Sport 16 jan. 2021 09:16

Blijf fit in de lockdown met Ren Rondom Alphen

Om ook in tijden van veel thuisblijven gemotiveerd te blijven om naar buiten te gaan, te bewegen en je eigen omgeving te verkennen, organiseren Alphen a/d Run en CAS Alphen: Ren Rondom Alphen 2021.

Sport 11 jan. 2021 14:58

KV Tempo gaat nog een jaar door met hoofdtrainer Mark Glissenaar

Afgelopen zomer maakte Mark Glissenaar de overstap van Excelsior uit Delft naar KV Tempo in Alphen. Ondanks dat er door de lockdown nog maar weinig wedstrijden gespeeld zijn, heeft het bestuur toch besloten om ook volgend jaar door te gaan met de hoofdtrainer.

Sport 6 jan. 2021 08:56

Alphense scheidsrechter Kevin Blom actief op WK voor clubteams als VAR

De Alphense scheidsrechter Kevin Blom is volgende maand op het Wereld Kampioenschap voetbal voor clubteams in Qatar actief als videohulpscheidsrechter (VAR). Dit doet hij samen met Jochem Kamphuis. ‘’Bam, wat een fantastische uitnodiging’’, schrijft Blom op Instagram.

Sport 31 dec. 2020 17:13

Alphia heeft een nieuwe hoofdtrainer aangesteld

Marcel Vondeling (38) wordt met ingang van komend seizoen de nieuwe trainer van Alphia. Het bestuur van de zaterdag 3e klasser en de 38-jarige Rijndijker hebben een akkoord gesloten over een 1-jarige overeenkomst met een optie voor een 2e jaar.

Advertorial Sport 22 dec. 2020 17:52

Nieuwe Partner binnen BOOST

Vanaf 1 januari 2021 zal er een nieuwe partner binnen het samenwerkingsverband BOOST zijn. Sportz Lab. is de nieuwe uitvoerder van de sportieve activiteiten binnen de tenders -9 maanden tot 12 jaar en 12 tot 27 jaar.

Sport 16 dec. 2020 17:50

Een clinic voor de ARC jeugd op een mistige zaterdagochtend

Zaterdagmorgen 12 december had iets mystieks. Sportpark Zegersloot was in nevelen gehuld. De nieuwe ledverlichting van ARC stond op standje ‘loop’ en alles oogde ‘sfeervol’. Wat er zich op de kunstgrasvelden zou gaan afspelen was voor de deelnemers van de door Inge Kranenburg, Cees Jan van Leeuwen, Arry Zwaan samen met Mark Evers en Nick Coster georganiseerde clinic, nog raadselachtig.

Sport 9 dec. 2020 14:25

Alphen Beweegt heeft zich aangemeld voor The Daily Mile, doe jij ook mee?

Anderhalve meter? Anderhalve kilometer! Die wandelafstand heb jij elke dag nodig om scherp te blijven – zeker in deze thuiswerktijden. Dus kom achter dat bureau of die keukentafel vandaan en ga in jouw eigen tempo 15 minuten lopen of joggen. Dat is de oproep van Erben Wennemars: dagelijks een blokje om voor jouw #Dailymile.

Advertorial Sport 3 dec. 2020 17:08

Voordelig skiën en snowboarden met de december actie van S2X

De hele maand december profiteer je bij Ski & Snowboard Xperience in Alphen aan den Rijn, gevestigd in het oude pand van Wiebel Biebel, van een feestelijke aanbieding. Je kunt tegen een extra scherp tarief lessen boeken, geschikt voor zowel beginners als gevorderden.

Sport 2 dec. 2020 16:17

Zes sportvelden bij ARC voorzien van LED verlichting

De nieuwe, energiezuinige LED verlichting van ARC is afgelopen donderdag door leverancier Sportverlichting.com opgeleverd. Deze LED verlichting vervangt op zes sportvelden van ARC de bestaande conventionele verlichting.

Advertorial Sport 30 nov. 2020 18:34

Nieuw bij Teus de Kruyf Institute: Yoga Zensation en Outdoor Box

In de coronatijd waar 1,5 meter afstand de nieuwe norm is, zijn Teus en Marie Louise van Teus de Kruyf Institute met een nieuwe uitdaging gestart. Yoga Zensation en Outdoor Box maken beide op vrijdag 4 november hun entree. ‘’We zien dat mensen steeds meer thuis zitten en steeds minder gaan sporten, daar moesten we wat op verzinnen’’, vertelt Teus.

Sport 28 nov. 2020 11:13

Alphense Marielle (22) stapt zonder ervaring op de fiets om mee te doen aan Tour for Life

In acht dagen tijd 1300 kilometer afleggen voor het goede doel. Dat staat de Alphense Marielle Gaalswijk (22) te wachten in augustus 2021. Voor sportliefhebbers al een behoorlijke uitdaging, maar zeker voor Marielle. Zij is deze uitdaging aangegaan zonder veel ervaring met fietsen te hebben. “Het wordt heel hard trainen, maar ik heb er onwijs veel zin in!”

Advertorial Sport 23 nov. 2020 14:42

Buiten ligt de wereld aan je voeten!

Kinderwethouder Day vindt buitenspelen belangrijk en leuk. De buurtsportcoaches van Alphen Beweegt zijn het helemaal met haar eens en maken met hun programma Samen Actief buitenspelen daarom nog leuker!