Advertorial Sport vandaag 14:21

Een webshop ingericht voor jouw voetbalvereniging

Sinds kort is het mogelijk om bij Plutosport een clubwebshop in te richten voor jouw eigen club! En dat is niet alleen heel interessant voor de club, maar ook heel handig voor de leden.

Advertorial Sport gisteren 17:15

Kom sporten bij Bezemer Fitness en profiteer van mooie acties!

Deze zomer extra hard genoten maar wil je nu weer stappen maken met een gezonde levensstijl? Word dan lid bij de gezelligste sportschool van Alphen aan den Rijn en profiteer van mooie maandacties. Benieuwd waarom jij voor Bezemer Fitness moet kiezen? Lees dan nu snel verder!

Blog Sport 20 sep. 2021 14:29

VC Castellum JA1 begint het seizoen met winst

Afgelopen vrijdag 17 september nam de JA1 onder support van de thuistribune het op tegen de JA1 van Leython DC Leiderdorp. De teams hadden elkaar niet lang hoeven te missen, aangezien een week geleden de Alphenaren 4-0 van Leython gewonnen hadden in een oefenwedstrijd. Overmoedigheid weerhield het team er echter niet van om opnieuw een topwedstrijd neer te zetten. De uitslag van de wedstrijd was 4-0 voor Castellum.

Blog Sport 20 sep. 2021 10:11

ARC valt tegen en verliest opnieuw

Beginnen met twee overwinningen, maar vervolgens twee keer verliezen. Van gedeeld koploper is ARC nu opeens middenmoter en dat valt eigenlijk tegen.

Advertorial Sport 19 sep. 2021 09:22

OldStars waterpolo van start in Alphen aan den Rijn

Op donderdag 23 september kunnen ouderen uit Alphen aan den Rijn en omstreken gratis kennismaken met OldStars waterpolo bij het Zwembad en Buurthuis Aquarijn. De clinic staat onder leiding van Robin van Galen; voormalig bondscoach van het Nederlands Waterpolo mannenteam.

Sport 18 sep. 2021 14:16

Kom jij naar de open dag van Alphense zwem- en watersportverenigingen?

Deze zondag openen alle Alphense verenigingen op het gebied van sporten in en op het water hun deuren voor bezoekers. Geïnteresseerden zijn van harte welkom om de sporten uit te proberen, aan workshops deel te nemen of naar de echte professionals te kijken.

Sport 17 sep. 2021 13:04

Tennisbaan 1 van Nieuwe Sloot wordt vernoemd naar Diede de Groot

Vrijdagochtend werden rolstoeltennisser Diede de Groot en haar coach Amanda Hopmans gehuldigd bij Tennisvereniging Nieuwe Sloot. En er was een verrassing: om hun waardering uit te spreken voor de nummer 1 van de wereld, vernoemt Nieuwe Sloot tennisbaan 1 naar De Groot. 

Advertorial Sport 17 sep. 2021 10:39

26 september: The Golf Experience op Liemeer

Op zondag 26 september 2021 organiseert Golf- & Countryclub Liemeer ‘The Golf Experience’. Deze dag (van 10:00 tot 17:00 uur) zit vol activiteiten voor beginnende en ervaren golfers, zowel voor jong als oud en is een ideale gelegenheid om op een leuke en laagdrempelige manier kennis te maken met de golfsport en Golf- & Countryclub Liemeer.

Winactie Sport 15 sep. 2021 15:27

Winnen: 12 weken lang personal training met lifestyle coaching en voedingsadvies bij Evi Sports

Kinderen weer naar school = ouders weer naar (sport)school! Vanaf 27 september begint de nieuwste actie van Evi Sports: ‘Back to (sport)school’. 12 weken lang ga jij met een klein groepje van maximaal vijf personen en een personal trainer aan de slag. Klinkt dit als dé unieke kans om eindelijk jouw doelen te behalen? Doe dan mee met de winactie!

