Blog Sport 12 okt. 2020 16:31

Gelukkige overwinning van ARC op Capelle

Veel grasvelden waren in het weekeinde niet goedgekeurd om op te voetballen. Dat van Capelle wel, dus kon de wedstrijd tussen Capelle en ARC gewoon doorgaan. Hoewel, gewoon, niets is gewoon op dit moment en als het dan ook nog eens onafgebroken stortregent is het allemaal wel heel troosteloos.

Sport 3 okt. 2020 08:39

Eerste sportweekend na de aangescherpte maatregelen

Het is weer een weekend vol sportwedstrijden. Met de huidige coronamaatregelen is het allemaal net even iets anders dan aan het begin van het sportseizoen. Maar hoe doen de sportclubs het in Alphen aan den Rijn?

Sport 28 sep. 2020 09:57

NOS Jeugdjournaal maakt opnames van Alphense Girls

In Nederland zijn er zo’n 100 voetbalverenigingen waar ‘boys’ voorkomt in de naam van de club. Niet altijd even leuk voor de meisjes die daar voetballen, zo vinden ook de meiden die voetballen bij Alphense Boys. Het NOS Jeugdjournaal maakte hier een reportage over.

Blog Sport 24 sep. 2020 11:36

Leuke wedstrijden dit weekeinde

Komend weekeinde staan er voor de Alphense clubs leuke wedstrijden op de rol. Een daarvan is Jodan Boys – ARC. 

Blog Sport 21 sep. 2020 16:04

A.V.V. Alphen begint met verlies

A.V.V. Alphen is de competitie met een nederlaag begonnen. RKDES trok op sportpark De Bijlen met 2-1 aan het langste eind. Dat was geen onverdiende zege voor de club uit Kudelstaart, hoewel de thuisclub in de tweede helft aanzienlijk beter speelde dan in het eerste part.

Blog Sport 21 sep. 2020 12:26

ARC hoort er helemaal bij in de Hoofdklasse A

ARC hoeft voor geen enkele tegenstander meer bang te zijn. Dat is de conclusie na een geweldige start van de competitie. Rijsoord en Smitshoek werden probleemloos ter zijde geschoven en zaterdag werd zelfs gewonnen van het kapitaalkrachtige DHSC.

Advertorial Sport 8 sep. 2020 17:22

Skibaan Alphen aan den Rijn: open dagen en gratis extra les bij een cursus

Het nieuwe wintersportseizoen is geopend en gelukkig openen wintersportgebieden deze winter (met enige veiligheidsmaatregelen) gewoon de liften en pistes! Alle reden om je goed voor te bereiden. En waar kan dat beter dan bij Ski & Snowboard Xperience in Alphen?

Advertorial Sport 2 sep. 2020 16:59

Voetbalschool Rule the Ball: kwaliteit boven kwantiteit

De geboren en getogen Alphenaar Robbert Renirie (20) is al van kleins af aan gek op voetbal. Na verschillende trainingen tot trainer te hebben afgerond bij de KNVB en CIOS in Haarlem, is hij in juli gestart met voetbalschool Rule the Ball. “We bieden extra trainingen aan die focussen op de individuele ontwikkeling van de speler of speelster.”

Advertorial Sport 31 aug. 2020 18:08

Rabobank Groene Hart Noord zet zich in voor het behoud van clubs en verenigingen

Vanaf 31 augustus start het jaarlijks terugkerende Rabo ClubSupport, wat momenteel belangrijker is dan ooit. Clubs en verenigingen in de regio Groene Hart Noord hebben het door de coronacrisis moeilijk. Doordat leden niet of beperkt bijeen mogen komen staat hun toekomstbestendigheid onder druk.