Advertorial Sport gisteren 18:10

Meer dan vijftig groepslessen per week bij Bezemer Fitness

De sportscholen zijn eindelijk na maanden weer open! Ondanks dat Bezemer Fitness tijdens de lockdown doorging met buiten trainen onder de tent, is eigenaar Thijs Bezemer blij dat hij zijn leden weer binnen mag ontvangen. “We hebben niet stilgezeten tijdens de lockdown, we hebben juist alleen maar nieuwe dingen bedacht om onze leden nog meer te kunnen bieden”, aldus Thijs.

Sport gisteren 09:05

Steun Alphense voetbalclubs met de Amateurvoetballoterij

Op 12 juni heeft de KNVB de actie Amateurvoetballoterij afgetrapt. Tot en met zondag 11 juli verkopen voetbalverenigingen door heel Nederland loten. Hiermee kan iedereen die zijn of haar club een warm hart toedraagt een (financieel) steentje bijdragen. VV Alphen, Alphense Boys, Alphia en ARC doen ook mee met de landelijke campagne.

Sport 9 jun. 2021 09:06

De Kruyf geeft recreatief boksen een nieuw gezicht

Bij judo wordt het niveau van de beoefenaar aangegeven in gekleurde banden, maar bij recreatief boksen ontbrak een dergelijk systeem nog. Als het aan Boksschool Teus de Kruyf ligt komt daar verandering in. De bondvoorzitter is in ieder geval positief over het initiatief van De Kruyf.

Sport 8 jun. 2021 17:54

Kritiek op NPO3-programma Voetbaldroom met Alphense Boys

Van de eerste stapjes op het voetbalveld tot de winnende goal scoren tegen Benfica in de Champions League, het overkwam Noussair Mazraoui, ex-speler van Alphense Boys. Hoe het talenten bij de Alphense club tegenwoordig vergaat, is te zien in de NPO3-serie Voetbaldroom. De reacties op twitter zijn niet mals. "Is er ook ruimte voor gezelligheid en plezier?"

Sport 4 jun. 2021 19:20

4Sport sluit de deuren, Alphense ondernemers Ricardo en Thijs slaan handen ineen

Met pijn in het hart heeft 4Sport Training Center het besluit genomen om per 15 juni voorgoed de deuren te sluiten. Maar voor klanten is er een mooie oplossing gevonden. Ricardo van den Belt en Thijs Bezemer hebben de handen ineen geslagen, zodat klanten straks bij Bezemer Fitness terechtkunnen.

Sport 4 jun. 2021 17:56

Wethouder krijgt lesje eFoilen op de Zegerplas, en dat ging met vallen en opstaan

Het was een mooie dag om het water op te gaan. Dat vond ook wethouder Gert-Jan Schotanus. Als wethouder met beleidsgebied sport in zijn portefeuille moest hij natuurlijk de nieuwste watersporttrend uitproberen. Bij Sunset Beachbar kreeg hij van eigenaresse Joyce op de Zegerplas een lesje eFoilen.

Sport 31 mei 2021 16:59

Onderweg naar medailles voor Alphense topsporters: olympische tickets en EURO U21

Met de Olympische Spelen, Paralympische Spelen, het Europees Kampioenschap voetbal en de EURO U21 in aantocht, kan menig sportliefhebber zijn geluk niet op. Bij deze evenementen doen ook een paar Alphense topsporters een duit in het zakje. Zij pogen op het hoogste niveau een hoofdprijs in de wacht te slepen.  

Sport 28 mei 2021 13:06

Boksschool Teus de Kruyf mag zich ‘Club van het jaar’ noemen in Alphen

Boksschool Teus de Kruyf heeft de titel van ‘Club van het jaar’ in de wacht gesleept binnen de gemeente. Met 196 stemmen waren zij de absolute winnaar onder sportclubs in Alphen. Een mooie waardering voor de boksschool, die in coronatijd aardig wat klappen heeft moeten vangen. 

Advertorial Sport 26 mei 2021 15:35

Zomer Challenge bij TEAN: “Als voetballer tennis ik graag in de zomer”

Wil jij deze zomer sportief uitgedaagd worden en/of ben je op zoek naar een sport die je goed kan uitoefenen op anderhalve meter afstand? Ontdek hoe leuk tennis is en doe mee aan de Zomer Challenge bij TEAN! Thijs ging je al voor en staat in de zomer met veel plezier op de tennisbaan. 

Advertorial Sport 26 mei 2021 13:27

Skeelers versus skates: Plutosport legt uit

Wist je dat er een verschil is tussen skeelers en skates? Het woordje skeelers wordt in Nederland vaker gebruikt dan het woordje skates, terwijl meer mensen zich voortbewegen op skates dan op skeelers... Ingewikkeld verhaaltje? Plutosport geeft je graag meer duidelijkheid!

Sport 25 mei 2021 11:17

Alphenaar Mats Knoester op de valreep mee met Jong Oranje

Alphenaar Mats Knoester mag zich opmaken voor het Europees Kampioenschap onder 21. Voetballers Lang, Zeefuik zijn geblesseerd uitgevallen voor het toernooi. Ludovit Reis kan er door clubverplichtingen niet bij zijn. Bondscoach Erwin van de Looi heeft daarom Sierhuis en Knoester opgeroepen als vervangers.

Advertorial Sport 23 mei 2021 09:45

Studio Forza, nieuw in AquaRijn

Studio Forza opent vanaf juni een vestiging in AquaRijn. De dansstudio, met een hoofdvestiging in Bodegraven en één in Driebruggen, zal vanaf juni in AquaRijn starten met kennismakingslessen peuterdans, kinderdans en dansmix. Wanneer de coronamaatregelen het toelaten zal gestart worden met dans voor volwassenen.