Sport 23 jul. 2021 12:18

Op deze dagen komen Alphense sporters in actie op de Olympische Spelen

Tijdens de Olympische Spelen in Tokio komen twee Alphense sporters in actie. Arvin Slagter komt uit voor het Nederlandse team bij 3x3-basketball, een discipline die dit jaar voor het eerst deel uitmaakt van de Olympische Spelen. Leonie van Vliet maakt deel uit van de selectie voor de 4x100 meter estafette.

Advertorial Sport 13 jul. 2021 14:37

Speciaal voor dames: een informatieavond over slowrunnen

Donderdagavond 15 juli organiseren SlowRun Alphen aan den Rijn, Running & Walkingcenter, Fysiotherapie De Lage Zijde en de Hazelaar een leuke informatieavond voor alle leden of geïnteresseerden van SlowRun Alphen aan den Rijn.

Sport 12 jul. 2021 10:02

Diede de Groot behaalt dit jaar haar derde Grand Slam titel

Rolstoeltennisster Diede de Groot heeft zondag voor de derde keer in haar carrière Wimbledon op haar naam geschreven. Na afloop poseerde ze ook even voor een foto met Novak Djokovic, de andere trotse Wimbledon winnaar.

Sport 8 jul. 2021 10:49

Zwem met je school voor de Maarten van der Weijden Foundation

Van maandag 13 september tot en met vrijdag 17 september gaat in AquaRijn de Zwem4daagse voor de Maarten van der Weijden foundation van start. De Thermen2 nodigt scholen van harte uit om mee te doen en om zoveel mogelijk geld op te halen voor het goede doel.

Sport 7 jul. 2021 10:11

Alphenaar Kevin Blom AVAR bij halve finale EK voetbal

Woensdagavond 7 juli staat de halve finale van het EK voetbal tussen Engeland en Denemarken op het programma. Het arbitrageteam wordt verzorgd door scheidsrechters van Nederlandse bodem. Alphenaar Kevin Blom is aangewezen als AVAR.

Sport 5 jul. 2021 11:49

Goud en Brons op internationaal skate toernooi voor Sem Spruit en Junior de Blois

Sinds vorige week is het wedstrijdseizoen voor de inline-skaters van STC de Rijnstreek losgebarsten. Vorige week met de jeugdskeelercup in Honselersdijk, dit keer de Jan Van Der Hoorn Skeelercup en het Radboud International Tournament. Het leverde dit weekeinde een eerste en derde plek op tijdens het internationale toernooi en maar liefst negen podiumplaatsen bij de regionale competitie.

Advertorial Sport 5 jul. 2021 10:57

Kom sporten bij Bezemer Fitness & betaal in juli geen inschrijfgeld!

De lockdown is achter de rug, de versoepelingen gaan de goede kant op en er wordt al weer een paar weken hard getraind bij de Alphense sportscholen. Afgelopen maand kozen ruim 175 Alphenaren ervoor om lid te worden van Bezemer Fitness. Daarom heeft de sportschool besloten de actie te verlengen! “Ben jij ook klaar voor een fitte levensstijl en heb jij zin om weer aan de slag te gaan? Kom dan sporten bij onze gezellige sportschool.”

Advertorial Sport 2 jul. 2021 12:22

Yoga, Pilates en Personal Training bij Starside: ‘’Het hele concept is wie ik ben’’

Maandag 5 juli opent Lieke de Lange haar eigen studio op het buitenterrein van zwembad De Hoorn. Omringt door de geluiden van de vogels en apen van Avifauna verzorgt Lieke personal training, pilateslessen, yogalessen en meditatielessen. Ook kan je genieten van een ontspanningsmassage of een ijsbad. ‘’Starside wordt een fijne en veilige plek waar iedereen zich welkom voelt.’’

Blog Sport 2 jul. 2021 10:46

Indelingen Hoofdklassen bekend

De KNVB heeft vandaag de indelingen van de Hoofdklassen bekend gemaakt voor het seizoen 2021/2022, waarin ARC en Alphense Boys uitkomen.

Sport 28 jun. 2021 10:59

NK Atletiek: Femke prolongeert titel, Trystan pakt brons

Afgelopen weekend vonden in Breda de NK Atletiek plaats met daarbij vijf AAV-ers aanwezig. Misschien niet de grootste delegatie ooit, maar wel uiterst succesvol met één Nederlandse titel, twee medailles en vier top-acht-noteringen. Femke Pluim wist haar titel bij het polsstokhoogspringen te prolongeren en Trystan de Weerdt pakte het brons op de tienkamp.

Sport 26 jun. 2021 14:29

BOOST sluit af: beweegspektakel voor iedereen van 2 tot en met 27 jaar

Per 1 juli stopt BOOST definitief. Natuurlijk sluiten zij af met een feestje. Op het terrein van de Hockey Club Alphen (HCA) zorgt BOOST zondag 27 juni voor een spectaculair aanbod met leuke beweeg activiteiten, stormbanen, springkussens, tumblingbaan, voetbalactiviteiten en nog veel meer.

Sport 21 jun. 2021 14:03

Clean Sweep voor Alphense skaters

De eerste wedstrijden voor de inline skaters worden weer georganiseerd. Vanaf aankomende vrijdag starten de regionale competities weer, maar afgelopen zondag stonden er drie Alphense skaters aan de start voor een testwedstrijd in Rotterdam.