Advertorial Sport 15 sep. 2021 14:02

Probeer verschillende Aquasporten en kom discozwemmen op 19 september

Op zondag 19 september kunnen geïnteresseerden diverse aquasporten uitproberen tijdens de open dag in zwembad AquaRijn. De open dag maakt onderdeel uit van de Nationale sportweek en zal plaatsvinden tussen 12:00 en 15:00 uur. De dag wordt spectaculair afgesloten met discozwemmen.

Sport 14 sep. 2021 14:46

Medailleregen voor AAV op NK Junioren

Met 22 atleten aan de start was AAV’36 al de op-twee-na-grootste vereniging vertegenwoordigd bij de NK Junioren. Het leverde dit jaar ook nog eens vijf medailles op, waarvan zelfs twee keer goud voor Floortje Tromp en Ilse van der Marel. Daarnaast pakte Sietske Verkade zilver en voegden Heiko Rotteveel en Marijn Kieft nog brons toe aan de AAV-medailleoogst.

Blog Sport 13 sep. 2021 15:42

Eerste nederlaag van ARC tegen ‘altijd lastig' FC ‘s-Gravenzande

Op 4 februari 2017 verloor ARC bij FC ’s-Gravenzande met 9-3. Het betrof een duel in de eerste klasse B in een seizoen waarin de club uit ’s-Gravenzande kampioen werd. Toentertijd werd Derek Prins met rood uit het veld gezonden. Zaterdag verloor ARC in ’s-Gravenzande opnieuw, nu was de schade met 2-1 draaglijker. Derek Prins moest kort voor rust het veld verlaten vanwege een blessure. Nee, lekker voetballen in die plaats in het Westland is het voor ARC en Prins duidelijk niet.

Sport 13 sep. 2021 12:02

Derde gelijkspel voor Alphense Boys

Alphense Boys speelde ook zijn derde wedstrijd van dit seizoen in de Hoofdklasse A gelijk. Bij SDO in Bussum werd het 1-1. In tegenstelling tot de twee vorige puntendelingen moest Boys 1 dit keer blij zijn met het punt.

Sport 12 sep. 2021 09:40

Samen sporten en bewegen tijdens de NOC*NSF Nationale Sportweek

Ontdek van 17 tot en met 26 september wat sport met je doet tijdens de NOC*NSF Nationale Sportweek. Gemeente Alphen aan den Rijn is trots dat zij dit jaar hostcity (gastgemeente) mogen zijn van dit evenement. Van musicalworkshops en een snelschaaktoernooi tot suppen, zwemmen en walking korfbal. Alles komt voorbij.

Advertorial Sport 10 sep. 2021 10:06

Nieuw in Alphen: Club Danshardt van Jacomien Dhondt

"Club Danshardt is een club waar je erbij hoort, waar je gezien wordt en waar je hard danst mét je hart’’, vertelt eigenaresse Jacomien Dhondt. Na jaren dansdocent bij de vereniging in Zwammerdam te zijn geweest, start zij nu haar eigen nieuwe avontuur in de dans: Club Danshardt.

Sport 6 sep. 2021 17:15

Alphense zwem- en watersportverenigingen organiseren open dag

Op 19 september openen alle Alphense verenigingen op het gebied van sporten in en op het water hun deuren voor bezoekers. Geïnteresseerden zijn van harte welkom om de sporten uit te proberen, aan workshops deel te nemen of naar de echte professionals te kijken.

Blog Sport 6 sep. 2021 15:43

Goede start van ARC, opnieuw 1-0 overwinning

Het wedstrijdbeeld bij ARC – Achilles Veen verschilde niet veel met dat van de vorige wedstrijd De Jodan Boys – ARC. De uitslag al helemaal niet, want ook het tweede competitieduel werd met 1-0 gewonnen.

Sport 6 sep. 2021 12:21

Feestelijke opening gloednieuw clubgebouw van KV Tempo

Het was zaterdag een feestelijke dag bij Korfbalvereniging Tempo. Vanwege het 65-jarig bestaan van de vereniging werden er diverse activiteiten georganiseerd. Als kers op de taart werd ook het nieuwe clubgebouw geopend.