozen op basis van een uitgebreide analyse van jouw voeten, lichaam en loopwijze.

Advertorial Sport 7 aug. 2020 14:05

Beachvolleybalinternationals geven clinic aan jeugdleden van volleybalvereniging VC Castellum

Aanstaande woensdag 12 augustus geven Puk Stubbe en Emma Piersma, winnares NK Beachvolleybal 2019, exclusief voor eigen jeugdleden van volleybalvereniging VC Castellum, een clinic in Alphen aan den Rijn. Voor het project TeamNL Beach Tour gaan de beste beachvolleyballers van Nederland het hele land door om bij volleybalverenigingen clinics te geven en/of te trainen.